• Brud270107

    Ngn intresserad av träff i Uppsala?

    Hej alla Uppsalabrudar!

    Suttit här sedan jag började planera vårt bröllop o insett att det vore skoj att träffa likasinade blivande brudar i U-a, för att prata om bröllopsplanering o annat smått o gott som kan dyka upp :)

    Men innan en träff bestäms kanske det kan vara kul med lite presentation o höra hur långt ni andra brudar kommit i er planering :D

    Vem är jag då: Jag är en 25-årig tjej som varit tillsammans med min m2b i ca 1 år o 9 mån, varit förlovad i ca 9 mån o planerar att gifta oss, som ni kanske gissat, 27/1-07 :)

    För att inte bli alltför långrandig avslutar jag det här inlägget NU ;)

  • Svar på tråden Ngn intresserad av träff i Uppsala?
  • tambanita

    Det var visst inte så många aktiva här. :) Jag borde visst inte heller vara det... men uppsatsen är inte lika intressant!
    Ytterligare en fråga till er Uppsalabrudar: Vart ska ni fota er? Jag menar inte vilken fotograf, utan på vilken plats? Vi gifter ju oss på vintern... vill gärna fotas ute, men inte för långt bort från stan/rasbovägen. Några vackra förslag??

  • Brud270107

    Det där med fotografering på vintern är ett problem. Jag har tyvärr inga förslag. Jag har insett att vi kommer att vara tvugna att fotograferas i studio eftersom jag inte vill fotograferas förän efter vigseln och då lär det vara mörkt tyvärr :(

    Ja du det är så mkt man funderar.....oj nu ringer min dörrklocka...måste iväg o öppna...får återkomma senare :)

  • vinterbrud82

    jag hade också tänkt göra sminket på make up store, man får ju välja produkter för pengarna! men jag ska göra en provsminkning först.
    vi har valt atelje nordh på drottning gatan som fotograf, de verkar jätteduktiga.

    Är det någon som känner till Rachels hudvårssalong på sturegatan? är de duktiga? jag tänkte kanske göra manikyr där...

  • vinterbrud82

    Det vore jätte trevligt med en fika! Jag är på!! :)

  • tambanita

    Fika! Vad sägs om måndag eller tisdagkväll? Kl. 19 på...?
    Vart är det kvällsöppet och inte allt för mkt folk? - Storken? Hovkonditoriet? Annat förslag?
    Vilka är på? Skulle ju vara bra att höra om andras ideér och tankar, och bli påmind om allt man själv glömt bort i vimlet! :) Så...?

  • tambanita

    Vinterbrud82 > Jag har hört från en vän till en vän (typ) att hudvårdssalongen på sturegatan är bra. Men jag vet inget om sådant och vet inte heller hur tillförlitlig källan är. Men de SER ju profsiga ut, från utsidan...

  • Brud270107

    Vi har också valt Atelje Nord, som du skrev, Vinterbrud82, har jag bara hört bra saker om dom.

    Jag har tänkt sminka mig själv, för jag har hört så många som blivit missnöjda med sina sminkningar inför deras bröllopsdag och att det slutat att det tagit bort allt sminkat om sig. Dock har jag ett presentkort på Make up store så jag ska be dom sminka mig och sedan tänkte jag sminka mig liknande om jag tycker det passar :)

    Få se nu, det är jag, Vinterbrud82, tambanita och sahlena som känner sig redo för en fika med massa bröllopsnack ;)
    Har ni några förslag när, var och hur :)
    Jag har ett förslag till när...ni får säga om det inte passar. Söndag den 8/10? Vad säger ni? Kan ni? Tidigare?

  • Brud270107

    Tambanita, måste skrivit mitt inlägg när du skrev det så jag missade att du kom med förslag på dagar. Måndag kväll går bra för mig :) men tyvärr inte tisdag :)
    Förslag på vart...Storken är ju bra..det jag kan komma på just nu :)

  • tambanita

    :) Går visst om varandra!
    Söndagen 8/10 kan tyvärr inte jag. Vad säger ni andra om en träff redan på måndag, 2/10 kl. 19 på storken??

  • Andie

    Hejsan
    Jag är 25 år och jag och min m2b har varit ihop i lite mer än ett år varit förlovade i drygt 9 månader. Jag är lite traditionell av mig att när man blir förlovad ska man oxå gifta sig innom ett år. Men han får lite dispans ;) eftersom jag vill gifta mig på hösten. Vi har bokat kyrka till den 6 okt 07.Festlokal är oxå bokat en bit utanför stan.

    Har ni hört att det kommer vara en bröllopsmässa på Norrlandsnation i vår? om jag kommer ihåg rätt är det i maj eller mars..

Svar på tråden Ngn intresserad av träff i Uppsala?