• augustibrud8

    Bröllop i Kalmar(med omnejd) 2007 forts..

    Hallå alla Kalmarbrudar!
    Kan vi inte fortsätta i denna tråden?

    Svar till Cavatina: Jag har ju bokat Vickleby kyrka för vi bor där men min barndomskyrka är Förlösa Kyrka, och det är ju den jag alltid har tänkt på.
    Jag håller med dig om att jag måste lyssna till mitt hjärta så att jag inte ångrar mig sen så vi ska titta på Förlösa Kyrka efter jul. Vore ju hemskt att ångra sig och kyrkan är ju så viktig!

  • Svar på tråden Bröllop i Kalmar(med omnejd) 2007 forts..
  • lottayellow

    Jag har precis varit inne på Singoalla i Kalmar och köpt min bröllopsklänning, tänkte hyra men nu hade de så låga priser på klänningarna att det kostade lika mycket att hyra som att köpa.
    Känner att jag är väldigt nöjd med mitt köp.

  • Anna.123

    Är det någon som ska göra en secret box? Funderar på att ge det i morgongåva. Vad ingår och hur går det till egentligen? Tips på nån fotograf?

  • Nisson

    lottayellow:

    Precis samma här! Skulle kolla klänningar att hyra på Singoalla i höstas (ute i goood tid) men hittade en helt ny klänning i rätt modell för under 2000! Att hyra liknande kostade 2700 på det andra stället! Gutt!

  • lottayellow

    Nisson:

    Ja jag hittade min klänning för under 2000 oxå och den kostade 3000 att hyra.

  • Bjallan

    Hej allihopa!
    Igår var en jobbig dag i bröllopsplaneringen... Kom hem vid halv sex på kvällen och får se ett brev med bokningsbekräftlese på kyrkan från församlingen. Datumet och klockslaget stämde bra, men... det stod fel kyrka!!! Ahhhh... Panik! Det var dessutom stängt på expeditionen, så ingen att ringa och ställa till svars. Efter en sömnlös natt med funderingar på hur vi ska göra om "vår" kyrka nu är uppbokad av någon annan, ringde jag nyss till församlingens expedition. Hon säger då att
    -Jaha, okej, då skickar jag en ny bekräftelse.
    Precis som att ingenting har hänt... Varför tror man alltid det värsta om saker och ting?

    Igår ringde också min sömmerska och fnissade hejdlöst i telefonen. Det har nu visat sig att mönstret till klänningen innebär 8 meter tyg i kjolen!!! Vi läste visst inte beskrivningen så noga... Tydligen går det, enligt sömmerskan, lätt att göra denna modell rak och enkel och bara lite grann vidd i kjolen, som jag vill ha den, men ändå...

    Två tokiga grejer på en kväll alltså... Hur ska det här sluta

    Cavatina: låter som du har turen på din sida i alla fall... Vad fin klänningen låter! Finns den modellen på nätet?

  • Bjallan

    discodivan:
    Tack för peppningen!!! Ja, det kanske går vägen med kilona ändå... men nu efter jul har ju inte hoppet ökat precis... Dumma feta julmat!!!

    Det är sant att starten för träning och diet är jobbigast, men också när man stått stilla ett tag och varken ökar eller minskar i vikt. Då känns allt hopplöst. Förmodligen är detta för att man får massa mer muskler vid träning, som väger mer än fett... Kan det vara så?

  • Trollungen

    Hej alla bruttar!
    Ni e väl medvetna om att det är bröllopsmässa den 4 februari :). Jag har inte varit här inne på lääääänge, tappade suget ett tag. Blev lite för nojjig att sitta här varje ledig stund, men jag kan bara inte låta bli, suck! Min sambo bara skakar på huvudet när han ser att jag sitter här. Jag ska oxå ta mig i kragen å gå ner lite, men det går ju SÅ trögt.Springer på Friskis&svettis en gång i veckan och så gick jag på viktväktarna. Men de la ner viktväktarna här innan jul och vi vet inte om vi kan få någon ny ledare från kalmar. STÖN!

  • Davesbrud

    trollungen, har för mig att du som jag bor söder om kalmar? vi har jättebra friskis i hagbysporthall, de är under torsås! Skulle inte orka åka in till kalmar på kvällarna utan då blir det badhuset på dagarna när det går.

  • Trollungen

    Davesbrud
    Nä det är just det, man orkar inte ligga och köra in till kalmar och så kostar det pengar, bara för en lektion på 30 min. fast jag kan skryta med att jag gått ner hela 5 kg sen sommaren. Så lite har det ju hänt :). Måste ta mig i kragen och röra på mig mer, sitter i skolbänken hela dagarna annars och det är inte bra.

  • discodivan

    jag ska göra secret box hos atelje lindh 16 bilder 1100kr då tar han kort i 2 timmar

    hr nu gått ner 2,7kg på 10 dar

Svar på tråden Bröllop i Kalmar(med omnejd) 2007 forts..