• R&F (1/7 2006)

    Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)

    Här är vår nya tråd.......... Välkomna alla. Gamla som nya!

  • Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)
  • R&F (1/7 2006)

    Jag har heller aldrig hört att man får ta med egen alkohol. Kan du inte fråga dom?

    Jag kan efter halv 4 den 6:e. Inga problem.

  • Poppinella

    Jo, vi ska fråga dom också, men jag tänkte bara om någon av er hört det.
    Jag tror också att det kommer bli nej, för då skulle det ju bara vara maten de tjänade på. De vill väl ha in så mycket pengar som möjligt...
    Det var Connys mamma som sa detta i alla fall, de hade haft nån tillställning med hennes jobb på en restaurang i Malmö och eftersom de var just ett slutet sällskap så fick de göra så. De inhandlade alltså spriten själva och personalen från restaurangen serverade den.
    Jag tyckte också det lät konstigt, men vi ska absolut kolla upp det i alla fall. Man kan inte få mer än ett nej.

  • tina14jan

    Vi har beställt tårta från tårtdeign, Flygstaden. Var där på konsultation/smakprovning i lördags (gratis) en hel timme. De är jätte trevliga och tårtorna vi smakade var kanongoda. En trevånings tårta med två extra tårtor, hjärtformade med rosor i vinrött, höstblad och med lite guldfärg på (Liknar den lila vita hjärttårtan de har på hemsidan) kostar knappt 3000kr för 75personer.

  • tina14jan

    Tyvärr kan jag inte möta upp er denna gång heller om ni bestämmer den 6maj, då vi har inbokat att åka ner helgen efter.

  • sposa

    Hej allesamman!

    Vi har inte kommit så långt som till tårtor, så har någon något tips är det välkommet! (Hur tidigt måste man vara ute, tex?) Jag tror dock att vi kommer att sikta på något osött färskt, dvs grädde, bär, färsk mousse och liknande, då både jag och brudgum avskyr chokladtårtor, smörkräm och annat massivt och sött...

    Caketoppern blir något galet och personligt anknytet för oss - två apor från naturhistoriska i GBG, som vi hade tänkt "klä upp"... :)

    Ringarna, ja... Mina är från Kalevala, förlovningsringen slät med "ploppar" på, vigselringen med två små diamanter och ett litet mönster emellan. Designen är hämtad från gamla vikingagravar och sånt. Brudgummens ring var den största släta guldring han kunde hitta i butiken... Han resonerade som så, att om jag skulle ha två ringar, så ska banne mig hans enda ring vara stor och dyr...

    Vi har FORTFARANDE inte fått ut inbjudningarna... Siktar på att det ska bli innan månadsskiftet iallafall....

    Ha det bra!

    Christina.

  • AnnelieE

    Katarina: Hoppas att din mormor blir bättre - snart!

    Vi tar vår tårta från Tårtdesign. Ska dit på provsmakning någongång nästa vecka.

    Stefan behåller nuvarande ring. Jag kompletterar min förlovningsring med en vigselring med exakt samma skena. Vigselringen kommer att vara en överlappsring. Överlappningen har formen av ett hjärta och i den sitter tre briljanter. På vardera sidan om hjärtat sitter även där 3 brilljanter.

    Jag har betällt en klänning till, för jag har in sett att jag inte kommer att palla att kånka runt på släpet hela kvällen. Så nu har jag snart en kyrkklänning och en festklänning. :)

    Den första maj ska vi bort till Bäckakrogen (vår catering) och diskutera meny och sån't.

    Jag kan på eftermiddagen den 6/5, precis som Petronella så jobbar jag på dagen - sslutar 15:00.

    Robie: Jag har inte fått ngt mail, men jag bollar gärna med en florist.

  • AnnelieE

    Och just ja, just nu ligger budgeten på 87000 och jag tror att det kommer att stämma rätt bra. Bröllopsresan till Kroatien är inräknad, men inte morgongåvor.

    Vi har ju bokat ett ordinärt hotellrum över helgen för bröllopet. Men nu har vi även bokat ett bröllopspaket på hotell Arlandia natten innan Kroatien resan. Känns lite lyxxigt, plus att vi inte behöver åka från mina föräldrar i ottan, utan bara tar hissen till incheckningen.

  • R&F (1/7 2006)

    Ska vi bestämma 6/5 kl 16.00??? Regnbågen har bara öppet till 17, Waynes eller Vattenporten heter det väl nu har väl öppet till på natten och jag inte har fel. Kanske vi ska äta nåt? Eller hur ¨är det med er Annelie o Petronella är ni hungriga när ni har jobbat?

    Vilka är vi då?
    * Annelie
    * Petronella
    * Robie
    * Catharina (om din mormor mår bättre)
    * Anna-Karin
    Och floristen.

    Floristen frågade mig om det var ngt speciellt som ni ville fråga henne om så hon kunde vara lite förberedd. Jag tänkte be henne ta med bilder på rosor i "vår" färg. Och kanske lite bilder på olika former på buketter och corsager.

  • R&F (1/7 2006)

    Kan du, Christina följa med oss? Ser inte om du har svarat eller ej.

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)