• duvan8
    Äldre 18 Jan 19:17
    3569 visningar
    38 svar
    38
    3569

    Ö-viks brudar 2007???

    Finns det några ö-viks tjejer som tänker gifta sig under detta år. det skulle vara kul att byta ideer och funderingar med eller bara snacka lite skit :)
    Jag själv ska gifta mej den 3 mars dock inte här utan i stockholm för vi åker utomlands direkt. men jag bor och lever här i örnsköldsvik.

  • Svar på tråden Ö-viks brudar 2007???
  • albin0­4
    Äldre 23 Jan 13:46
    #0

    HALLO IGEN!!!

    Hur många kommer/har ni bjudit på erat bröllop? Vad har ni satt för budget?

  • kavatb­rud
    Äldre 24 Jan 20:48
    #0

    Jag har också hittat min klänning :) Precis som du så kände jag direkt att den var perfekt. Det är en KIK klänning och nu hänger den bara och väntar på att få användas ;)

    Vi ska skicka ut våra inbjudningar nu i början på februari. Egentligen tycker jag att det är lite tidigt men det är ju bättre att vara lite tidig än att några inte kan komma för att inbjudan kon för sent. Fast vi har nog sagt till de flesta när bröllopet blir av :)
    Osa datum har vi satt till den 20 april. Vi gifter ju oss innan semestertiderna börjar så sex veckor innan borde räcka. Vad tror ni?

  • duvan8
    Äldre 30 Jan 14:43
    #0

    hej alla!!

    är hemma med vård av barn idag så jobbigt :( om nte var tillräckligt så har jag stukat foten i all hast aj f*n vad ont det gör. Hoppas allt går över riktigt fort det är bara 5 veckor kvar....

    tänkte vi ö-viks brudar kunde göra en egen lista...

    070303 duvan8- bröllop stockholm/bor ö-vik

  • Maria_
    Äldre 30 Jan 15:13
    #0

    Hej där alla brudar
    Här är en Öviksbrud till. Har missat denna tråd och hängt i västernorrlandstråden. Kul med både och.

    Vi skulle ju gifta oss i september ute på Ulvön, men har nu flyttat bröllopet till den 2 juni precis som ni kavatbrud. Detta för att minska risken för att behöva ställa in bröllopet då min mor troligen kommer att behöva genomgå en hjärttransplantation. Känns som att det är på riktigt nu och har en del att stå i eftersom vi tidigarelagt det hela.

    Jag är 79:a och har inga barn. Jobbar som socialsekreterare. Bor i Kroksta. Kanske känner vi till varandra kavatbrud eftersom vi är så nära i ålder.

    Lycka till med all planering.

  • kavatb­rud
    Äldre 30 Jan 19:45
    #0

    Välkommen till tråden Maria_! Jag är rätt nyinflyttad så vi känner nog inte varann men vi kanske kan lära känna varann - om inte annat kan vi ju jämföra hur långt vi har kommit i planeringen eftersom vi ska gifta oss samma dag! :) Jag bor i Gullänget så vi bor rätt nära också.

    Vi ska snart skicka ut inbjudningarna och det är en sak vi funderar på - ni kanske kan hjälpa oss?? Det är så att det är jag och min blivande som bjuder in till bröllopet och det är vi som betalar kalaset (med lite stöd från föräldrar :) ) Tycker ni att gästerna ska osa till oss eller till någon av våra föräldrar?? Nästan alla inbjudningar jag sett så ska man osa till föräldrar eller värdpar ed. men eftersom vi bjuder in känns det mer rätt att de svarar till oss... Hur tycker ni att vi ska göra??

    Jag fyller på listan:
    070303 duvan8- bröllop stockholm/bor ö-vik
    070602 Kavatbrud - bröllop Skåne/bor Ö-vik

  • Maria_
    Äldre 30 Jan 20:57
    #0

    Hej där!
    Ok ja då känner vi nog inte varandra. Men vi bor ju som sagt väldigt nära. Vad förde dig hit till Örnsköldsvik? Är din blivande från Övik eller?

    Vore jätteroligt att följas här i planeringen. Vår västernorrlandstråd som vi har är jättebra, men det är ju kanonbra när man bor i samma stad och ska gifta sig exakt samma dag. Då kan man följas än lättare.

    Vi kommer troligen att låta gästerna OSA till min mamma. Inte för att de bjuder in till bröllopet utan för att vi tror att det blir smidgare så eftersom vi sällan är hemma då vi bygger hus osv. Eftersom min mamma är sjukskriven så är hon hemma hela dagarna och det passar därför bra. Jag tycker att man ska känna sig fri att frångå alla regler som finns kring detta och göra som man känner är bäst.

    Lycka till!

  • duvan8
    Äldre 31 Jan 08:04
    #0

    godmorgon alla planerare :)

    jag var på akuten med min fot igår den var för blå och gjorde för ont :( men som tur var var det bara en stukning och inget brått. men jag ska vara hemma hela den här veckan för att vila upp min fot.

    planeringen går bra allt är klart... min klänning måste sys in och min "man´s" kläder måste provas in ordentligt. jag fixade morgongåvan till honom i helg...secret box...pirrigt men kul ändå. kan varmt rekomendera det. det var en kille ifrån umeå som heter peder som gjorde det, super duktig. om det någon som är intresserad är det här hans hemsida
    ec.foto@gmail.com

  • duvan8
    Äldre 31 Jan 08:06
    #0

    det där var hans mail adress.lite förvirrad på morgonen det här är hans hemsida han åker även till ö-vik och fotar.
    www.pederericsson.se

  • Bubbla­n73
    Äldre 3 Feb 23:16
    #0

    Hej
    Jag ska också gifta mig i sommaren - det blir en borgerlig vigsel utomhus med mycket vänner och en super härlig sommar fest för jag har beställt sol
    Med risk för att visa min okunighet så måste jag undra vad en secretbox är??

  • Maria_
    Äldre 4 Feb 00:42
    #0

    Hej och välkommen Bubblan.

    Kul med fler Öviksbrudar. Tänkte bara svara på din fundering. En secretbox är en fotografering av den blivande bruden i underkläder vanligen. Alltså lite sensuella bilder som man kan ge som morgongåva till sin m2b. Är inte säker på om det alltid är sensuella bilder med underkläder men jag tror att det är vanligast så. Det är väl det som är poängen tror jag.

Svar på tråden Ö-viks brudar 2007???