• Brud27­0107
    Äldre 19 Sep 19:53
    8239 visningar
    105 svar
    105
    8239

    Ngn intresserad av träff i Uppsala?

    Hej alla Uppsalabrudar!

    Suttit här sedan jag började planera vårt bröllop o insett att det vore skoj att träffa likasinade blivande brudar i U-a, för att prata om bröllopsplanering o annat smått o gott som kan dyka upp :)

    Men innan en träff bestäms kanske det kan vara kul med lite presentation o höra hur långt ni andra brudar kommit i er planering :D

    Vem är jag då: Jag är en 25-årig tjej som varit tillsammans med min m2b i ca 1 år o 9 mån, varit förlovad i ca 9 mån o planerar att gifta oss, som ni kanske gissat, 27/1-07 :)

    För att inte bli alltför långrandig avslutar jag det här inlägget NU ;)

  • Svar på tråden Ngn intresserad av träff i Uppsala?
  • vinter­brud82
    Äldre 25 Oct 13:35
    #0

    Vad kul att det blir en ny träff! Är det bestämt tid och plats?

    Jag har en fråga:
    idag var jag in på en salong och tittade på deras prislista. Det stog brudpåklädning 2550:-
    Vet nån vad som ingår då? Sen hade de ett annat pris på 1100:- för uppsättning av långt hår. Kan man ta det även om man ska gifa sig?
    Någon som vet hur det brukar funka?

  • tamban­ita
    Äldre 25 Oct 14:00
    #0

    vinterbrud82 - Du får nog fråga dem om vad som ingår i en brupåklädning. Det kan skilja sig rigält, men borde väl vara en hel del, till det priset -provuppsätning, kanske toppklipning, alla tillbehör etc. Kanske även lite frukost? Vet egentligen inte.
    Jag pratade med ngn om man kunde göra en vanlig festuppsätning, eftersom det blir billigare. Men han sa att om man ska ha tiara/diadem eller slöja så måste det bli en bruduppsätning. De gör väll allt för att höja priset...

    Hoppas det går bra för dig! Tror det är små-viktigt att man 'klickar' med sin frisör, eftersom man ju spenderar flera timmar av den dyrbara bröllopsdagen där! :)

  • tamban­ita
    Äldre 25 Oct 14:03
    #0

    Ja! Träffas! :)
    Förslag:
    tisdag 31/10, på kvällen.
    onsdag 1/11, på kvällen
    söndag 5/11, på eftermiddagen

  • sahlen­a
    Äldre 26 Oct 05:19
    #0

    Hej alla!
    Jag vill gärna vara med. Den 5/11 passar mig bäst...

  • Brud27­0107
    Äldre 26 Oct 08:56
    #0

    Hej på er!

    Nu var det ett tag sedan jag var in på BT. Har haft fullt upp med mitt nya jobb, börjat jobba på NIMA (Akademiska sjh). Varit tvungen att läsa på gammal kurslitteratur för att fatta vad jag håller på med :) Därav min frånvaro på BT och min bröllopsplaneringsledighet på ca 1.5 vecka :)

    Kul med lite fler brudar som hittat hit :D

    Välkomnen Emsalie! Du har kommit långt i din planering. Man blir jämt så stressad när man ser hur långt alla andra kommit :)
    Om du vill ha förslag på psalmer och texter kan jag rekomendera en sida... www.vigselringen.com där finns det massa förslag på psalmer och andra grejer vad gäller bröllop. Annars kan du ju alltid titta i en psalmbok :)

    Tambinita: Välkommen tillbaka, vart har du gömt dig denna långa tid ;) Skönt att det fixar sig med klänningen. Vad hände egenligen med den g:a klänningen?
    Du undrade vad vi lär oss på vår gifta-sig-kursen... ja du, vi lär väl oss att äktenskap är något allvarligt och sånt :) Jag kan berätta mer på kommande BT-träff, för även jag vill hänga på :D Och då tar jag med mig mina skor, insåg att jag har två par fina skor som jag skulle kunna visa dig om du skulle vilja låna.

    Har någon av er påbörjat ert vigselprogram? Vi ska nämligen ha den klart den 11/11 då vi träffar prästen. Han vill se den och ev godkänna den. Vore kul och se era om ni hunnit göra någon.

