• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    God morgon tjejer!

    Nickes: Jag har skickat in en lista på Sju sköna låtar... självklart så tänkte jag att de inte skulle spela den så jag stängde av radion nån gång där på morgonen... var det en lista som handlade om 7 sköna killar som blivit kända genom talangtävlingar på tv? Typ Anders Johansson, Danny, (idol)Markus osv? Då var det min! Ang. festprogram: Du har mail!

  • TezzAmore

    Hmm... var det verkligen min lista?? Nån som är här idag och hörde?? Så här står det på Radio Citys hemsida:

    "Om du har tur får hela Göteborg med omnejd höra, dessutom skickar vi en fin present till dig som tack för ditt bidrag."

    Ingen som ringt mig juh??

  • TezzAmore

    Lykke: Imorse kände jag mig lite nervös när det slog mig att det är bara två månader kvar!!! *iiiihhhh*

    Nästa vecka fyller sambon år... har haft lite svårt med vad jag ska ge honom i present... men jag fixade 2 saker i helgen... hehe! Jag har beställt ett nytt Visakort till honom, med ett nytt motiv! Fullständigt onödigt och det kostar 99 kr, men åh va roligt det ska bli att se hans min när han öppnar paketet och däri ligger ett VISA kort med ett motiv på honom när han står och fiskar!! HAhahaha! Sen beställde jag även en liten almanacka med kort på bara oss! Hihihi! Va tror ni tjejer, är det ok?

  • TezzAmore

    Freda: Jag tycker också att det är lite roligare med personliga presenter, speciellt om man som vi har delad ekonomi... om jag tex. köper nått till honom blir det ju lite som att han köper det med sina egna pengar! Hehehe... Då är det mycket lättare att köpa nått till en kompis!

  • TezzAmore

    Lykke: Det beror på vilken bank du har. Jag har Handelsbanken och de har ett sommarerbjudande just nu att man kan byta ut sitt kort mot ett med ett personligt motiv på!

    Freda: Åh, då vet du precis hur det är! :)

  • TezzAmore

    Åh, va roligt det ska bli att gå och kika på Nickes bröllop nästa vecka! Denna gången tänker jag slänga mig in bland bänkarna... Jag VÄGRAR att sitta bakom två pelare!! Såg ju knappt nått alls av Malms bröllop... fast det fanns en positiv grej, eftersom jag inte såg nått så blev det inte lika känsligt ochdå grät jag ju inget... hmmm... kanske ska sitta bakom en stolpe ändå! *fniss*

    Fast jag kommer ju ändå att böla som en säl den 25:e så då gör det ju inget om ni ser mig grina redan nu! *skratt*

  • TezzAmore

    Förresten, blir det nån fika efter Nickes bröllop?

    Efter Malms så nästan "sprang" ju folk iväg och där satt man själv med alla sina bröllopskänslor och var alldelles grinig hela dagen...

  • TezzAmore

    Lykke: Klockan 16:00 har jag skrivit i min kalender!

  • TezzAmore

    Lykke: Sexiga underkläder?? *fniss* Som en liten påminnelse om bröllopsnatten? *skratt*

  • TezzAmore

    Håller på att rengöra tangentborden nu... Fasen va smutsigt!! *blääää* Jag som har två att rengöra också!

  • TezzAmore

    TJEJER!!!

    Denna tråden blir spärrad denna veckan!!!

  • TezzAmore

    Linum: Ja, han låter lite knäpp! Kör på ert sätt, det är ju trots allt ERT bröllop!

    Freda: Alla trådar stängs ner efter tre månader! Vi har råkat ut för detta två ggr. tidigare och denna tråden fyller tre månader om bara några dagar... Frågan är ju om man ska starta en helt ny tråd redan nu så att alla hittar dit??

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3