• Maria_

    Ö-viks brudar 2007???

    Hej där alla brudar
    Här är en Öviksbrud till. Har missat denna tråd och hängt i västernorrlandstråden. Kul med både och.

    Vi skulle ju gifta oss i september ute på Ulvön, men har nu flyttat bröllopet till den 2 juni precis som ni kavatbrud. Detta för att minska risken för att behöva ställa in bröllopet då min mor troligen kommer att behöva genomgå en hjärttransplantation. Känns som att det är på riktigt nu och har en del att stå i eftersom vi tidigarelagt det hela.

    Jag är 79:a och har inga barn. Jobbar som socialsekreterare. Bor i Kroksta. Kanske känner vi till varandra kavatbrud eftersom vi är så nära i ålder.

    Lycka till med all planering.

  • Maria_

    Hej där!
    Ok ja då känner vi nog inte varandra. Men vi bor ju som sagt väldigt nära. Vad förde dig hit till Örnsköldsvik? Är din blivande från Övik eller?

    Vore jätteroligt att följas här i planeringen. Vår västernorrlandstråd som vi har är jättebra, men det är ju kanonbra när man bor i samma stad och ska gifta sig exakt samma dag. Då kan man följas än lättare.

    Vi kommer troligen att låta gästerna OSA till min mamma. Inte för att de bjuder in till bröllopet utan för att vi tror att det blir smidgare så eftersom vi sällan är hemma då vi bygger hus osv. Eftersom min mamma är sjukskriven så är hon hemma hela dagarna och det passar därför bra. Jag tycker att man ska känna sig fri att frångå alla regler som finns kring detta och göra som man känner är bäst.

    Lycka till!

  • Maria_

    Hej och välkommen Bubblan.

    Kul med fler Öviksbrudar. Tänkte bara svara på din fundering. En secretbox är en fotografering av den blivande bruden i underkläder vanligen. Alltså lite sensuella bilder som man kan ge som morgongåva till sin m2b. Är inte säker på om det alltid är sensuella bilder med underkläder men jag tror att det är vanligast så. Det är väl det som är poängen tror jag.

Svar på tråden Ö-viks brudar 2007???