• Brud270107

    Ngn intresserad av träff i Uppsala?

    Hej alla Uppsalabrudar!

    Suttit här sedan jag började planera vårt bröllop o insett att det vore skoj att träffa likasinade blivande brudar i U-a, för att prata om bröllopsplanering o annat smått o gott som kan dyka upp :)

    Men innan en träff bestäms kanske det kan vara kul med lite presentation o höra hur långt ni andra brudar kommit i er planering :D

    Vem är jag då: Jag är en 25-årig tjej som varit tillsammans med min m2b i ca 1 år o 9 mån, varit förlovad i ca 9 mån o planerar att gifta oss, som ni kanske gissat, 27/1-07 :)

    För att inte bli alltför långrandig avslutar jag det här inlägget NU ;)

  • Svar på tråden Ngn intresserad av träff i Uppsala?
  • Andie

    Brud270107
    jag tycker inte att du ska vara för att du är en - missbrukare. Det är ju ganska så mycket trevligare att läsa inlägg som är trevligt skrivna och som är glada.

    Så du behöver inte bli på dig själv för att du använder några glada gubbar.

  • vinterbrud82

    Jag kan den 5/11 ska bli skönt med en paus från flytten!
    Vilka mer kommer? är det bestämt tid och plats?

  • Brud270107

    Jag kommer, tror dock inte att det är bestämt plats eller tid. Tiderna som var sas var antingen 16 eller 18. Plats...kanske Landings kond...eller?

  • tambanita

    Oki! Kul att ni vill träffas! :) Så... ska vi bestämma Landings kond (VAR ligger det???) kl 16 på söndag??

    Tambanita
    Brud270107
    vinterbrud82
    emsalie
    sahlena

    Var det ngn mer?

    Och så tar vi med oss MASSOR av grejer! :) Men... vaddå? Foton på klänning? Vigselprogram. Brud270107 skor. :) Förslag på festaktiviteter etc...? Mer??

    Ha d gott, i snökaoset! Själv sitter jag fast i sthlm. Totalstopp på tågen. Aii.

  • Brud270107

    Lanidings kond. ligger på svartbäcksgatan mittemot Vero Moda typ och brevid Rififi...tror jag. Förstår ni? :) Skoj det blir. Tänkte ta med mig skorna :) och vigselprogrammet...och kanske något mer om jag kommer på något skoj :)

    Måste berätta om något annat skoj. Min m2b var och hämtade vigselringen i onsdag och den var jättefin :) Fick prova den en stund innan han låste in den. Han säger att jag inte får se den för den 27/1 igen...taskigt ;)

    Igår skickade vi äntligen ut inbjudingskorten. Måste berätta något välidt drygt som hände. Det strulade sig till med skriven vilket ledde till att jag var tvungen att skriva 55 adresser för hand. Det var bra drygt och jag fick både ont i handen och huvudet för jag var så koncentrerad att inte skriva fel och fult. Men när det väl vart gjort var det så skönt :)

    Hur går det för er tjejer? Hoppas framåt och inte bakåt ;)

    Nej ush, nu vart det för lånt....igen :S

  • Brud270107

    Oj, ursäkta alla stavfel...tittar på tv samtidigt

  • emsalie

    Hej!

    Jag har bara jobbat och jobbat och jobbat... Tyvärr kan jag inte komma den 5:e, har och ska jobba natt.

    Har ni kommit längre i era planer? Själv har jag träffat sömmerskan och vi ska börja leta tyg, sen måttar vi nästa lördag. Ska bli underbart kul att få pröva klänningen första gången sen! Ring har jag varit och beställt och skor till mannen är inhandlat. Även större delen av maten är inhandlad. Sitter här ocj funderar på om jag ska ta tag i festhäftet igen, eller börjar sammanställa musiken.

    Ha det!!!

  • tambanita

    emsalie - tråkigt du inte kan vara med! men tack för info om kondiset!!

  • tambanita

    Ok, måste ju bestämma något!!
    Landings har tydligen stängt.
    Jag vet inte så mkt om fikaställen som har öppet på söndagar. Så jag föreslår kl 16.00 utanför Storken (igen), så kan vi antingen gå in där eller dra vidare till annat ställe.

    Så:
    16.00 UTANFÖR STORKEN, NU PÅ SÖNDAG!?

    :) :)
    :)

Svar på tråden Ngn intresserad av träff i Uppsala?