Inlägg från: ohmygoodness |Visa alla inlägg
  • ohmygoodness

    äckligaste på kroppen

    Skalaren - hade samma problem som du med mina tonsiller ett tag. Jag tänkte svimma när jag såg hur stor och illaluktande klimp som kom ur den ena en gång när jag tryckte på den med en tops!! Till sist blev mina tonsiller så sjuka att de började inte bara göra ont i dem, utan riktigt värka, då jag fick remiss till operation. Å d är nog en av d bästa saker ja någonsin gjort! Har inte haft problem med sjuk hals sen dess! Skönt!

  • ohmygoodness

    En gång tryckte jag på en såndär flik som man har inne i örat och i samma stund jag gjorde det så hörde jag hur något sprack och ut vällde var från en finne som säkert legat där och grott hur länge som helst. Urk!

  • ohmygoodness

    En fluga flög in i min kompis öra en gång och "fastnade" där. Hon försökte få ut den med dammsugaren, men den envisades och blev kar. Efter ca 3 dagar kom den ut..först benen och lite senare kroppen.

  • ohmygoodness

    Lilla li: Ja, det är säkert inte alls hälsosamt (att dammsuga sig i örat) :) Nu kom jag plötsligt på varför min kompis är som hon är *fniss* Nejdå. Min kompis är fullt normal så det är säkert inte farligt :)

  • ohmygoodness

    > lilla söta fröken fräken. DET är inte ensam om i varje fall. Ammoniakf*tta brukar min blivande kalla det för :) men han säger inte f*tta utan nåt annat för vi tycker att f*tta låter så fult... :) :)

  • ohmygoodness

    Hade en gång en katt som var väldigt känslig för lukter. Den brukade sova under mitt täcke. En natt släppte jag av en minst sagt svavelluktande äggfis. Märkte plötsligt hur täcket började röra sig upp och ner. Katten praktiskt taget tjippade efter andan och väl nere på golvet kräktes hon...Stackars katt

  • ohmygoodness

    eb 10 > jag hade körtelfeber när jag var 14 år + att jag hade angina massa gånger när jag var riktigt liten. Dom två sakerna tillsammans resulterade i att mina halsmandlar förblev stora och gropiga och pga det då så bildades domdär vita fruktansvärt illaluktade klumparna som alla berättar om...för tre år se ungefär fick jag hemsk värk i mina mandlar och det började t.o.m komma blod ur dem :/ så jag fick remiss till sjukhuset. Nu är jag halsmandelfri och att få bort dem var nog ett av de bästa!!! Läkare vill ju inte längre så hemskt gärna tar bort halsmandlar , för det har ansetts att de gör nån nytta trots allt. Men jag har åtminstone inte märkt nån skillnad vare sig med eller utan dom. Så var glad att dina halsmandlar är små och att det inte kommer ut några vita klumpar ur dom ;)

  • ohmygoodness

    Lysmak - tror att det är typ bara var eller kanske något mellanting mellan snor och vax? Öron, näsa, hals hör ju på nåt sätt ihop. Har faktiskt ingen aning vad det egenliten är, men sjuttons äckligt ändå! :/

Svar på tråden äckligaste på kroppen