• ak76

  Halmstadbrudar - del 6

  Här samlas vi igen!

  Kram,

 • Svar på tråden Halmstadbrudar - del 6
 • www.robiefredrik.se

  Låter som att du har rätt bra koll på läget ändå Anna!
  Kan du inte lägga kuverten i en liten låda. Har du ingen låda eller korg hemma som du kan tömma innehållet på just nu?

  Ska på fest nästa lördag (Annas stora dag :) ). Det är ju födelsedagsfest. Men den ena killen har precis gift sig. Hmmm så vad ska man ge dom i födelsedagspresent/bröllopspresent? Har ni tips på något? Står helt still i våra huvuden :(

 • Poppinella

  Gah, så dum jag är!!! Här har jag kollat i mina favoriter och sett att det inte varit nån aktivitet sen den 29:e så jag har trott att ni alla inte varit nåt på BT... så dum jag är, den var ju bara låst!

  Jaja, nu är jag här i alla fall!

  Så roligt att det närmar sig Anna! Snart är du också fru och har en härlig bröllopsberättelse att skriva ner här! Det låter i alla fall som du har koll på läget! Kom klänningen i fredags?

  Hur blev det med träff förresten? Om någon kunde på torsdag så kan jag då efter halv fyra.

  Ha det bra på er!

 • www.robiefredrik.se

  Jaha ja det var ju lite korkat av dig Petronella ;)

  I morgon börjar jag min praktik på sjukhuset. jag kommer nog att komma o hälsa på på MAVA för vi har en klasskamrat som ska vara hos er (som för övrigt är lite konstig, eller inte konstig ..... hon är nåt som jag inte riktigt får klämm på). Så har jag inget att göra på "min" avdelning så tänkte jag vandra runt o hälsa på klasskomisar.

  Jag kan inte träffas tors efter Annas bröllop. Men jag kan på måndag och fredag, men då var det väl andra som inte kunde. När kommer du tillbaka från er resa Anna? Annars så får ni andra träffas så får ni hålla mig uppdaterad via BT.

 • ak76

  Hej på er!

  Jodå, klänningen kom och passade, men det är preciiiiis! :)
  Satte upp håret i helgen, kände mig superfin!

  Nu är det inte länge kvar, men det känns som vi har koll på grejerna. Det där med att vi inte skulle hålla på och greja med något sista veckan är ju bara att glömma

  Ja, den där "lådan" vi behöver till ev. presenter/pengar får väl bli någon korg eller något...

  Jag tycker att vi skjuter på träffen tills efter den 27 oktober (då kommer jag hem!) :) Kanske den 2:a november vore något?

  Vi hörs kompisar, måste jobba lite nu!

  Kram,
  Anna

 • ak76

  Robie, vem har gift sig???????????

  Present? Ja, jag tycker nog kanske att något fint till hemmet vore kul? Gillar de inte något sådant så brukar ju alltid en "upplevelse" av något slag gå hem. Typ spa, middag, osv.

  Kanske behöver de möbler? Presentkort är ju aldig fel då!

 • ak76

  Robie, tack för att du ordnade hit Frotté! Fick just en specialleverans!!!


  Poppis, vad roligt det var att läsa om er, och vilka vackra kort! Jättebra skrivit, satt med tårar i ögonen, och hoppas innerligt att vår dag blir lika lyckad och fantastiskt som er!

  Många kramar,
  Anna

 • www.robiefredrik.se

  Ulf Nyman är det som har gift sig!!!
  Specialleveransen gjorde det så gärna så ;)

 • ak76

  Oj, det var en nyhet för mig! Jag är väl för uppe i varv för att hinna lyssna på allt som händer på stan! Roligt för dem! Har du hittat någon present ännu?

 • www.robiefredrik.se

  Nä ingen present än. Hade vi vetat om de haft badkar hade man ju kunnat köpa lite mys till ett bad eller nåt. Men nä vi vet ine och kommer inte ha så mycket tid att handla heller så hmm..... ja ja det blir säkert bra med den saken :)

 • www.robiefredrik.se

  Ja du Anna!!! Nu är det inte många dagar kvar :) När åker ni ner till Halmstad? För ni skulle väl sova här natten innan med, eller hur var det?

  Känns allting bra? Är du o Thomas världens lyckligaste för tillfället? Eller är ni så nervösa att ni inte känner lyckan? Tänk bara på att NJUTA!!!!!! NJUT in i minsta detalj. Bli inte irriterad över om något går fel utan ta det med den berörda efter allting.

  Ska tänka på er kl 16 på lördag, om vi inte hinner dit. Men troligtvis hinner vi inte det, tyvärr. Mattias o Louise ska sova här hos oss den natten, vi sover ju i Burseryd.

  Sak bli så kul att träffas sedan..... den 2/11 kan jag :) Hela dagen är jag ledig!

Svar på tråden Halmstadbrudar - del 6