• R&F (1/7 2006)

    Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)

    Här är vår nya tråd.......... Välkomna alla. Gamla som nya!

  • Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)
  • R&F (1/7 2006)

    Det var kul att träffa er som var med i lördes! Roligt med lite blomstersnack, jag tycker hon var bra. Hade gärna bläddrat lite mer i hennes böcker.

    Anna: Vi pratade lite om handtag men det är helt upp till hur du vill ha det. Hon pratade om att snurra ett band runt handtaget. Eller att man kan på varje blomma, som är avklippt, sätta i ståltråd så ståltråden blir handtag. Denna ståltråd kan man sedan klä in eller forma i nån rolig form. Handtaget är till för att buketten inte ska vara klumpig att hålla i. har man mycket blommor så blir det ju mycket att hålla i, ett handtag gör att det blir smalare och nättare. Hoppas du fattar vad jag menar.

  • ak76

    Hej och tack för hjälpen med frågorna!
    Vad roligt att träffen var lyckad, jag kommer nästa gång hoppas jag!

    Robie, "vår" florist nämnde någon gång när jag pratade om att ha en handbunden bukett, att handtag var bättre för blommorna, att de liksom höll längre, men jag har varit lite skeptiskt till just handtag för att jag inte tycker det är särskillt snyggt. Kan man nu klä in det så är det ju en annan femma....vill gärna ha lite band som hänger ner också...

    Mmmm spännande.

    Nu mår vi ialla fall bättre allihopa här hemma *skönt*. Men eftersom vi är vi (jag fattar inte varför vi råkar ut för ALLLT!) så gick min bil i baklås i helgen, nycklar, husnycklar, mobil och HUGO satt inne i bilen!!!!! Fick helt enkelt ta en yxa och göra sönder ena bakrutan! Kan säga att jag hade panik där ett tag.... phu! Ja, nu kan jag ju alltid göra ett karriärmove till att bli biltjuv om inte annat.... ;)

    Ha det flickor!
    Kram,

  • Poppinella

    Nämen gud vad du råkar ut för ak!!! Det där var ju jättehemskt! Vilken panik eftersom han satt i bilen....

    Själv försvann min röst helt imorse. Kraxade ju en del på träffen och igår när jag vaknade var det inte mycket till röst kvar. Imorse var den helt borta... suck!
    Annelie, vet du hur snabbt stämbandsinflammation brukar gå över? Sjukade mig i två dagar nu för sån här kan jag ju inte gå dit... Hoppas bara att den är tillbaka till på torsdag så jag kan gå då.

  • ak76

    Poppinella, jag VET!!!! Det var ju inte längesedan han låste in sig på toan i husvagnen heller!!! Då fick Thomas ut honom genom en lucka bredvid!!! Men jag har pratat med Mercedes nu, och något är fel på bilen, den ska inte låsas på det viset, så det var inte jag som gjorde något fel....skönt!
    Hoppas du snart mår bättre! Du får kurera dig med thé, glass och honung! Har du fått medicin?

    Kram på er och hoppas solen skiner lika fantastiskt mycket och fint som den gör här!

  • ak76

    Catharina, det är väl inte du som säljer din Atelier Diagonal här på BT?????????????????
    Har du ändrat dig???? Har jag missat nå't??

  • Poppinella

    Nu ringde de precis från VIP och min klänning har kommit!!!
    Givetvis fick jag ju inte prat amed dom själv... ja, jag kan ju inte såklart! Sambon fick prata med dom och tolka mitt viskande...
    Skönt att veta att den är på plats där i alla fall! De har den där tills augusti när jag får komma och sy in den och hämta den. Skönt att man inte behöver förvara den själv (fastän det hade varit kul att gå och smygprova och känna lite på den) för jag vet inte vart vi skulle ha den nånstans... katterna hade säkert kissat lite på den i så fall, bara för att de kan

  • sposa

    popinella

    Har du tappat rösten så är enda botemedlet att vara helt tyst, dvs försök inte säga ett enda ord. Och att viska gör mer skada! Är du helt tyst i 24h, så är chansen god att din röst är ok efteråt!

    Drick jättemycket vatten och honung. Thè på färsk ingefära är också bra.

    Är rätt kunnig på området då jag är sångerska! :)

  • R&F (1/7 2006)

    Annelie! Fick jag rätt mejl av dig? Floristen har försökt att mejla dig men inte nått fram, jag kan inte heller. Har jag skrivit fel kanske? Om du inte vill skriva den här så mejla mig robie1978@hotmail.com

  • R&F (1/7 2006)

    Annelie: Du har mejl!
    Ja jag kan väl klämma in er någonstans i min kalender ;) Jag tar det gärna en vardag för helgerna börjar tryta, men det blir kanske krångligt för Anna o Catharina.

    Kom med förslag!

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)