• duvan8
    Äldre 18 Jan 19:17
    3587 visningar
    38 svar
    38
    3587

    Ö-viks brudar 2007???

    Finns det några ö-viks tjejer som tänker gifta sig under detta år. det skulle vara kul att byta ideer och funderingar med eller bara snacka lite skit :)
    Jag själv ska gifta mej den 3 mars dock inte här utan i stockholm för vi åker utomlands direkt. men jag bor och lever här i örnsköldsvik.

  • Svar på tråden Ö-viks brudar 2007???
  • duvan8
    Äldre 19 Jan 15:59
    #0

    albin04
    Ja jag har sett västernorrlandsttråden men tycker den var lite"död" nu på slutet. så jag tänkte jag skriver så här och ser om någon är kvar...
    Jag jobbar som förskollärare och har två barn en på 4,8 och en på 2.4 så det är full fart :)
    Ja allt är så gott som klart, lite små fix här och där. men alla de stora sakerna är klara. ja det är bara 6 veckor kvar. det känns pirrigt.

  • duvan8
    Äldre 20 Jan 16:33
    #0

    albin02 Vikommer att gifta oss i väster haninge kyrka i stockholm, mina föräldrar gifte sig där för 32år sedan. Jag är -77a hade vi gift oss här i ö-vik så hade det blivit Arnäs kyrkan eftersom vi tillhör den församlingen och vi far till teneriffa en vecka på söndagen efter utan barn, det blir semester ;)

  • duvan8
    Äldre 20 Jan 20:56
    #0

    Jag bor i gimåt........

  • duvan8
    Äldre 30 Jan 14:43
    #0

    hej alla!!

    är hemma med vård av barn idag så jobbigt :( om nte var tillräckligt så har jag stukat foten i all hast aj f*n vad ont det gör. Hoppas allt går över riktigt fort det är bara 5 veckor kvar....

    tänkte vi ö-viks brudar kunde göra en egen lista...

    070303 duvan8- bröllop stockholm/bor ö-vik

  • duvan8
    Äldre 31 Jan 08:04
    #0

    godmorgon alla planerare :)

    jag var på akuten med min fot igår den var för blå och gjorde för ont :( men som tur var var det bara en stukning och inget brått. men jag ska vara hemma hela den här veckan för att vila upp min fot.

    planeringen går bra allt är klart... min klänning måste sys in och min "man´s" kläder måste provas in ordentligt. jag fixade morgongåvan till honom i helg...secret box...pirrigt men kul ändå. kan varmt rekomendera det. det var en kille ifrån umeå som heter peder som gjorde det, super duktig. om det någon som är intresserad är det här hans hemsida
    ec.foto@gmail.com

  • duvan8
    Äldre 31 Jan 08:06
    #0

    det där var hans mail adress.lite förvirrad på morgonen det här är hans hemsida han åker även till ö-vik och fotar.
    www.pederericsson.se

  • duvan8
    Äldre 4 Feb 07:16
    #0

    Godmorgon

    min secretbox innehöll då jag bar en vit underklädes body med spets den är super fin tycker jag. jag hade fixat håret och sen hade jag även en päls cape med på vissa bilder eftersom vi gifta oss om 27 dagar.............oj vad nära det känns.

  • duvan8
    Äldre 16 Feb 09:53
    #0

    Hej alla ö-viks brudar har ni gått i idé.

    Jag själv börjar drömma mardrömmar om mitt eget bröllop. Allt händer som inte får hända.
    Min m2b är alldeles för lugn och absolut inte nervös. jag har ont i magen och allt känns konstigt. Idag ska jag in för att prova klänningen en sista gång för att kolla hur mycket vi behöver sy in den. Pappa ska vara med och titta. Jag är jätte nyfiken vad han ska säga om klänningen. Ha det. Jag kan inte fatta att det är bara två veckor kvar, 3 mars...

  • duvan8
    Äldre 18 Feb 09:01
    #0

    ja jag är riktigt nervös. Allt är klart. Bara lite små saker kvar. Alla våra gäster kommer som vi har bjudit. vi har ett litet bröllop med bara det närmaste. 18 stycken med jag och min m2b.
    Det som ska göras är att printa ut bröllops häftena mm.

  • duvan8
    Äldre 18 Feb 09:46
    #0

    Välkommen hit finlands tjejen! Ska du gifta dej i finland eller i sverige? min svägerska kommer ifrån finland, var bor du hennes rötter finns i hangö och hennes mamma och 2 av hennes syskon bor på Åland. lycka till med all planering, roligt men ändå "jobbigt"

Svar på tråden Ö-viks brudar 2007???