Inlägg från: Fröken Malm |Visa alla inlägg
  • Fröken Malm

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Åh, jag sitter här och gråter!!!!!

    Mamma ringde precis och sa att mormor och morfars katt precis blivit påkörd och dog i mormors armar. Denna katt hittade jag och N vid vägkanten i augusti när hon bara var ca 6 veckor. Mina morföäldrar tog sig an henne och har sen dess gjort allt för kissen, och hon är det enda dom prata om nästan!

    Usch, är såååå ledsen!

  • Fröken Malm

    Det mest ironiska är att det var mormors gamla kollega som körde på katten......

  • Fröken Malm

    Linum,
    Ja, och en go' katt som hon var också! Hur tillgiven och busig som helst. De höjde katten över skyarna verkligen. Morfar sa så här när han höll sitt första barnbanrsbarn (brorsans pojke) "Det här är NÄSTAN lika bra som katten". Haha!

    Usch, mamma hade pratat med mormor på telefonen och hon hade storbölat. Nu är de ute och gräver ner henne under rododendronbusken i trädgårnde.

    *snyft snyft*

  • Fröken Malm

    Ja, usch, det är aldrig roligt när små oskyldiga djur dör. Funderade på hur det kommer bli när/om nån närstående dör.....Usch! Känner mig hemsk som funderar i såna banor, men sist en närstående dog var när min farmor gick bort för 18 år sedan. Jag var 10 och var väldigt ledsen men mer fasad över att se alla vuxna gråta, typ pappa, faster och kusiner......

  • Fröken Malm

    Vi ska öva vals imorgon igen, ska bli skoj! Vi kommer ha en traditionell bröllopsvals á la Let's Dance.....men det vet ni ju redan, för det har jag nog tjatat en del om.....

  • Fröken Malm

    Linum,
    N fick enorm träningsvärk i benen första gången han var med på Body Pump. Han lassade på en massa vikt på benövningen, sen kunde han inte gå på flera dagar....han stapplade fram!

  • Fröken Malm

    Linum,
    Kan tipsa om att fortsätta gå på torsdagar på BC. Klassen på tisdagar är i lilla salen och upp till 25 pers får boka in sig vilket betyder att om klassen är full står man som packade sillar och vågar inte "ta ut svängarna" eftersom man är rädd att sparka nån eller bli sparkad. En gång sparkde jag en dam på handen......ooops! Har klagat i receptionen så jag hoppas det blir förbättring.........

  • Fröken Malm

    Bauti, misströsta inte! Man KAN faktiskt lära gamla hundar sitta. N kunde inte ens klappa takten till "Heja Blåvitt" men nu när vi gått valskurs svänger han runt i dansen som bara den!

  • Fröken Malm

    Lykke,
    Inte för oss, hela min släkt är Elfsborgare.....medan N's släkt är inbitna Blåvitt-fans.

    N's pappa har tom sagt att det är ett bra datum vi gifter oss på eftersom det är exakt 25 år sen Torbjörn Nilsson gjorde segermålet så de vann hela UEFA-cupen....Jag döööööör om han tar med det i nåt tal eller så!!!

  • Fröken Malm

    Torbjörn Nilsson och Lennart Nilsson. (Har för övrigt haft Lennart Nilsson som fotbollstränare, så där är min Lassie för dagen!)

    När vi var i VM i Tyskland i somras ropade några stockholmare efter oss: "Alla heter Glenn i Göteborg" sen blev det "Alla luktar fisk i Göteborg".

    Glenn är nog väldigt väskustskt!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3