• Hilde

    Äntligen fredag del 8

    Äntligen fredag del 7

    VÄLKOMNA ALLA FREDISAR!! Del 8

    "tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?"
    (mammacattas ursprungliga TS)

    Önskar er alla varmt välkomna till våran lya....*fluffar upp kuddarna, tar fram dom nybakta bullarna, visar stolt upp det nyinköpta tyget och alla gummistövlarna i hallen*

  • Svar på tråden Äntligen fredag del 8
  • Hilde

    Hej hej
    Hälsar en god fortsättning på denna lilla sista bit av ett märkligt år

    *viskar* j a g h a r s å l t m i n k l ä n n i n g ... Fick snorbra betalt. Känns lite ledsmt, men nu ska jag ge min dotter en mycket finare present. Jag menar hur kul är det egentligen att ha mammas gamla gulnade i garderoben. Pengarna ska gå till ett riktigt fint fotografalbum. Det har hon nöje av för resten av livet.

  • Hilde

    mmm jag är oftast också en riktig ekorre. Känns väldigt dubbelt att skiljas från den... å ena sidan väldigt bra att få bra betalt, å andra sidan tråkigt att inte ha den kvar. Det är därför jag väljer att lägga de pengarna på nåt lite lyxigare åt min dotter.

    Kan förövrigt berätta att vår jul var fullständigt kalabalikartad. På annandag jul insjuknade min systers 4 mån pojk. Hans storebror blev förkyld på resan hit och förde sedan över viruset på oss andra. 4 mån bebisar ska inte ha giganstförkylningar det kan bli riktigt illa... och det höll det nog på att bli. Jag försökte få min syster att lägga in honom på sjukhus här i Sverige, men hon valde att packa in allihop i bilen och sträckköra hem till Bussum istället. De stannade vid ett sjukhus i Tyskland, men där hänvisade de dem till att köra hem till Holland så fort som möjligt. Nu är han inlagd och har troligen lunginflammation. Önskar att de inte åkt den resan, men en riktigt orolig förälder är inte att leka med... och är faktiskt inte speciellt logisk i sitt tänkande... iallafall inte den här gången. Pojken låg iallafall väldigt ombonat i ett babyskydd för långresor, så egentligen kanske det inte var så farligt... jag vet inte... hur som helst gick det nog bra.

  • Hilde

    Låter som hen helkväll Janos

    Här är vi äntligen friskare. Har pratat med sjukvårdsupplysningen och enligt dem ska det vara fritt fram för oss att åka på nyårsfirandet. Familjen dit vi ska har en tös som är två dagar yngre än Zilla så man vill ju inte hon ska få nåt äckel päckel RS-Virus.

    Kan f.ö meddela att pojken hade RS tillsammans med ngn mindre infektion/förkylning. Det redan nedsatta immunförsvaret var det som gjorde att RS-viruset blev farligt. De hade dock tydligen kikat in på två sjukhus under hemvägen så systeryster hade nog bättre koll än jag tilltrodde henne när hon åkte härifrån. Då såg hon mest ut som ett oroligt åskmoln och gick inte att prata med. vi blir nog sådana vi mammor när vi måste samla ihop oss för att ta hand om våra små.

    Gott nytt år!!!!

  • Hilde

    Skickar storkram till make Rystall!!! Inte roligt med dödsångest... (been there done that)...

    Jaha... var det jag som startade jämnanummer tävlingarna ? Dra på trissor! hade ingen aning om det.

  • Hilde

    Hejsan MC

    Nja RS kan bli dödligt för de som är små, gamla eller försvagade i immunförsvaret så vitt jag förstått det hela. Systerns pojk hade nog en infektion före han blev sjuk i RS... därför det svåra förloppet. Zilla hostar o andas som en ångvält, men har förbannat bra allmäntillstånd... det är hennes föräldrar som mått sämst. Idag är jag jättedålig.... VILL BLI FRISK NU !!!!!!!!!!!!!!!

    PISSTRÅKIGT ! (ursäkta min french)

  • Hilde

    Nja hon rosslar väldigt mycket i lungorna, är lite grinig emellanåt, men i övrigt är det full rulle hela tiden. Bebisar har helt enkelt inte vett att vara sjuka

  • Hilde

    Ja jag har att göra, men tyvärr är jag mycket sjukare än min dotter Har så ont i halsen att jag t.om. ätit hennes babygröt idag Börjar bli sur på maken också. Vet att han har mycket att göra, men han kunde väl iallafall låta bli o se ut som om han är den som lider mest JUST NU ÄR DET MIN TUR ATT TYCKAS SYND OM... så det så

Svar på tråden Äntligen fredag del 8