• ak76

  Halmstadbrudar - del 6

  Här samlas vi igen!

  Kram,

 • Svar på tråden Halmstadbrudar - del 6
 • Poppinella

  Välkommen 4/8!
  Vad undrar du för nåt? Kanske blir det som Robie skrev att svaren dröjer, men vi ska allt försöka svara så snabbt som möjligt om du har frågor!
  Tips har vi nog massor med efter allt tjattrande i denna tråden inför allas planering

 • ak76

  Jajamänsan! Tips har vi så det räcker och blir över! Bara ös på med frågor så gör vi så gott vi kan!

  Hur är det annars tjejer? Bra hoppas jag! Här är allt ok, det har varit lite förkylt och trist ett tag nu, men det ger väl med sig hoppas jag.

  Vi var på ultaljud i Värnamo i går! Mysigt att kolla, bebisen tumlade runt där inne, kliade sig i nacken, vinkade lite och grejade. Thomas tror sig veta att det är en flicka, medans jag ställer mig helt ovetande. Kan verkligen inte se sånt där och bryr mig inte heller för den delen, bara den kommer ut hel och frisk så är jag mer än nöjd! :)

  Kram till er alla,
  Anna

 • steninge2007

  Hej!

  Jag har en förfrågan angående liveband. Vi har letat och letat. De flesta låter f**n och resten är redan uppbokade...
  Ni som redan har gift er, kan ni rekomendera något? Eller ni som ska gifta er, har ni bokat?

  Kicki

 • ak76

  Kommer inte riktigt ihåg vad vi tipsat om innan, men Robie och Fredrik hade Rob & Jim från Falkenberg och jag och Thomas hade Bosse och Håkan i Twins från Halmstad.

  Det finns även ett band som heter JAB, Just Another Band som spelar covers och även ett band som heter Run for Cover (tror det är runforcover.se ) som jag också hört mycket gott om, båda spelar på bröllop.

  Lycka Till,
  Anna-Karin

 • steninge2007

  OK. Tack . jag ska kolla upp dessa band. Rob Jim är redan bokade...

  Tar gärna emot fler förslag.

 • juli2007

  en fråga...

  Är det någon av er som kan rekomndera en bra fotograf i halmstad? och vad kostade den? Vi är ute efter kanske 20-25 bilder ca en timma innan utomhus samt under cermonin. De som jag kollat med tar 6000-7000 kr men det är väldigt varierande vad man får - hos en fick man 8 små bilder (för lite) hos den andra 60-100 små bilder (för mycket) HJÄÄÄLP!

 • www.robiefredrik.se

  Vi anlitade en vän till oss och blev helnöjda. Vi fick ca 200 kort på cdskiva och fick ta ut de vi ville ha själva. Min erfarenhet är att man aldrig kan få för mycket kort så satsa hellre på den som ni ansåg ge er för mycket kort.

 • Noomi

  Robie... måste bara fråga, var ni nöjda med Rob & Jim?

 • ~~Dark Angel~~

  Hejsan hejsan!

  Jag känner på mig att denna tråden behöver förstärkning, så därför är det på tiden attt jag ansluter mig. Jag har varit på BT ett litet tag men aldrigtagit mig hit.

  Jag och blivande maken gifter oss 16/6 på Snöstorp och har festen på Allmogegården där.

  Hur går det med banden Steninge 2007? Får du tag i något?

 • www.robiefredrik.se

  Noomi: Rob o Jim spelade bra, de kunde sin sak. Vissa av deras skämt passade sig inte bland våra gäster, men överlag var de bra.

Svar på tråden Halmstadbrudar - del 6