• Davesbrud

    Bröllop i Kalmar(med omnejd) 2007 forts..

    hej har inte varit inne på ett bra tag, så har lite att läsa..
    ska oxå ner 7-10kg till mitt mål. har lyckats gå ner en del med cambridge o gi men tänkte nog satsa på träning o bra mat mest nu efter nyår. Bara det att det är så svårt att motivera sig själv när man gör det ensam, har inga träningskompisar i kalmar. Några år sedan då jag tränade bodde jag i en annan stad.
    Ska iallafall köpa kort på äventyrsbadet så man kan simma o styrketräna flr armarnas skull. Lite häng som måste bort!

  • Davesbrud

    trollungen, har för mig att du som jag bor söder om kalmar? vi har jättebra friskis i hagbysporthall, de är under torsås! Skulle inte orka åka in till kalmar på kvällarna utan då blir det badhuset på dagarna när det går.

  • Davesbrud

    ska på bröllopsmässa i norrköping den 21 januari. passar mig bättre då jag har min syrra där. alltså jag har inte väntat mig något bekräftelse från kyrkan, prästen ringde oss samma dag vi bokade o drog vi istora drag igenom våra önskemål. men bör det komma ett papper på bokat tid och så?
    låter häftigt det där med secret box, min m2b skulle gilla det!

  • Davesbrud

    ForeverYours nej alltså man säger m2b (man to be), inte andra mannen!!! Hihihi!!

  • Davesbrud

    Ska åka till mina föräldrar nästa helg o prata igenom allt, så länge har vi inte sagt mycket,(bor långt ifrån varandra)vi har liksom kännt att det varit skönt att vara lite hemlighetsfull tills man vet hur man vill ha det. Men nu är ju allt (nästan) bokat. Det jag vet är att min pappa vill är att hela hans sida av släkten skall bjudas, vilket kommer att bli ett stort antal och långväga gäster. Men det skal bli kul. Så får man hjälp med att samla ihop allas adresser o så annars är vi färdiga med hur inbjudan skall bli skall bara färdigställa de sedan. Sedan skall jag med min syrra på bröllops mässa nästa helg o få lite ideer hoppas jag till blommor osv. :)

  • Davesbrud

    En fråga till er som vet om MuS, tror ni de kan komma hem o fixa med smink på bröllopsdagen. Min frisör kommer hem, men hon kan ju inte smink! Har ingen lust att åka till kalmar. Var ligger Mus förresten hittar inte de i katalogen?! Tänkte om man skulle in o fråga de direkt. Ja vi ska på bröllopsmässan, o så var jag på mässan i norrköping förra söndan, det var så litet så jag har större förhoppningar på den i kalmar. :)

  • Davesbrud

    Ja, jag förstod det egentligen. Är ju ute efter ett!! Måste ha ett eftersom vi gifter oss i maj o man vet aldrig. Va bra arnolds har alltså, var e de nere eller uppe? Bra pris alltså!

  • Davesbrud

    ska gå kolla de så fort jag kan, tack för tipset.

  • Davesbrud

    Ang fotograf Jag är pg att ringa runt. Förstår till viss del kritiken mot dig. Nog för att det är svårt att vara egenföretagare, dessuom är du ju ärlig i att uppge i nicknamnet vem du är tiill skillnad från många andra som gömmer sig. Så nu undrar jag vad du tar i pris för porträtt ute i naturen. Säg nåt som gör att Vi ska välja just dig? Hahha låter som en jobbintervju... :)

  • Davesbrud

    Nämen stackars dig discodivan. Kramizar o hoppas det löser sig!! Som stöd kan jag berätta att vi också går igenom något liknande just nu. Tror det beror på stress o bröllopsnerver.(jobbar båda över just nu och har ju 2 småbarn med sjukdomar o barnkalas o aktiviteer allt vad det innebär) Det är mer att jag satte ner foten att nu är det på tiden att vissa saker blir gjorda, som att han hittar sina släktingars adresser tex till inbjudningarna. Slutade i gräl om massa annat som tex att han planerar att köpa en värsting mc just nu när vi drar åt remmen för att spara till bröllopet! Men vet att det går över, är van att ta tag i saker själv. Det är inte det att han inte får saker gjorda men det är just d att han vill göra saker när han själv vill och inte då jag säger till vilket jag ju tycker är dags nu när vi haft typ ett år på oss i planeringen!
    Vaddå är detta vanligt, borde vi inte vara dö lyckliga just nu när d är 3 mån kvar till bröllopet???
    Hoppas d löser sig, hör av dig till honom ni måste lösa detta!!

  • Davesbrud

    Förstår, har många sånna i släkten. Den typen är kul i festsammanhang men det måste vara svårt att leva samman med osäkerheten. Min m2b är rena motsatsen- här är det jag som drar ut honom (låter tråkigt) men det är ok. Men din är väl inte otrogen på dessa fylleresor?

  • Davesbrud

    Trollungen yes förstår,just nu är allt jättebra igen här hemma. Vilken bergodalbana med känslor alltså, skulle tro att vi båda är gravida. Det börjar liksom bli allvar nu när tiden närmar sig.. Just nu är jag mest stressad över att jag inte "hunnit" gå ner så många kg som jag velat( ca 5kg), men har ju tid kvar o vet att det är mig själv det beror på men det uppstår irritation pga att jag tänker på allt sånt. Jag tror inte han förstår ett smack -det är bara jag som är nojjig...
    ang. skor skulle tro att vår kollektionerna har något, tänkte själv ta en runda snart även om jag har köpt jättefina beg här på bt, men måste kolla ändå. Det finns förresten mycket tips ang nätbutiker här också. :)

Svar på tråden Bröllop i Kalmar(med omnejd) 2007 forts..