• R&F (1/7 2006)
    Äldre 28 Mar 12:47
    43516 visningar
    322 svar
    322
    43516

    Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)

    Här är vår nya tråd.......... Välkomna alla. Gamla som nya!

  • Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)
  • R&F (1/7 2006)
    Äldre 18 Apr 07:22
    #0

    Föresten.... har ni fått mejl från mig (ni jag har mejladress till)? Fick ju ett mejl till mig från en florist som undrade om kunde få vara med på nästa träff. Hon skrev att det inte var av försäljningssyfte. utan som ett "bollplank".

    Vill ni?

  • Poppin­ella
    Äldre 18 Apr 07:48
    #0

    Jag fick ditt mail. Läste det nog för snabbt för jag fattade aldrig att hon ville vara med. För mig går det bra i alla fall. Vad tycker ni?

    Vi har alldeles för mycket kvar... både roliga och tråkiga saker.

    Beklagar verkligen sposa, så tråkigt att höra.
    Hoppas att din mormor blir bra i alla fall, zilla.

  • ak76
    Äldre 18 Apr 08:27
    #0

    Tillbaka efter påskledighet, hoppas ni har det bra allihop, kram till er som behöver det nu, Catharina och Sposa!

    För min del går det ypperligt med fler deltagare, bara roligt.

    Fixade festprogrammen i helgen (omslaget alltså), resten gör våra toastmasters. Gjorde färdigt en inbjudan med band och allt, blev jättebra! Roligt! Väntar bara på inlagan nu så jag kan fixa färdigt resterande!

    På fredag åker vi till Halmstad och träffar vigselförättaren och äter gott på Klammerdamm! *mys*

    Kram så länge,

  • maria7­3
    Äldre 18 Apr 10:32
    #0

    tack för ert stöd tjejer.
    å christina, beklagar sorgen :(!
    ibland får man lite perspektiv på sina bröllopsbekymmer minst sagt...

    för att återgå till bröllop trots allt (bra att ha nått att tänka på som inte har med mormor att göra), tjejer, vem har ni anlitat för tårtan?
    vet att nån tagit ina på dreamcakes (vem?) men ni andra, hur gör ni med tårta?

    plötsligt har jag fått lite distans till detta med bröllopskostnaderna å börjat tycka det är riktigt vansinnigt att lägga ut så mkt på en enda fest. det är minsann lätt att bli fartblind när tusenlapparna rullar......
    vissa saker som ring, fotograf, god mat har vi valt att lägga mer på men ja, jag håller nu på att se över övriga kostnader (har redan sparat ca 1500 kr på att anlita en annan florist som gör exakt samma arr för ett mkt bättre pris :)
    hur tänker ni när det gäller det här?

    förresten, nyfikna på era ringar. berätta mer om dessa!!!
    å just det robie, under förutsättning att mormors tillstånd stabiliserats är jag gärne med o bollar blommor med florist nästa gång ni träffas. som ni vet gillar jag att bolla...;)

    kram på er allihop

  • Poppin­ella
    Äldre 18 Apr 11:06
    #0

    Vi har anlitat min mamma att göra tårtan! Kostar oss ingenting, det blir en present. Hon gör så himla fina tårtor och har gjort bröllopstårtor förut så jag vet att den blir bra. Sedan blir den även laktosfri då brudgummen själv är överkänslig mot det.

    Ringar ja. Svårt att förklara, men det är ju min kusin som är smed som gör dom i alla fall.
    Min blir slät med en sten på (granat eller rubin beroende på vilken som har finast färg som min kusin får tag på). Sedan är det inristade streck runt stenen så det blir lite som en sol eller vad man ska säga.
    Connys blir troligtvis en ruggig yta på (förstår ni?) och inget annat än några runor. Runor har förresten jag också fast mina blir på undersidan av ringen.

    Det enda vi har gjort nu det sista är att göra en lista med frågor som vi vill ställa till de på Heagård. Vet att det var något mer vi funderade på bara, men så fort jag kommit på vad det var ska vi ringa och gå igenom listan... (stackarna).
    Den stora frågan för vår del är att vi har hört att om man är ett slutet sällskap så kan man köpa in vinet t ex själv och be personalen servera detta. Har ni hört det? Om vi får det så skulle ju massor med pengar kunna sparas då vinet där inte är det billigaste direkt...

  • R&F (1/7 2006)
    Äldre 18 Apr 11:20
    #0

    vi kommer att anlita dreamcakes. Tror det blir jättebra.

    Ringen är slät med 3 stenar i. Fredrik behåller sin som den är.

    Pengar ja, usch vad de flyger iväg. Vårt kommer nog att landa på ca 50 000. Tycker inte vi har sparat in på något då. Resan är dock en inräknad.

    Nu har vi nog ändrat oss angående bröllopsnatten med. Vi velar, vi vet ;) Vet fortfarande inte vart vi ska bo men vi funderar på att åka till Köpenhamn dagen efter. Så nu funderar vi på om vi inte ska ta oss ner till Halmstad på natten ändå. Vi får se.

    Vill ni bestämma ett nytt datum för träff?
    Mina förslag är:
    23/4 sen eftermiddag eller 6/5
    Någon som kan då eller har andra förslag?

  • ak76
    Äldre 18 Apr 12:29
    #0

    Hej!

    Tårtan (eller bakelserna, vilket det nu blir) ingår i priset på Wapnö. Idagsläget har de inte bestämt från vilken leverantör de tar tårtan, men jag vet att Regnbågen varit på tal. Återkommer när jag får veta mer!

    Ringen är från Albrekts/Guldfynd. En "kam" med diamanter, fast de sitter i "blomform"...svårt att förklara ska försöka hitta en bild på nätet, den har funnits med i de senare bröllopstidningarna ialla fall. Thomas behåller sing ring som den är, han vill inte heller ha två ringar.

    Eftersom Wapnö är den STORA kostnaden i vårt fall, så hamnar vi på strax över 100 för vårt bröllop. Och ja, jag har funderingar på att dra till rådhuset i stället...tusenlapparna rullar tyvärr.

    Jag håller på den 6/5 för nästa träff.

    Kram,

  • maria7­3
    Äldre 18 Apr 12:31
    #0

    håller oxå på 6 maj. då skulle jag kunna :)
    om mormor mår bättre såklart.....

  • Poppin­ella
    Äldre 18 Apr 13:29
    #0

    Jag jobbar till halv fyra den 6:e, men vill ni ta det när jag slutat så är jag självklart på!
    Såg ni min fråga längre upp om alkoholen? Har någon hört nåt om det förut? Får man göra det så kan man ju handla vin i Danmark istället för en mycket billigare penning än vad en flaska på heagård kostar.

  • maria7­3
    Äldre 18 Apr 13:34
    #0

    visst är heagården en restaurang poppinella (please refresh my memory)
    - i sådana fall får ni till 99% inte ta med alkoholen själva. personalen har ej rätt att servera medhavd dryck. fråga mig ej varför. då vi kollade olika restoalt hörde vi nått liknande det du hört men ja, det blev blankt nej fr reston då vi frågade. inte ens om de velat (vilket de förm ej ville då de skulle förlorat en massa pengar) hade de lagligt kunnat göra det, var deras argument.....
    jag tror det handlar om att deras rättigheter innebär att det måste vara personal som är anställd som serverar drycken och att denna dryck måste vara inköp på st'ället..eller nått sånt....

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)