• Stefan­s fästmö
    Äldre 23 Apr 21:29
    20935 visningar
    139 svar
    139
    20935

    Göteborg (med omnejd) 2007 tråd 2!

    Såg att vår första tråd vad nedstängd... Hoppas alla hittar hit!

  • Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2007 tråd 2!
  • helmin­a
    Äldre 8 Jun 09:30
    #0

    kan när som är hemma hela sommaren förutom v 31. Är ju hemma med barnen men det finns massor av barnvakter som gärna vill passa :D

  • helmin­a
    Äldre 8 Jun 09:32
    #0

    Var på bröllop i tyskland i helgen, jättekul o fint, mycket påkostat. Inte min stil dock, men det är ju kul att se hur andra gör innan det är dags för sitt egna ;)

  • helmin­a
    Äldre 8 Jun 09:33
    #0

    www.huenersdorff.com/index.php&L=1

    Här hade dom festen...

  • Stefan­s fästmö
    Äldre 8 Jun 09:38
    #0

    Himmel vilket ställe!! Vad kul att gå på bröllop, jag hoppas hoppas att vi får gå på ett innan vårt nästa år, men det ser inte så ut nu... Vi känner inga som gifter sig i år o inga som går i giftasplaner för nästa heller, vad vi vet iaf... Vore ju så kul att gå på ett nu när man har börjat planera, har bara varit på två i vuxen ålder o det var innan min m2b friade!

    Kul att du kan komma på träff, vi får kolla på lite datum!

    HarElis

    Har du några tider du inte kan?

  • helmin­a
    Äldre 8 Jun 09:51
    #0

    Då blir det ju inte direkt att man kollar i detalj sådär på typ vigsel/festprogram, mat, tårta, och allt annat.
    Det negativa som jag upplevde det på detta bröllop var att dom hade en fotograf med hela dagen (innan själva festen) och han var ÖVERALLT... jag tror han är med på vart enda kort som jag har tagit. Klart att brudparet vill ha många kort på sin dag, men fotografen bör vara lite diskret tycker iaf jag.

  • Stefan­s fästmö
    Äldre 8 Jun 09:58
    #0

    Nej precis, visst kommer jag ihåg saker jag tyckte om o så, men man tänkte ju inte på alla detaljer... Men jag har sparat programmen o så iaf! :)

    Låter lite jobbigt med fotografen, man vill ju inte ha med honom på alla sina privata kort! Vi har en vän som ska ta porträttbilderna efter kyrkan, sen under festen får vi förlita oss på vänners kameror... Alla har ju digitalkamera nu för tiden så jag tror det blir många kort ändå! Funderar på att be någon gå runt o ta kort under middagen, nåt på varje bord iaf... Eller kanske be en kompis ta under middagen, en annan när vi skär tårtan, en tredje på brudvalsen...

  • helmin­a
    Äldre 8 Jun 10:01
    #0

    Ja så har vi också tänkt, kommer att ta porträttbilder vid havet antagligen, och sedan sätta lite engångskameror på borden...
    Sen ska vi be en kompis om kopior på hennes bilder, ev be någon ha en kamera med svart/vit film alt en digitalkamera där man kan ta svart/vita kort.

  • helmin­a
    Äldre 8 Jun 10:02
    #0

    Har också spartat lite olika program från tidigare bröllop så man får lite tips o ideer till det egna

  • Stefan­s fästmö
    Äldre 8 Jun 10:18
    #0

    Svartvita kort är så fint! Tänkte be vår "fotograf" ta några i färg o några svartvita, eller om man kan ändra det när man framkallar kanske. Bra idé att ha en vän som tar med svartvit film på kvällen! Funderar oxå på om man ska ha engångskameror, eller kolla upp vilka som har digitalkamera... Ett tips är att ha en bärbar dator dit alla kan tanka ner sina bilder innan de går! Så slipper man ringa runt o tjata för att få dem efter bröllopet...

    När vi träffas kan vi väl ta med inbjudningskort o program o så? Om du har hunnit göra några egna vore det jättekul att se!

  • helmin­a
    Äldre 8 Jun 10:21
    #0

    det har legat lite på is det sista men ska nog hunnit få fram något till träffen hoppas jag:)

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2007 tråd 2!