• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Linum: Bara det att hon är så knepig ibland... men du har rätt! Lika bra att låta fan ligga kvar i målarburken... han kanske kommer upp på väggen sen om man har otur...

  • TezzAmore

    Tjingeling!

    Idag ska jag göra pricktest... *iiiihhhh* Har hört skräckversioner om stora nålar, kliande bölder och smärta, men jag tror mest att det har varit för att retas lite med mig! Hehehehe!

  • TezzAmore

    bauti: Det är samma salong som jag var på i Januari. Samma dag som vi var ute och käkade middag om du kommer ihåg. Hon var ju redan då uppbokad "min dag"... Synd för hon är en superduktig frisör iaf!

    Nides: hihihi! Det blir nog bra med testet, tror jag! Har någon slags "tränga-in-i-huden-fobi". Går inte ens på oklippta gräsmattor för att jag är rädd för att få fästingar som sticker in sig i huden... hahaha! Ser lovande ut för en blivande husägare!! HAahahaah!

  • TezzAmore

    *skrattar hysteriskt* HahahaHAHAhahaha! Ska gå om en kvart... Hihihihhohohohahaha!

  • TezzAmore

    Fröken Malm´: Åh, jag drack ett underbart gott Italiensk vitt vin när vi bjöd på middag sist (räkor och lax)... fasen, namnet är som bortblåst! Det var inte så surt som en del vita kan va... fräscht och lättdrucket! Fasen... *funderar*

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3