• Brud270107

    Ngn intresserad av träff i Uppsala?

    Hej alla Uppsalabrudar!

    Suttit här sedan jag började planera vårt bröllop o insett att det vore skoj att träffa likasinade blivande brudar i U-a, för att prata om bröllopsplanering o annat smått o gott som kan dyka upp :)

    Men innan en träff bestäms kanske det kan vara kul med lite presentation o höra hur långt ni andra brudar kommit i er planering :D

    Vem är jag då: Jag är en 25-årig tjej som varit tillsammans med min m2b i ca 1 år o 9 mån, varit förlovad i ca 9 mån o planerar att gifta oss, som ni kanske gissat, 27/1-07 :)

    För att inte bli alltför långrandig avslutar jag det här inlägget NU ;)

  • Svar på tråden Ngn intresserad av träff i Uppsala?
  • Brud270107

    Andie: G:a U-a Kyrkan är inte vår hemförsamling, det är Vaksala Kyrkan. Grejen var att när jag sa att jag var katolik och att min m2b var med i svenska kyrkan och att vi ville ha en katolsk präst frågade han mig varför jag inte valde att gifta mig på S:t Lars som är den katolska kyrkan i U-a samt varför inte min pojkvän inte fick bestämma, varför var det tvunget att bli ett katolsk bröllop, m.m..., han fick det att låta så besvärligt och jobbigt. Jag har samma konversation med Vaksala och dom sa att det inte var några problem. Jag ska ringa imorgon och bekräfta prel. bokningen där :)

    Vår mottagning ska vi hålla på ÖG (Östgöta Nation), det verka väldigt bra, de hjälper till med det mesta. Han som jag pratade med vad gäller planering osv var väldigt tillmötesgående och kom med bra idéer. Det gillar jag :D

  • Andie

    Brud270107
    Tja då förstår jag och då tycker jag verkligen att du ska ringa och bekräfta din bokning på Vaksala igen.

    Coolt, vad ungefär brukar det kosta att hyra på nation om man vill ha mottagning där? (går inte på universitetet så ingen av oss vet nåt alls om sånt där nationsliv :P)

  • Brud270107

    Nu har jag äntligen bekräftat min bokning på Vaksala Kyrkan :D

    Måste tacka Tambanita och vinterbrud82 för en trevlig kväll igår. Tiden flög iväg när man äntligen fick prata ut ordentligt om bröllopsplanering :)

    Tambanita: Jag tittade på mina vita ballerinaskor, det är 36:or, men anledningen jag köpte 36:or när jag har 37 är för att det är stora 36:or. Jag har väl använt dom 2-3 ggr. Vill du titta på dom så är det bara säga till. Dom är rätt så söta :)

    Andie: Alla nationer går inte att hyra (om man inte är meddlem), det är bara några stycken. På ÖG kostar det 390kr/kuvert, och då fixar dom maten, så klart, dukning, personal, baren och så städar dom efteråt, samt att dom kommer med förslag till dj eller om man vill ha ett band.

  • Brud270107

    Konstigt?! Varför kom den där lilla gubben fram? :o den ville jag inte ha, jag menade tretiosexOR inte 36:or :?

  • Haapala

    Hejsan,

    Jag har läst att ni diskuterat Vaksala kyrka. Min m2b tillhör G:a Uppsala församling men vi vill gifta oss i Vaksala. Det gick smidigt och vi fick med oss en kvinnlig präst från G:a Uppsala som är jätte trevlig. Vi gifter oss 14 oktober så det är ganska snart!

  • tambanita

    Ja, nog var det trevligt att få tjöta av sig lite igår. Så tack, Brud270107 och vinterbrud82! Hoppas på fler Uppsala-träffar!

    Och skorna är lockande (Brud270107). Alltid svårt att veta innan man testat. men jag brukar ha strl. 36 eller 37, så de borde passa? Jag har dock rätt breda fötter.
    Kul att du bekräftat bokningen. Nu är det allvar! :)

  • C+H

    Hej
    jag såg att ni pratat om att ha bröllopsfest på nation. Går det? Någonstans har jag sett att dom inte tar emot bröllopsfeter längre. Är det någon som vet?

  • Andie

    Brud270107
    Okis, ja ja då vet jag iaf!

    hoppas ni hade trevligt igår!
    Får se om även jag kan dyka upp på någon framtida BT träff!

  • Brud270107

    C+H: Vissa nationer går att hyra, andra måste man vara medlem på och då måste festen vara förknippade med universitetet, du kan titta på info.uu.se/fakta.nsf/sidor/nation.id4F.html

    Måste bara få berätta att nu har jag ställt mig bland alla dessa galna brudpar som gör sina bröllopshemsidor. Det är jättekul måste jag säga och när man minst anar det har flera timmar gått.
    Lite feedback skulle vara kul, kom ihåg dock att den är under konstruktion, fortfarande en liten bebis ;)
    jacquieojohan.weddingannouncer.com/welcome.html

    Tambanita: Skorna är söta som sagt, du får testa dom när du vill :)

  • tambanita

    Ja, så himla bra är jag som sitter här på biblioteket och skriver uppsats. Inte halkar jag in på bröllopstorget, inte.... ;) Diciplin, kallas det. Inte.

    Brud270107 - Jätte fin hemsida. Kul med så mkt, olika sorts information! (Måste få säga att jag fick ALLA rätt på testet! Slå det, ni!)

Svar på tråden Ngn intresserad av träff i Uppsala?