• TezzAmore

    Freda: Tänkte att jag skulle länkat direkt till beställa-katalog-sidan-men det gick inte! Hehehe! Det är iaf. den första katalogen som är gratis! Hihihi!

  • TezzAmore

    Hej Nibla: *vinkar* Igår var jag inne och kikade på Scrapbook på danska vägen. Det var väl där som du varit på kurs en gång va? Det stod en lite lätt sur kvinna bakom disken, kan det ha varit hon som höll i er kurs?

  • TezzAmore

    Nibla: Ja, hon var lång! Det var en kund före mig som skulle betala typ 53 kronor och hon la fram 60 kr. Då frågade kvinnan om hon inte hade mindre pengar! Både jag och kunden blev lite förvånade... hehe! Mindre pengar brukar man fråga om kunden slänger fram en 500ing!

    Ang. jobb. Kan ju berätta att på bemanningsmarknaden så är det som konkurrens om folk att du säkert lätt kan begära en bra lön iaf. Roligt att det går bra för dig!

    Linum: Hur har det gått för dig med jobb då?

  • TezzAmore

    Carma: När jag var där första gången och skulle köpa skärmaskinen så var hon också väldigt trevlig och pratglad! Hon kanske är en humörmänniska! Åh, det ska bli så kul att börja pyssla... jag fick bläddrat lite i några visningsex. och blev så sugen på att börja, men jag måste spara alla pengar nu så jag får ta det efter att vi kommit hem från vår honeymoon!

  • TezzAmore

    Nu är djungeltelegrafen i full rullning... nu kom tant nr. 2 och sa "åh, jag hörde att du ska gifta dig"!

    *suckar* Ja, ja... det är ju inget hemligt... hoppas inte skvallertanterna babblar för mycket om det bara! Gillar inte när man vet att folk pratar om en...

  • TezzAmore

    Tjejer... nu när ni pratar jobb...

    vilket är det konstigaste/lustigaste jobb ni haft?

  • TezzAmore

    Jag kan börja...

    Efter gymnasiet flyttade jag till Gbg. Behövde pengar och en dag när jag var i Nordstan såg jag att det stod en man och sålde körkortshäften. Brevid honom hängde det en lapp att de sökte folk. Så jag började jobba där. Min arbetsplats var mitt i Nordstan, en stor skylt, en väska och en liten pall. Jag jobbade 8 timmar på raken, hade inga raster (mer än när jag packade ihop min lilla pall och sprang på toa) Det var många lustiga människor som kom förbi och jag lyckades lura på en hel del människor dessa häften som skulle innehålla frågor som kunde komma upp på teoriprovet! Hahaha!

  • TezzAmore

    Linum: Jag tror att du är en bostadsrättsmänniska! Nu när jag läser vad ni skrivit och så... *ler*

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3