• Stefan­s fästmö
    Äldre 23 Apr 21:29
    20788 visningar
    139 svar
    139
    20788

    Göteborg (med omnejd) 2007 tråd 2!

    Såg att vår första tråd vad nedstängd... Hoppas alla hittar hit!

  • Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2007 tråd 2!
  • helmin­a
    Äldre 21 May 23:47
    #0

    stefans fästmö

    Var ligger format? drottninggatan skrev du men mer exakt... vet du öppettiderna. Har också planer på egna inbjudningskort. Håller på mycket och stämplar kort men format har jag missat. Bra priser? Beställer oftast mina stämplar på olika scrap- o stämpelsidor.

  • Stefan­s fästmö
    Äldre 22 May 09:47
    #0

    helmina

    Kommer inte ihåg nr, men det ligger ungefär mitt emot Steinbrenner & Nyström (chokladaffären). Om du komer från Brunnsparken är det vänster in på Drottninggatan o så nästan längst bort, bortanför Skatteverket. På höger sida när du kommer från det hållet.
    Lördag har de öppet 10-14, mån-fre vågar jag inte lova, men skulle tro 10-18...

  • Stefan­s fästmö
    Äldre 22 May 09:48
    #0

    Ingen aning om priser tyvärr, vi kom dit en halvtimme efter stängning så fick bara springa runt o kolla lite, men de har många fina stämplar!!

  • HarEli­s
    Äldre 22 May 17:08
    #0

    så nu har vi varit inne på stan inte så mkt att ha tyckte vi arkivet hade sämst utbud så vi plockade lite på in-ex... å resten på format gillade det bäst :) massor av stämplar å kul :) så nu ska ja snart börja provgöra kort vi ändrade helt blir ganska enkelt men stilfult tror ja =) rött å blått va ska ni göra för modell?

  • helmin­a
    Äldre 22 May 17:19
    #0

    Då ska jag no göra en liten utflykt till stan snart igen:)

    lycka till med era inbjudningskort. Tittar gärna på lite bilder när ni kommit en bit på väg

  • Stefan­s fästmö
    Äldre 22 May 21:33
    #0

    Just det ja, in-ex finns ju oxå! Har de stämplar o så oxå, eller bara papper?

    Vi har inte bestämt modell än, tänkte testa lite olika. Blir nog olika format på inbjudningar, tackkort, vigselprogram o festprogram.

  • HarEli­s
    Äldre 23 May 14:52
    #0

    vi kollade inte så noga på in-ex men kändes som om de bara hade mest papper men vet inte hade ett mega snyggt transparent papper i alla fall :) en STOR sten släppte från mitt hjärta idag har varit hos läkaren å blivit sjukskrivin fram tills den 20juni sååå skönt hade inte pallat en dag till på jobbet just nu känns det som :( varit hemma en vecka men kändes skönt å veta att ja inte behöver dit på ett bra tag

  • Stefan­s fästmö
    Äldre 23 May 17:39
    #0

    Vad skönt att du blev sjuksrriven då! Men synd att du behövde det, förstås... Hoppas du blir bättre snart!!

  • helmin­a
    Äldre 26 May 16:24
    #0

    Var i Göteborg idag o kollade på stämplar o papper. Köpte lite mullberry och transparent papper på in-ex. dom hade ju stämplar oxå, men dom är återförsäljare för kortmakaren så det hoppade jag över för att jag beställer hellre direkt från henne (bara 20 kr i frakt, kanon)

    Format var jag också på - hon öppnar för övrigt inte förrän 11 (in-ex öppnade 9,30 så jag hade lite dötid så att säga..)
    Jättemycket fina stämplar hade hon, men det är ju inte särskilt billigt, tur att hon hade omonterade stämplar oxå - halva priset ca...

    Min mamma passade barnen i slottskogen så jag hämtade dem o sen tog vi en tur till floda där kortmakaren kar sin butik = 500 kr fattigare :D :D men massa stämplar rikare.

    Så nu vet ni vad jag kommer att göra varje ledig stund i helgen:)

  • helmin­a
    Äldre 26 May 16:26
    #0

    glömde ju skriva att jag under min dötid passade på att promenera upp till gårda textil o titta på tyger o mönster till klänningen...
    massa fint:D

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2007 tråd 2!