Inlägg från: Trollungen |Visa alla inlägg
  • Trollungen

    Bröllop i Kalmar(med omnejd) 2007 forts..

    Hej alla bruttar!
    Ni e väl medvetna om att det är bröllopsmässa den 4 februari :). Jag har inte varit här inne på lääääänge, tappade suget ett tag. Blev lite för nojjig att sitta här varje ledig stund, men jag kan bara inte låta bli, suck! Min sambo bara skakar på huvudet när han ser att jag sitter här. Jag ska oxå ta mig i kragen å gå ner lite, men det går ju SÅ trögt.Springer på Friskis&svettis en gång i veckan och så gick jag på viktväktarna. Men de la ner viktväktarna här innan jul och vi vet inte om vi kan få någon ny ledare från kalmar. STÖN!

  • Trollungen

    Davesbrud
    Nä det är just det, man orkar inte ligga och köra in till kalmar och så kostar det pengar, bara för en lektion på 30 min. fast jag kan skryta med att jag gått ner hela 5 kg sen sommaren. Så lite har det ju hänt :). Måste ta mig i kragen och röra på mig mer, sitter i skolbänken hela dagarna annars och det är inte bra.

  • Trollungen

    Har ni fått bekräftelse på att ni har bokat kyrkan? jag ringde redan i januari förra året och nu borde man väl fått något tecken på att datumet är bokat?

  • Trollungen

    Hej tjejjer!
    Måste ta mig i kragen och åka in till stan för att prova klänning, vet inte vad jag väntar på? Ska gå och ringa till min tärna nu och höra om hon kan nästa helg. Håll tummarna.

  • Trollungen

    vikt upp?? vikt ner??? I dag syndade jag rejält efter skolan, eller det gjorde jag redan i går. Bakade dubbelsats kladdkaka och det blev lite över som jag inte kunde låta bli när jag kom hem + att jag hittade lite vaniljvisp kvar i kylskåpet. varför kan man inte bara ta sig i kragen å blunda för alla go saker.

  • Trollungen

    Si så där, då var frisören bokad. Skönt!
    En sak mindre å tänka på.

  • Trollungen

    Hej tjejjer!
    Hoppas att helgen varit bra trots stormen. Har eller är ni utan ström? Vi var utan i bara 4 timmar, men man blir ju så deprimerad.
    Hur många är det som ska gå på bröllopsmässan på kalmar slott? Jag tror att vi kommer att få en hel del avklarat när vi ska dit, typ..beställa ringarna och bestämma tårtan.

  • Trollungen

    Jag tror att tillhör man inte försammlingen eller vill ha en speciell präst från någon annan kommun, så måste man nog betala.

  • Trollungen

    Hej tjejjer!
    Nu har min sambo "vaknat" och det börjar hända saker anngående vårat bröllop. I går ringde han och bokade solisten till kyrkan. Han börjar väl inse att 5 månader går ganska fort. I gårkväll när han ringt henne, frågade han mig när jag skulle gå och prova klänning. Ja se killar!

  • Trollungen

    Hej!
    Hur ligger ni till i era planeringar?
    Detta har vi klart:
    * lokal
    * maten
    * tärnor
    * bestman
    * sambos kläder
    * tärnans kläder
    * solist
    * kyrkan
    * gästerna
    * inbjudningskorten
    * transport från kyrkan

    Kvar att göra:
    * min klänning
    * brud/tärn bukett
    * dukning
    * fotograf
    * min frisyr
    * underkläder
    * vigselprogram

    tror jag fått med allt?

  • Trollungen

    nämen, här inne var det lugnt värre.Har alla gjort klart allt till bröllopet som är om 5 månader :). *Puffar lite*
    Vad gjorde ni i går för eran älskade på alla hjärtans dag?
    Jag lagade mat och bakade våfflor, kom inte i väg till affären pga sjuk dotter. Av min älskade fick jag ett jätte stort hjärtan :).

  • Trollungen

    skrattar med åt discodivan . Ja det var ju fler än du som släppte till ;).

  • Trollungen

    discodivan
    Här kommer en jätte stor varm bamse kram.

    Davesbrud
    Jag kan hålla med dig, aldrig har man väl bråkat om små saker som nu :). Vi är en styvfamilj så du kan ju bara tänka dig vad vi grälar om ;), dina och mina ungar. Förra veckan frågade min mamma mig om jag verkligen skulle gifta mig med en sån "unge". Hon tyckte att han inte var mogen, men det är ju på mitt sätt jag lägger fram sakerna på. Man tror ju att man är så perfekt själv :). Missförstå mig rätt.

Svar på tråden Bröllop i Kalmar(med omnejd) 2007 forts..