• CmD

    Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2

    Tänk vad fort tiden kan gå... Snart tre månader sedan Lilla Li startade den förra tråden.
    Vi är några blivande brudar som träffas någon gång ibland för att fika och ventilera ideer. Bor du i närheten av Jönköping och vill hänga på är du hjärligt välkommen.

    Vi är även öppna för förslag på andra aktiviteter.

  • Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2
  • SlottsBrud2008

    OOh, va roligt!!! OCh där uppe är det ju ganska fint med. Högt och sådär! Pluggade i tenhult.
    Ser man det från vägen när man åker förbi? I sånna fall ska jag tänka på dig när det byggs och man åker förbi

  • Shiliz

    Budgetbrud 2008: Då kan vi öppna en butik tillsammans då , jag känner verkligen att mitt drömjobb skulle vara antingen bröllopskordinator eller äga en "bröllopsaffär".

    Vintrig: Har för mig att det finns en butik som heter Westers artismaterial som ligger vid Sofia kyrkan, som ska ha sådana grejer tror jag.

  • SlottsBrud2008

    Shiliz
    Det vore topp juh. En fin, liten personlig butik.. OOOH JAG VIIIILL!!!!

  • novali

    Hobbyglädje är återförsäljare åt Panduro. har de inte det man vill ha så beställer de hem det! Kanonbra! Slipper ju fraktkostnad på det sättet!

  • Lilla Li

    vintrig: Kan rekommendera Nyströms på Torpa för papper. De har, vad jag tycker, stans bästa utbud. Alla färger, alla storlekar. Inte särskilt dyra heller.

    Budgetbrud2008: Nej man ser det inte från vägen tyvärr. Det ligger mittemot Rogberga kyrka, in i skogen en bit. :)

    Jag vill också vara med i er butik! :D Jag ääälskar att planera och organisera och skriva listor och fixa. ;)

  • vintrig

    Tack snälla för alla tips jag får. Hoppas jag hittar något! SUPERTACK!

  • Shiliz

    Var bra det låter tjejer! Då öppnar vi en butik då! Vi har ju om några en massa bra erfarenhet som kan passa i den sortens verksamhet =). Jag menar, vilka är bättra till att sköta en bröllopsbutik än nyblivna fruar?

  • SlottsBrud2008

    Jag går faktiskt i starta-eget-tankar. Trivs inte ordentligt på jobbet, jobbar som en tok (tex stägning 9 dagar i rad - dvs 15.00-00.45) och får ändå inte särskillt bra lön alls.
    Vill ha eget men vågar inte riktigt.. Man kanske skulle se till att göra nått

  • Lilla Li

    Budgetbrud2008: Mmm jag har också haft lite såna tankar, men snarare vid sidan om mitt vanliga jobb. Så har min sambo det. Detta året kommer han dra in dubbel årslön tack vare det! Och jag ett par kunder som är intresserade, borde kunna göra litegrann genom min sambos företag faktiskt.

  • korall

    15.30 slår portarna upp och vi tågar in!

    Shiliz: Det är den butiken som heter Underklädes c/o, hade inte så mycket tyckte jag...
    500 kr tog de för uppläggning,fick pris av han på sesam (700kr) så där tjänade jag en slant! Hon som ska göra håret håller till på bymarken, hårborsten, en kompis kompis. Sett bilder från kompisens bröllop då denna hade gjort några halvuppsättningar, känns lovande! 400kr vill hon ha för att sätta upp mitt hår, men då är det en ganska enkel uppsättning, samma pris för min tärna. Känns skönt att hittat en som inte tar multum enbart för att det är till bröllop utan faktiskt ser till vilket jobb hon ska göra.

    Appropå underkläder, kolla in sallyochsara.com. Syrran min ska dit om en vecka (ligger i halmstad) och jag är sååå sugen att följa med. Men... skulle träffat prästen egentligen imorrn, men han är upptagen och vi ska ses nästa helg istället. Missar därför turen till halmstad funderar på att beställa genom syrran, de hade läckra och "annorlunda" trosor

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2