• CmD
    Äldre 6 Nov 09:41
    72114 visningar
    653 svar
    653
    72114

    Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2

    Tänk vad fort tiden kan gå... Snart tre månader sedan Lilla Li startade den förra tråden.
    Vi är några blivande brudar som träffas någon gång ibland för att fika och ventilera ideer. Bor du i närheten av Jönköping och vill hänga på är du hjärligt välkommen.

    Vi är även öppna för förslag på andra aktiviteter.

  • Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2
  • ;o)
    Äldre 25 Jan 09:48
    #0

    Shiliz - jo, allt ska ingå. Serveringspersonal, dukning, städning osv. Så har jag fattat det i alla fall.

    Fast jag börjar få kalla fötter. Tror att jag har ett annat, bättre (och billigare) alternativ på gång. Vet inte hur jag ska göra...

    Till alla er som rekommenderade Fotografiqa - nu har jag oxå skickat in en förfrågan till dem. De verkar ju toppen. Dunderfina bilder på hemsidorna!

  • Shiliz
    Äldre 25 Jan 10:30
    #0

    ;o): Vad är det för alternativ som du funderar på? Jag uppfattade också att allt skulle ingå, vill bara undvika missförstånd så att det tillkommer nåt sen när man ska betala. Om du vill byta så kan du väl göra det eller? Det ska väl inte vara några problem?

    Nu vill jag också kolla med Fotografiqa! Vet nån hur tidigt man borde vara ute med fotografen? Och vad var det som ingår i de där 2800:- som nån skrev tidigare?

  • korall
    Äldre 25 Jan 10:38
    #0

    Andromeda: Tror också vi ska ha Marlin, det är iaf hon som vi pratade med när vi var där. Men vi har inte valt, jag skickade bara en förfrågan till dem och så var det hon som ringde upp.

  • ;o)
    Äldre 25 Jan 11:05
    #0

    Shiliz -

    Det är ett cateringalternativ. Vi har snubblat över ett jättefint ställe, enda hindret är att en bekant funderar på att ha en stor fest i samma lokal nästan samtidigt som vårt bröllop. Vill verkligen inte "ta hennes idé", men om hon inte ska vara där så är vi det gärna. Vill gärna veta hur hon ska ha det...

    Känns lite taskigt att avboka Stockmakaren oxå, men vi har ju inte betalat något och det är ju gott om tid till bröllopet, så det borde väl vara ok.

    Alternativ 2 känns inte på långa vägar så "fint" som Stockmakaren, men man får ju vad man betalar för - som alltid.

  • korall
    Äldre 25 Jan 11:39
    #0

    Shiliz: Vi bokade dem i höstas nångång, kanske i september? Då hade de precis startat upp, men båda har frilansat väldigt länge så kunder hade/har de redan. 2800kr är för fotograferingen endast, ca 1½-2h. Sen tillkom det om det skulle vara efter 15.00, i kyrkan, om fler parsoner skulle vara med etc. Det billigaste album de hade låg på 1800kr, 8st bilder i kanske 8x8 format. Är osäker då det var ett tag sen vi pratade med dem!

  • novali
    Äldre 25 Jan 11:50
    #0

    Vi har också anlitat fotografiqa.
    I de 2800 kr ingår 1,5 - 2 tim fotografering. Vill man att de ska fota vigeln kostar det 490 kr/timme innan kl. 17.00. (mer efter kl. 17.00). Är det en bit att åka tiller så kostar milersättningen 56 kr/mil.
    Albunet minns jag inte vad de kostade men det var allt från ganska ok till dyrt.
    Billigaste lösa bilden var 80 kr i alla fall, det minns jag.

  • Shiliz
    Äldre 25 Jan 11:57
    #0

    Tack för infon tjejer! Jag tror bestämt att det är värt iaf att ta kontakt med dem!

    ;o): Jag förstår att det är jobbigt att välja mellan Stockmakaren och det andra alternativet. Vi hade t.o.m. funderat på att dra ner på antalet gäster för att det inte skulle bli så dyrt, men nu kommer vi få bidrag från svärföräldrarna, så det löser sig! Hoppas att det löser sig för också med det här. Men kom ihåg att det är inte det viktigaste att allt måste vara överfint o så för gästerna.

  • ;o)
    Äldre 25 Jan 17:50
    #0

    Snabba er tjejer - ni som vill ha Fotografiqa! Jag fick nobben, hoppas på bättre tur åt er andra!

  • korall
    Äldre 25 Jan 18:27
    #0

    ;o) när ska ni gifta er då? roligt att det går bra för dem då iaf! känns tryggt inför vår fotografering.

    Nån undrade innan när det var dags för oss; 17/2 smäller det till! Inte så värst långt kvar alltså...

    Var o fick klänningen upplagd idag, träffade även frisören så det känns bra. Dock undrar jag om nån har tips på nåt ställe man kan hitta snygga underkläder. Var på twilfit, underklädes c/o och Underbart idag -hittade inte speciellt mycket. Bara en massa "vanliga" bh:ar, vill ju ha lite roligare till bröllopsnatten! har inte kollat på h&m, kappahl eller lindex, men känner att det nog inte är rätt ställe för detta ändamål.

  • Shiliz
    Äldre 26 Jan 07:15
    #0

    ;o): Varför fick du nobben? Var det för att de var upptagna? Jag känner mig ändå rätt lugn inför bokningar o sånt eftersom vi gifter oss under "lågsäsong" hehe. Har ni bestämt än hu ni ska göra med festlokalen?

    Korall: Vad kostar det att få klänningen upplagd? Och var det Salong Claes du skulle till nu igen?
    När det gäller underkläder så hade jag själv tänkt gå till Triumph butiken som ligger vid apoteket på Smedjegatan, kolla där om du hittar nåt kanske.

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2