• viktualia

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    ... hängt på BT galet mycket!

    Här kommer en fjärde tråd på samma tema som de tidigare... nr 3 stängts strax av på grund av åldersskäl! Hoppas ni hittar hit allihop....

    För mindre BT-beroende har vi ju INTE blivit.. eller??!

    Dags att fortsätta vår fantastiskt givande pladder hörrni!!

    Välkomna alla BT lister!

    på er!

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4
  • Oms

    tabletten hjälper lite, har ont men det är uthärdligt. är dock jätteyr o dåsig vilket är en mkt vanlig biverkning av den (mer regel än undantag sa läkaren)

    kär på några timmar till och sen ska jag hem o fixa m dottern som ska sova över på fritids idag och ha sportdag och pröva på Fäktning, Capoeira, brottning och squash m skolan och elver fårn GIH. Sen fre em bär det av till pappa så det e en del att packa redan idag...

    Vickan - igår blev det makaronigratäng m kryddig köttfärs, fullkornsmakaroner, laktosfri matlagningsgrädde och smakrik ostblandning = GOTT! man o barn åt som hästar! Idag blir det rester åt mig o dottern, maken äter på jobbet:)

    ingen annan här idag??? Haaaaallååååå;)

  • viktualia

    Lät som god mat Omsis!

    Åt just ungefär sånt som fanns i en matlåda här. Ska jobba någon timme till, sen blir det avmarsch mot Gävle och skojig tjänsteresa!

  • MuffinsTönt

    Heeej!

    Usch, va trött jag är! Har gjort en skit labb hela dan som sket sig i slutet. Arggh!!!

    Nu ska jag hämta tvätt och sen sova. typ...

    Ha en trevlig kväll!!!

  • Makens Pela

    God morgon flickor!

    Vad ni skriver, tog ju en evighet att komma ifatt ju!

    Har varit på konferens i tre dagar med arebtskamrater från hela landet. Jätteskoj att träffa folk man pratat med i flera år men aldrig sett. Tänk så fel man kan ha när man föreställt sig hur folk ser ut...*s*

    Såg att ni skrivit om att föräldrar inte har något från midjan och neråt elelr alternativt endast fått till det dom gånger barnen kommit till...
    Själv har jag två gånger kommit indrumlande i mor och fars sovrum där dom legat och "hållt på". Ingen direkt rolig upplevelse, det var väl skapligt OK (? ) när jag var 6 år då jag inte riktig förstod vad som pågick, värre var det när jag var 16 år...Huga.

    Tandproblem är inte roligt alls du OMS, att det sen är så förbenat dyrt är inte eller skoj!

    Ha det gott!

  • MrsO

    Hej på er!

    Idag är MrsO hemma och packar... blä, vad mkt grejer vi har!!! Det är ju så tråkigt att packa... vill bara knäppa med fingrarna och så står allt i nya huset!

    Oms, det där lät inte kul *MrsO som har tandläkarskräck ryser* Var med om en jobbig rotfyllning och utdragning av tand för några år sen... HUGA, säger jag bara!

  • Makens Pela

    MrsO Urk vad trist att packa. ÄVen om man det är skoj att komma till något nytt så är det ett jobb som känns oöverstigligt när man påbörjar packningen. Sen vet man ju att jobbet med att packa upp kvarstår så känns det mest som ett evgihetsgöra...

    Lycka till!

  • Oms

    tjena tjejer!

    jag har INTE ont idag, tralllala! äter penicillin sen igår em och den har väl inte riktigt kickat i ännu så det e nog bara att det har slutat göra ont helt enkelt:)

    igår fick vi besked om att M's syster får visum till Sverige och hon kommer hit nu sista maj - hoppas hoppas att vi får lgh nu så att vi har ett rum at stoppa henne i!

    hon var jätteglad och ser verkligen fram emot det här, jag tycker att det ska bli så kul för hon e så mysig och vi har verkligen haft jättekul tillsammans och hon har aldrig varit utanför Gambia/Senegal och det är sååå mkt saker hon kommer att reagera på och fascineras av - ska bli spännande!

  • MrsO

    Pela - Evighetsgöra var ordet!!!

    Vad roligt för er med besök Oms! Hoppas det löser sig med lgh.

    Dags för en stärkande kopp kaffe!

  • Makens Pela

    Men var kul för systern, Oms. Vilken känsla det kommer bli för henne. Nu har ju jag inte varit i Gambia men bara tanken att åka dit och bo i ett par månader får tanken att svindla...man kan ju tänka sig henne som inte varit i något annat land. å så till ett land så olika sitt eget (bör det väl vara eller? )Häftigt!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4