Inlägg från: Fröken Malm |Visa alla inlägg
  • Fröken Malm

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Hade en elev i skolan en gång när jag var vikarie. Han hette Greger! Sen var det en unge på dagis som hette Bruno.....

  • Fröken Malm

    Usch, vilka hemska namn! Fást jag har alltid tyckt om namnet Elsa....men sen jobbade jag på ålderdomshem och värsta elaka tanten hetter just Elsa så då associerar man ju till henne om man skulle döpa ditt barn till det......

  • Fröken Malm

    Miss P,
    Vet inget ställe här i Göteborg. Gjorde det inför en Thailandsresa när vi bodde i London.

  • Fröken Malm

    Good Morning!!!!

    Hoppas ni hade trevlig i fredags, jag saknade er!!!!

    *vinkar till Linum* Roligt att ses i lördags!!

    Var på dammiddag i lördags. Det slutade med att vi gick till Rio Rio, en tacky salsaklubb som ligger på en båt i Rosenlund. Herregud, när man inte dansade satt man och tittade på folk, för det var en hel del intressanta individer där.....var inte hemma förrän 4 på morgonen. Hehe!

  • Fröken Malm

    Måste berätta!

    I lördags var jag i en liten pytteaffär och handlade underkläder. Affären heter Chia och ligger ovanför Dubliner's på Hamngatan. Man får bara komma in en och en och då får man absolut bästa möjliga service. Expediten springer runt och plockar och hjälper sen till med form och passning.... Det är ganska dyra märken, men för mig är det viktigt att får en BRA BH som passar och är bekväm. Kan inte direkt köpa på H&M.

    I alla fall, köpte en BH, ett par spetshipsters och ett par beiga (svinfula) släta boxertrosor som jag ska ha på bröllopet. (Dock INTE bröllopsnatten..haha!)
    BH: 898 kr
    Trosa 1: 299 kr
    Trosa 2: 349 kr

    Hade inte Niclas varit med och propsat på att jag skulle köpa allt, så hade jag aldrig gjort det...... Men ibland MÅSTE man skämma bort sig själv!

  • Fröken Malm

    Grattis i efterskott, Linum!

    Jag är nervös.......Känner på mig att det är nåt i görningen.....Min syster, granne och en kompis är väldigt luriga. Tror nog att det snart vankas hippa.

    I lördags morse kl 06.00 ringde det på dörren. Utanför stod det en kartong med lite kläder i, en CD-skiva, och ett papper med en låttext. På en annan lapp stod det instruktioner till N att han hade två timmar på sig att lära sig texten utantill, ta på sig kläderna och sen stå utanför porten kl 08.00. Kläderna var en Hawaiiskjorta, en skinnväst och en keps som det stod Dumle på. Han satte på CD'n och det var en gammal låt med Kenta, "Jag länner mig stark, jag har väntat på denna dagen". etc bla bla....

    Kl 8 gick N ut och utanfrö stod 5 kompisar som satte en folköl och en Hänt Extra i nävarna på honom. N sa till dom att det var väl inte så farligt att gå ut bland folk i den utstyrseln eftersom det inte är en käft ute så tidigt....trodde han ja! De gick förbi Liseberg och utanför Svenska Mässan står tusentals förväntansfulla personer i kö inför Idol audition. Hahah! Han fick ställa sig i kön och sen lämnade de honom där. Fick väl stå där nån timma innan de kom tillbaka. Han hade under den tiden "raggat" upp två tjejer som skulle agera doa-kör. Men sen blåste de av allting och sa att han borde vara på sin vakt framöver......Hahahhaha!

  • Fröken Malm

    Lykke,
    Hahhahahahah! Ja, man kan aldrig veta, men låter lite farligt att blir dyngrak på en folköl!

  • Fröken Malm

    Vi skrev så här!

    Välkommen på bröllop!!

    Vi gifter oss i T Kyrka, den 19/5 2007, kl 16.00.

    Därefter bjuder vi till bröllopsfest på Kungliga slottet!

    Klädsel: Kavaj
    OSA: Senast 25/3
    Jjjjjj & Nnnnnn

  • Fröken Malm

    Addiz,
    Vad jobbigt!!! Jag håller på du i alla fall!

    Det var ganska tyst här annars idag. Ikväll ska jag på Tupperware-party. Tantvarning jag vet...........

  • Fröken Malm

    Jag ska åka till Norrland på onsdag! Ska hjälpa N's mormor och flytta. Vi ska flytta en del möbler från huset till nya lägenheten och vissa möbler ska åka till sommarstugan.

    I helgen hade det legat 40 cm snö vid stugan......känns lite konstigt! Gå i sommarklänning idag för att tre dagar senare vandra i snö. hahah!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3