• Hilde

    Äntligen fredag del 8

    Rystall jag hade rejält ont i höger sida under revbenen. Tror att det gjorde ont i ryggen också, men det kan ju vara för att allt kändes ömt också. Nu mår jag bättre iallafall Fast magen känns lite öm. Jag hade nog frossa inatt för sängen var helt dyblöt.

    Kan det vara något med blindtarmen fastän det gått över? Jag ringde aldrig vårdcentralen eftersom jag mådde bättre när jag vaknade.

  • Hilde

    MC det där ser ut som ett bra hus Sådana där paneler är snygga målade

    Jag är föresten tillbaka till internätet igen. Jag har varit utan Firefox var tvungen o använda ett knaggligt uselt explorer Usch säger jag bara. BT fick jag inte igång där överhuvudtaget.

    Annars lever vi och mår bra. Jag fick ju syrligt ont i magen förra gången jag skrev här, men det gick över. Misstänker faktiskt att det kan vara lite gallproblem. Jag får väl ta mig till den förbannade värdcentralen om det återkommer. Det är så svårt att få tider där att jag nog drar mig typ tre veckor längre än jag behöver innan jag söker för något. Man blir så ledsen av att aldrig kunna komma till läkare när man söker. Det känns så vansinnigt U-land om ni förstår vad jag menar. Och ändå säger de att vi har bra sjukvård... men inte den sorten som handlar om vanliga normala åkommor som en vanlig normal allmänläkare ska titta på.

  • Hilde

    MC hur fuktigt är det i källaren då?

    en källare får ju vara lite fuktig. Det hör ju till när den ligger under mark, Ibland begriper jag inte riktigt varför folk dränerar om nämligen.

    En inredd källare = fuktproblem. Jag skulle definitivt försöka undivika det. Bäst är om en källare får var det den är... dvs. rätt o slätt källare. förrådsutrymmen, tvättstuga m.m.

    Tips om ni ska dränera och måste inreda den. Lägg golvvärme. Det är inte såd dumt eftersom den oftast "läcker" lite värme nedåt också. Blir torrt och bra. Hus behöver faktiskt ofta ha lite värmeläckage för att undvika fukt.

  • Hilde

    mm MC låter väl ok. Fast dränering är väldigt dyrt, så om huset tillåter hade jag nog struntat i det. Fast jag förstår att ni vill inreda. och då finns väl inga alternativ.

    Tackar för omtanken Anne på G !

  • Hilde

    Ha ha ha.. jag gör också så. Speciellt när jag hittar ett par byxor som passar. Då köper jag flera färger.

    MC varför pelletsbrännare? Tänk på att pellets kan komma att bli en bristvara i framtiden. Priset på pellets går upp hela tiden. En jordvärmeanläggning t.ex. för en normal villa kostar nog inte mer än 70000 kr totalt. Min kostade 129000 kr men då är den dubbelt så stor som en normalvilla. Här ligger 750 meter slang i backen.

  • Hilde

    Oj apropå tant. Mit inlägg här ovan *tittar uppåt* var väl liite för många tantpoäng på?

    MC hoppas du duckar för husnörden och är en förstående fredagis

  • Hilde

    Jag har jordvärme med olja som tillägg. Ligger en junt mellan pumpen och pannan bara Funkar finfint.

  • Hilde

    Tjötar jag med samma visa (Till Gable)

    *vinkar*
    Hejsan underbara gable!
    Tråden är inte samma utan dig!
    *kram*
    Hoppas du vill komma, det blir SÅ mycket bättre om du kommer åxå!

  • Hilde

    Cindy jag håller med MC. SJälv är jag en person som alltför ofta hamnat i total hjärnstrejk när jag skulle göra tester. Då får jag bl.a. lite svårt att läsa instruktioner och då går allt åt pipan.

  • Hilde

    vinakrar tillbaka till AnnepåG

    Äntligen fredag! Nu ska vi snart ses!

Svar på tråden Äntligen fredag del 8