    Vad gäller BT-träff passar både 1/11 och den 5/11 för min del.

    Ännu en gång har mitt inlägg blivit så väldigt långt, men när jag väl börjar skriva så kan jag ju inte sluta ;)

  • Brud27­0107
    Äldre 26 Oct 09:12
    #0

    Kom på en fråga bara sådär. Har ni tänkt köpa en morgongåva till era blivande? Vad har ni tänkt köpa då?

    Jag har verkligen inga bra idéer. Jag har tänkt att möjligtvis köpa en klocka till honom och en Tamagochi (vet inte om det stava så). Anledningen att jag tänkt köpa en tama...grej är för han är så sugen på barn, och då tänkte jag att om han kunde ta hand om den grejen var han redo för barn...bara sådär på skämt alltså. Vad tycker ni? Är det töntigt?

  • tamban­ita
    Äldre 26 Oct 16:56
    #0

    Så en träff den 5/11? Kl. 16? Eller kanske kl 18? Någon som vill protestera?

    Jag har just betalat för den nya brudklänningen! Känns apbra! Berättar när vi ses...

    Och så håller vi för fullt på med att hitta på beskrivningar till hela tjocka gästlistan. Och dessutom skriva mer eller mindre trevliga uppdrag till dem allehopa, som ska öka mingelfaktorn då vi ju inte har inte sittning. Är skitkul, men tar hyggligt mycket tid!

    Och så funderar vi runt dansen. Förmodligen ska en skön vän leda lite linedance, och dessutom lära ut (hmm...) hur man dansar disco (bara jätte flummigt, för att få upp alla på golvet). Men.. ska vi även ha vals? Tror inte det, men samtidigt 'hör det ju till'. Hur gör ni med dans (om ni har det)?

    Vi knåpar även lite med vigselprogramet nu, men är bara i för-stadiet. Kan ta med det till 'träffen' (om det inte är för sent för dig då, Brud270107).

    Ja, vi kommer förmodligen ge en morgongåva till varandra. Vi funderar på att helt enkelt byta kors (halsband) - det är ju lite roligt då vi är kristna och korsets innebörd betyder en hel del. Blir ju ingen överaskning då (mer än själva sorten), men endå ett roligt minne.
    Tycker att en Tamagochi lät grymt roligt!! :) Den dag min blivande börjar tjata om barn (vilket han nog gör snart...) härmar jag kanske dig Brud270107, om jag får...?

    Ser fram emot att träffas igen! :)
    Vinterbrud82 och emsalie, kan ni den 5e??

  • tamban­ita
    Äldre 26 Oct 16:58
    #0

    Och ja, Brud270107 , ta jätte med skorna! *nyfiken* Å lycka till med att pussla ihop rätt stycke av kurslitteraturen till rätt kroppsdelar och rätt patienter! :)

  • Brud27­0107
    Äldre 26 Oct 21:14
    #0

    Den 5/11 kl. 16 går jättebra för mig. Jag har inget planerat den dagen igentligen så även kl. 18...jag är flexibel.

    Har suttit och knåpat med vigselprogammet hela dagen idag och nu tror jag att vi är nöjda (hoppas på att prästen blir det oxå) Skulle tycka vore jättekul om du (Tambanita), och ni andra om ni hunnit göra v-prg, tog med er erat v-progam, jag kan ta med mig vårat och mina skor :)
    Självklart får du härma min idée om Tamagochin...jag härmade den från min systers svåger :)

    Nä nu måste jag läsa lite mer om hjärnan :)

    Åh måste berätta! Jag har blivit moster för 10:e gången till en liten flicka som föddes för 6 dagar sedan. Supersöt liten tjej :D

  • Brud27­0107
    Äldre 26 Oct 21:20
    #0

    Men gud...tittade på mina inlägg på den här tråden. Jag måste vara en smiley-missbrukare. Jag använder typ 100 smileys per inlägg.

    "Hej jag heter Brud270107, och jag smileymissbrukare"

    (visst är jag duktig...inte en enda smiley)

    Nu skriver jag bara för att jag inte orkar läsa om hjärnan.

Svar på tråden Ngn intresserad av träff i Uppsala?