• Stefan­s fästmö
    Äldre 23 Apr 21:29
    20942 visningar
    139 svar
    139
    20942

    Göteborg (med omnejd) 2007 tråd 2!

    Såg att vår första tråd vad nedstängd... Hoppas alla hittar hit!

  • Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2007 tråd 2!
  • osse
    Äldre 3 May 22:43
    #0

    Snart Liverhorn

    Från början hade vi bokat S:t Birgittas kapell. Sen visade det sig att de skulle renovera orgeln just den tiden så det fick bli Carl Johans kyrka istället.

  • HarEli­s
    Äldre 3 May 22:47
    #0

    hej hej! nu har ja hittat hit oxå :) missat att de stängt den andra tråden inte varit så aktiv det sista mkt å tänka på... hur går det för er tjejer?

  • Snart Liverh­orn
    Äldre 5 May 11:03
    #0

    osse

    Attans att dom skulle renovera den just då.
    Vi bokade först Masthuggskyrkan, men det slutade med Backa kyrkan. Masthuggskyrkan är ju så himla stor, och vi blir ca 50 gäster. Skulle nog bara fylla dom två första raderan. Skulle se lite kul ut tror jag..

  • osse
    Äldre 5 May 19:35
    #0

    Snart Liverhorn

    Hej!
    Jag har inte varit inne i Masthuggskyrkan men jag antar att den är lika stor som Carl Johans kyrka. Den är stoooor. Vi kommer också bli runt 50-60 så det kommer bli glest. Får väl säga till gästerna att sprida ut sig lite :)

  • HarEli­s
    Äldre 10 May 09:31
    #0

    Stefans fästmö
    hur går det för dig med all planering? själv sitter ja fast känns som om ja stampar på samma plats hela tiden vill börja med inbjudningskorten men killen orkar inte gå med å kolla paper :( segt...

  • Stefan­s fästmö
    Äldre 10 May 09:48
    #0

    HarElis

    Vi har legat lågt ett tag... Kollade oxå på inbjudningskort för ca två veckor sen o ska åka in till stan o kolla papper, men jag har samma problem som du med att få med min m2b... Hoppas komma iväg till helgen eller början nästa vecka iaf!

    Just nu har jag dessutom uppsatsskrivande upp över öronen så jag ligger lite lågt med bröllopsplanerandet tills uppsatsen är klar...

    Har ni planerat nåt annat? VIlka kort ska ni göra, blev det de med "weddingpapper" o ringar, eller?

  • Stefan­s fästmö
    Äldre 20 May 21:45
    #0

    HarElis

    Vi var i stan o tittade på papper o stämplar idag, det var jättekul! :) Känns så verkligt när man verkligen går o tittar o funderar tillsammans... Vi var på Panduro, Format (Drottninggatan) (såå många fina stämplar!!) o Papeterie (Nordstan), Arkivet på Lilla Kyrkogatan var stängt. Dit vill vi gå en annan gång för de har 50% på allt! *tips* Det börjar växa fram vad vi vill ha nu, tänkte snart åka in o köpa lite papper o nåt band o ev en stämpel, o så göra lite testkort ihop med min kompis som ska hjälp oss. Längtar! :D

  • Stefan­s fästmö
    Äldre 20 May 21:46
    #0

    Du skriver att din kille inte vill föja med o kolla, kan han tänka sig att du går med en kompis då? Problemet med min är att han vill vara delaktig i precis allt (det i sig är ju positivt!) men han tycker det är för tidigt än... Men prata med din o fråga hur han vill göra, vill han vara aktiv o delaktig eller är det ok om du gör det mesta?

  • HarEli­s
    Äldre 21 May 10:45
    #0

    han vill att ja ska sköta det mesta med planering osv för att ja e den som har "drömmar" å mest vilja eller vad man ska skriva men vissa saker har ja krävt att han ska vara med på pga att det är ju faktiskt vi som gifter oss mne ja han tycker lite som din att det är så tidigt men ja ställde lite krav antingen följer du med nu eller så bestälelr vi färdiga å det blir dyrare det funkade *hihi* så nu ska vi nog in mån/tis :)

  • Stefan­s fästmö
    Äldre 21 May 17:19
    #0

    Härligt tjejen! Smart att säga att det blir dyrare att köpa färdiga... :D Jag kan verkligen rekommendera Format, massa fina stämplar! Och Arkivet har som sagt rea, kolla där! Vi tyckte Panduro hade mest papper att välja på.

    Skriv o berätta när du varit där! :)

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2007 tråd 2!