• ak76

  Halmstadbrudar - del 6

  Här samlas vi igen!

  Kram,

 • Svar på tråden Halmstadbrudar - del 6
 • ak76

  TJOOHO!
  Nej, faktiskt inte nervösa alls ännu! Vi höll på och greja lite i går med kläder och dukningsgrejer och så, och i dag blir det biltvätt, frisörbesök och lite annat smått och gott!

  Vi åker till Wapnö vid 8-tiden i morgon bitti och sedan till hotellet framåt eftermiddagen!

  Allt verkar ha klaffat och så, så det känns jättebra.
  Tyvär har vi dock fått ett återbud från min kusin, hennes man har lämnat henne!!!!! Usch och fy, hon var jätteledsen, och då blir man ju lite ledsen själv ju...tycker så synd om henne...

  Men - nu får vi försöka fokusera på vår lycka istället!
  Jag lovar att återkommma på måndag med berättelse och förhoppningsvis några foton!

  Många kramar,
  soon to be Mrs Johansson

 • www.robiefredrik.se

  Då hinner vi inte prata mer här då innan det är dax. Då får vi önska lycka till från hela familjen Aqvilin, med hundar och allt.

  Ser fram emot bilder och berättelse :D

 • Poppinella

  Och lycka till även från familjen Norén!!!
  Vi ska tänka på er!

  Vädret ser ju lovande ut med!

  Kram kram!

 • AnnelieE

  Våra varmaste gratulationer till paret Johansson! Hoppas att ni hade en fenomenal dag!!! Väntar med spänning på rapport!
  Kram Fån Eliassonarna

 • Poppinella

  Familjen Norén väntar även de med spänning! Tror dock inte vi får höra nåt från fru Johansson förrän efter resan, vad tror ni?

 • www.robiefredrik.se

  Har hört på omvägar idag att det var ett lyckat bröllop i alla fall :) Det är ju bra. Dom åker väl inte till Kreta (?) än på några dagar väl? Så jag tror vi får detaljer snart. KUL!!!

 • Bröllopstokiig

  Jiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaa!

  Jag har aldrig i mitt liv varit med om något så fantastiskt och roligt!!! (ja, förutom när Hugo föddes då :) )

  Vi kom ju ner redan på fredagen runt 10:00 till Wapnö, tillsammas med vårt värdpar. Vi fixade och donade, dukade och arrangerade, samt övade med vigselförrättaren. Lite efter lunch begav vi oss till hotellet där vi pustade ut och på kvällen gick vi och åt en mysig middag tillsammas med Johan & Marie!

  Kl. 06:00 prick öppnade jag ögonen på bröllopsdagen. Pigg som en lärka och väldigt förväntansfull! Dushade och grejade lite innan jag väckte min blivande man! Vi åt frukost och lite efter 9-tiden kom hela gänget till vår svit dvs:
  Tärnan och hennes sambo
  Värdparet
  Bestman
  Sminkösen
  Frisören

  samt två fotografer!

  Sedan var det high-life ett tag när alla skulle fixas och göras i ordning, men när klockan var halv ett så kände jag mig vackrast i världen och vi begav oss ut till Wapnö.

  På vägen ut i bilen (resan tar väl ca 10-15 min) så spelade radion BÅDA de låtarna vi skulle ha på vigseln!!!! Det kändes som ett gott omen! :)

  Fotograferingen tog väl ca 1,5 h, sedan vilade vi och hälsade på musiker och solister.

  Vid 15:15 började folk droppa in, då stod vi gömda på ovanvåningen och tjuvkikade på de som kom!

  Så blev kl. änligen 16:00!!!!
  Säckpipan började spela och vi tågade ut på den fantastiskt fina terassen där våra gäster väntade! (Japp, underbart väder gjorde att vi vigdes utomhus i mitten av oktober!!!!!)

  Jag stannade upp vid min pappa och gav honom en blomma, vågade nästan inte titta på honom av rädsla att brista ut i storböl, men jag lyckade hålla mig och allt gick bra! :)

  Vigseln var stämningsfull, tärnan läste Livet från den ljusa sidan, sedan sjöng solisterna You raise me up och därefter tog vigselfärrättaren vid och även hon läste en vacker dikt och ställde den berömda frågan till oss! Efter våra "JA", ring och puss, så sjöng solisterna Love is all around och sedan var det utgångsmarch till Islands in the Stream!

  Lyckliga fick vi ta emot gratulationer till vackra såpbubblor och hurra-rop!
  Efter lite snittar och champagne blev det dags för middag och massor med bus och happenings och tävligar och grejer! Värdparet var verkligen fantastiska och festen överträffade våra förväntningar med råge och lite till!!! Jätteskoj och jättelyckat! Maten var god och jag tror alla hade kul!

  Därefter blev det lite paus och sedan dans och baren öppnade! Partaj!
  Det blev tårta och kaffe vid 11 tiden och lite mer tal och spex.
  Vid 24:30 begav vi oss hem, vi dansade sista dansen omringade av tända ljus och fick gå i en "allé" av ljus ut till bilen! Jättevackert!!!

  När vi kom till hotellet så hängde det en jättesöta hjärtan på vår dörr och jag blev lyft över tröskeln. Vi badade bubbelbad och där.....tar vi och rundar av den storyn!

  Dagen efter fick vi en underbar frukost och vid 10:30 tiden öppnade vi presenter tillsammas med de flesta av våra gäster. Fikade lite, och pratade lite mer! Jätte trevligt!!!

  Jag är en mycket lycklig fru och kunde inte för mitt liv tänka mig att allt skulle bli så lyckat och fantastiskt! Min ring är underbar och jag är så glad att jag nästan svävar fram!

  Här kommer lite bilder också! Vi får fotografbilderna om ca 2 veckor, då lägger jag upp dem också!
  Kram Fru Johansson

  www.pixbox.se/alb_show_id169809_page0.html

 • ak76

  Ja, just det, om ni undrar varför magen putar på bilderna så ja - det finns en liten bebis till därinne! Kommer någon gång i slutet på april, så jag är i v. 14!

  Kram,

 • alo

  Vad härligt med bröllop på ett slott!
  Ni såg jättefina ut, Gratttis!!
  Skall bli spännande att se fler bilder!!

Svar på tråden Halmstadbrudar - del 6