• Stefans fästmö

    Göteborg (med omnejd) 2007 tråd 2!

    Såg att vår första tråd vad nedstängd... Hoppas alla hittar hit!

  • Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2007 tråd 2!
  • helmina

    Jag är hemskt lessen att behöva meddela att jag inte kan komma alls på torsdag. Fick just reda på att min sambo behöver jobba och jag får inte tag på någon barnvakt... :( :( :(

    Typiskt, eftersom jag var med o bestämde dag och så...

    Att ta med barnen är inget alternativ eftersom dom lägger sig 19.30

    Antingen får ni två som kan träffas eller så skjuter vi på det till juli.

  • HarElis

    hej hopp nu har jag kommut he fån semestern gud va skönt det va å komma bort ett tag :) va säger du ska vi 2 ta en dejt på tumanhand eller ska vi skjuta på det? så kan vi ju ta en till träff snart :)

  • Stefans fästmö

    Vi kanske ska försöka hitta en annan dag snart istället? Inte för att jag har nåt emot att träffa dig ensam, ;) men det vore ju kul med några fler! Vad sägs om den 26 eller 28, eller är kl 20 för sent? Jag börjar iofs inte förrän 11.30 så om ni är morgonpigga kan vi gärna ses 9.30! :) Eller den 3 eller 10 juli, då är jag ledig... 13 juli slutar jag kl 18, funkar oxå.

  • helmina

    Jag är ju mammaledig så jag röstar för den 26:e kl 9.30 för då har jag ett av barnen på dagis :) sen kan jag ju passa på att göra ett par ärenden efter träffen..

    Fler som kan förmiddagar?

  • helmina

    3e juli funkar oxå om vi tar det mellan 9 och 14 (bör vara i kungälv 14) eller efter 14 om jag kan ta med båda barnen.

  • Stefans fästmö

    Ok, nya förslag då: antingen 26 juni 9.30 eller 3 juli nån gång mellan 9 och 14. (eller efter 14, men kanske enklast om helmina inte har med barnen?) Vad säger du HarElis? Och alla andra?

  • *Lilla M*

    Asså, hjälp mig, vad ska jag ta mig till. Det är inte så att det är panik än, men jag blir frustrerad:

    Vi försöker boka en kyrka med tillhörande församlingshem, en populär kyrka på ett populärt datum nästa år. När vi ringer säger de att vi inte kan göra bokningar än, för att deras planering sträcker sig inte så långt som till nästa sommar. De säger att vi får ringa i november, och försöka då. Problemet är bara, att vi är ju de första som vill boka. Men de kan inte sätta oss högst på någon lista, utan den som bokar först får platsen. Och de kan inte kläcka ur sig vilket datum man får ringa.Altså finns ju risken attt någon annan hinner boka före oss. I kyrkan kan man ju kunske samsas, och ha flera viglsar på en dag. Men församlingshemmet rymmer ju bara en fest.

    Jag föreslog att vi skulle köpa en kalender till dem, som sträcker sig så långt som till nästa sommar. Men det funkade inte heller...

  • Stefans fästmö

    Lilla M

    Vad jobbigt!! Förstår att du blir frustrerad!! Du får väl helt enkelt ringa kl 9 varje måndag morgon, tills de ger upp o köper en kalender... Eller säg helt sonika till dem att du kommer ringa varje vecka eftersom du verkligen vill ha det datumet, så kanske de fattar... Det är ju ändå ganska sent att inte ens få boka ett år i förväg!! Lycka till!!

    PS Hänger du med på träffen?!? :)

  • *Lilla M*

    jaaa, nåt sånt desperat blir det väl kanske tillslut.

    tyvärr är jag tokigt upptagen nu om veckorna, med både släktningar på besök och jobb. Hade varit kul annars...

    Alla ni andra sommar 2007-brudar, vad har ni kunnat göra eller planera hittills? Jag bara drömmer och gör planer i huvudet, men det är inget som kan göras på riktigt än, eller?

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2007 tråd 2!