• Bubblan73

    Ö-viks brudar 2007???

    Hej
    Jag ska också gifta mig i sommaren - det blir en borgerlig vigsel utomhus med mycket vänner och en super härlig sommar fest för jag har beställt sol
    Med risk för att visa min okunighet så måste jag undra vad en secretbox är??

  • Bubblan73

    Tack för förtydligandet..jag tycker det är modigt att fota sensuella kort - själv får jag nog fixa något annat till morgongåva. Jagh ar just varit och träffat 5 kompisar som ställer upp och hjälper till med olika ansvarsområden före och under bröllopsfesten. Det är mycket att tänka på....trots att vi enbart ska ha en kort cermoni och lägga mest krut på en hejdundrades rolig fest.

  • Bubblan73

    Japp - nu har vi skickat ut inbjudningarna och jag är lite ilsk på mig själv för vissa detaljer och att jag dessutom var otydlig i en viktig detalj...MEN eftersom jag inte kan gör anåt åt det så är det väl bara att släppa.
    Jag coh en vän producera små smycken som vi hängde i inbjudan - hittade en guldgruva i en liten stuga på torget - Pagoni, skit roligt. De jag har pratat med har iallafall blivit glada för inbjudan och tyckte att det var skoj när det regnade silver stjärnor över dom när de öppnade brevet:)

  • Bubblan73

    Har faktiskt ingen koll om nån har hört av sig...till mig har dock ett flertal sagt att dom inte missar det - hoppas det stämmer. När ska ni gifta er och när har ni osa?
    Vi ska gifta oss 28/7 och har osa 5/5 som är vår första dotters födelsedag.

Svar på tråden Ö-viks brudar 2007???