• CmD

    Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2

    Tänk vad fort tiden kan gå... Snart tre månader sedan Lilla Li startade den förra tråden.
    Vi är några blivande brudar som träffas någon gång ibland för att fika och ventilera ideer. Bor du i närheten av Jönköping och vill hänga på är du hjärligt välkommen.

    Vi är även öppna för förslag på andra aktiviteter.

  • Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2
  • Lilla Li

    korall: Jag tror jag ska beställa mina underkläder på nätet faktiskt. Finns en hel del snyggt där. Fast jag ska nog bara köpa stay-ups och strumpebandshållare. Behå och trosor köper jag i en vanlig affär. Ska nog kika i Sthlm lite när vi åker dit om ett par månader.

    Vilken tid är det ni gifter er förresten? Bara så vi vet så vi kan stå längst bak i kyrkan och fnissa. :D

  • ;o)

    Korall & Shiliz - vi ska gifta oss den 25:e augusti, säkerligen ett av de mest populära datumen . Både Verolica och Marlin var upptagna.

    Gick förresten förbi deras skyltfönster igår - vilka fina tackkort de har där! Precis som jag skulle vilja ha dem... kolla in dem! Hoppas man får tag i någon annan som kan göra nåt liknande

  • SlottsBrud2008

    Ooh.. måste skriva av mig lite..
    Var och provade klänningar igår, sådär 1½ år innan bröllopet
    Provade 2 som var heelt underbara, från romantica. Jag vill gifta mig NUUUU!
    Och helst så vill jag ha en bröllopsaffär oxå, men det finns nog inte riktigt plats för 2 st i värnamo.

  • Lilla Li

    Budgetbrud2008: Hahaha vad kul! :D Bröllop är roligt!

  • SlottsBrud2008

    Lilla Li
    Min m2b är galet trött på mig, antingen är det tjat om bröllop och allt omkring det. Eller så är det husprat.
    Roliga saker ska man prata mycket om juh...

    Blev lite förvånad dock, fick prova en 36:a, alltid passat. Men nehe då, alldeles för stor. Det lönar sig att jobba på mcdonalds. Gosh att går ner/får mer muskler. Knaaas!!

  • vintrig

    Jönköpingsbrudar... här kommer jag igen och klampar in med en fråga...
    Vart kan man köpa pysselsaker i Jönköping? Finns det någon som är typ återförsäljare på Panduro? Helst nere i stan... Finns det någon butik som man BÖR gå till som har mycket saker t.ex.? Känner ju inte till stan så himla bra längre tyvärr...

  • Lilla Li

    vintrig: Det finns tyvärr inga större kedjor i Jönköping. Däremot finns det Hobbyglädje på Klostergatan 14 och ZIZ Design Pärlor på Wetterholmsvägen 6. Har dock inte besökt någon av dem så jag kan inte ge något omdöme. Vad är det du är ute efter?

    Budgetbrud2008: Tvärtemot min kille då! Han lägger sig i ALLT med bröllopet, minsta lilla detalj. Hellre det kanske, men det är verkligen irriterande att han har åsikter om hur mitt smink ska vara på bröllopet... Och husprat blir det mycket eftersom vi håller på och förhandlar med en husfirma nu och ska bygga nytt. :)

  • SlottsBrud2008

    vintrig
    Tyvärr, vet ingen. Var ju ett tag sen jag bodde i "stora staden"...

    Lilla Li
    Haha, kanske ska vara glad att han inte är så engagerad i planeringen. Han säger att jag får planera, bara han får bestämma lite ibland (vilket innebär att han kommer vilja bestämma nått en gång i halvåret ungefär.. hahaha).
    Ooh, roligt!! Vad blir det för hus? stort, litet, mysigt, pampigt???
    Vi har precis köpt, inte ens fått flytta in än.. men snaaart.

  • vintrig

    Lilla Li: tja jag är ute efter papper, stämplar osv... ifall det finns något snyggt. Är ute efter saker att dekorera bröllopet med också...

    Butiken med pärlor lät intressant. Den får jag bege mig iväg till. TACK!

  • Lilla Li

    Budgetbrud2008: Det blir 150 kvm enplans med dubbelgarage. 3 extra sovrum (han har tydligen bestämt att vi ska ha 3 barn...) och 1 hobbyrum. Så det är STORT! Vi har en tomt på g i Rogberga för detta, vid Tenhult ungefär. Så förhoppningsvis står det klart om ett år. :)

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2