• Bröllo­pstoki­ig
  Äldre 16 Oct 11:18
  8943 visningar
  102 svar
  102
  8943

  Halmstadbrudar - del 6

  Jiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaa!

  Jag har aldrig i mitt liv varit med om något så fantastiskt och roligt!!! (ja, förutom när Hugo föddes då :) )

  Vi kom ju ner redan på fredagen runt 10:00 till Wapnö, tillsammas med vårt värdpar. Vi fixade och donade, dukade och arrangerade, samt övade med vigselförrättaren. Lite efter lunch begav vi oss till hotellet där vi pustade ut och på kvällen gick vi och åt en mysig middag tillsammas med Johan & Marie!

  Kl. 06:00 prick öppnade jag ögonen på bröllopsdagen. Pigg som en lärka och väldigt förväntansfull! Dushade och grejade lite innan jag väckte min blivande man! Vi åt frukost och lite efter 9-tiden kom hela gänget till vår svit dvs:
  Tärnan och hennes sambo
  Värdparet
  Bestman
  Sminkösen
  Frisören

  samt två fotografer!

  Sedan var det high-life ett tag när alla skulle fixas och göras i ordning, men när klockan var halv ett så kände jag mig vackrast i världen och vi begav oss ut till Wapnö.

  På vägen ut i bilen (resan tar väl ca 10-15 min) så spelade radion BÅDA de låtarna vi skulle ha på vigseln!!!! Det kändes som ett gott omen! :)

  Fotograferingen tog väl ca 1,5 h, sedan vilade vi och hälsade på musiker och solister.

  Vid 15:15 började folk droppa in, då stod vi gömda på ovanvåningen och tjuvkikade på de som kom!

  Så blev kl. änligen 16:00!!!!
  Säckpipan började spela och vi tågade ut på den fantastiskt fina terassen där våra gäster väntade! (Japp, underbart väder gjorde att vi vigdes utomhus i mitten av oktober!!!!!)

  Jag stannade upp vid min pappa och gav honom en blomma, vågade nästan inte titta på honom av rädsla att brista ut i storböl, men jag lyckade hålla mig och allt gick bra! :)

  Vigseln var stämningsfull, tärnan läste Livet från den ljusa sidan, sedan sjöng solisterna You raise me up och därefter tog vigselfärrättaren vid och även hon läste en vacker dikt och ställde den berömda frågan till oss! Efter våra "JA", ring och puss, så sjöng solisterna Love is all around och sedan var det utgångsmarch till Islands in the Stream!

  Lyckliga fick vi ta emot gratulationer till vackra såpbubblor och hurra-rop!
  Efter lite snittar och champagne blev det dags för middag och massor med bus och happenings och tävligar och grejer! Värdparet var verkligen fantastiska och festen överträffade våra förväntningar med råge och lite till!!! Jätteskoj och jättelyckat! Maten var god och jag tror alla hade kul!

  Därefter blev det lite paus och sedan dans och baren öppnade! Partaj!
  Det blev tårta och kaffe vid 11 tiden och lite mer tal och spex.
  Vid 24:30 begav vi oss hem, vi dansade sista dansen omringade av tända ljus och fick gå i en "allé" av ljus ut till bilen! Jättevackert!!!

  När vi kom till hotellet så hängde det en jättesöta hjärtan på vår dörr och jag blev lyft över tröskeln. Vi badade bubbelbad och där.....tar vi och rundar av den storyn!

  Dagen efter fick vi en underbar frukost och vid 10:30 tiden öppnade vi presenter tillsammas med de flesta av våra gäster. Fikade lite, och pratade lite mer! Jätte trevligt!!!

  Jag är en mycket lycklig fru och kunde inte för mitt liv tänka mig att allt skulle bli så lyckat och fantastiskt! Min ring är underbar och jag är så glad att jag nästan svävar fram!

  Här kommer lite bilder också! Vi får fotografbilderna om ca 2 veckor, då lägger jag upp dem också!
  Kram Fru Johansson

  www.pixbox.se/alb_show_id169809_page0.html

Svar på tråden Halmstadbrudar - del 6