• R&F (1/7 2006)
    Äldre 28 Mar 12:47
    43110 visningar
    322 svar
    322
    43110

    Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)

    Här är vår nya tråd.......... Välkomna alla. Gamla som nya!

  • Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)
  • ak76
    Äldre 27 Jun 08:47
    #0

    Hej på er!

    Hoppas alla hade en trevlig midsommar!

    Såg er annons Robie! Fint! Nu är det väl spännande antar jag? Vad gör du så här dagarna innan?

    Var hittar ni andra på då? Jag väntar mest på att semestern ska börja känns det som... :)

  • Anneli­eE
    Äldre 27 Jun 10:33
    #0

    Nu är jag riktigt stressad. *puh*
    Sitter och jobbar med festprogrammet för brinnande livet. Varför, varför, varför, har jag fått för mig att rimma 4 rader om varje gäst? Fattar ni hur lång tid det tar?

    Så fick jag ett ryck igår och började fundera på varför jag inte bjudit min kompis Mattis med sambo. När vi gjorde listan tyckte jag nog att jag hade ett fullgott skäl. Men igår ändrade jag mig och ringde och bjöd in dem. Så nu kommer två vuxna till och med dem följer en 2 månaders bebis.
    Och jag som var klar med bordsplaceringen.. Tror ni att det är ok att jag sätter dem ihop längst ner på bordet, så kan de ju ha barnvagnen hos sig?

    Annars så är det träff med prällen imorgon. Kantorn ska vi träffa i övermorgon.
    Jag har fortfarande inte sett festlokalen invändigt och det är ett litet stressmoment... Vill ju se hur det ser hur porslin och bord ser ut!
    Jag jobbar 4 dagar till, sedan är det semester. Stefan gick på semester idag.

    Usch, känns inte som om jag har koll på läget. 11 dagar kvar. Igår kom Stefan iallafall på att han ju måste lämna in sin ring för gravyr och putsning.

    Har inte kunnat maila bilder på min ring, till er som frågat efter det, eftersom datorn har kraschat och med den drivrutinerna till kameran.

    Kram på er!

  • Anneli­eE
    Äldre 27 Jun 10:49
    #0

    I förviringens tid...
    Robie: Kunde man sända annonsmaterial till HP via mail eller ska man ringa?

    AK: Klart att ni ska få välja om ni vill ha buffé eller sittande middag. Det är ju ert bröllop. Vi skulle från början ha två rätters, men har tänkt om och det blir halländsk buffé istället. Känns helt rätt för oss, även om våra toastmasters känner att det kan bli rörigt med tral osv. Fast vi tror ju att det blir i princip talfritt. :)

  • ak76
    Äldre 27 Jun 11:24
    #0

    Annelie: Ja, herregud, det är ju bra nära för dig också nu!!! Spännande! :) Synd på datorn, men hoppas det ordnar sig! Ringen är såklart jättevacker, men vi ses väl igen! (om inte innan så efter alla bröllop är avklarade, och då får jag ju se den :)

    Vad ingår i er Halländska Buffé? (Ja, du behöver inte rada upp allt, bara lite nyfis! ) Jag hoppas att vår kock snart hör av sig, kanske kan jag uppbåda lite mer skinn på näsan då! Det är ju också lite lättare när man inte pratar med dem öga mot öga...

    Hoppas det går bra med festprogrammet och att du också får några mysiga dagar nu fram till "världensmestfantastiskadag"

    Kram,
    Anna

  • R&F (1/7 2006)
    Äldre 27 Jun 19:11
    #0

    Annelie: Du kan varken mejla eller ringa om annons. Du måste åka dit personligen och betala på plats. Så sa dom till oss. De andra tidningarna (Borås & Värnamo) ringde jag bara till.

  • Anneli­eE
    Äldre 27 Jun 22:48
    #0

    Nu är det fullständig PANIK! Skulle ju sminka mig hos Bodyshop, men nu har de ringt hem och pratat med Stefan (jag har jobbat) och meddelat att de tyvärr inte kan. Däremot skulle hon kunna visa mig på fredagen hur det går till. Deta känns inte som ett alternativ aalls, jag sminkar mig typ aldrig.
    Vad gör man nu då? tror ni att det finns någon som ibte är upptagen? marginalen är ju inte så stor typ 10 daagar kvar nu.

  • R&F (1/7 2006)
    Äldre 28 Jun 07:14
    #0

    Oj då, inget smink! Men ring runt till alla. Kan din frisör sminka? Tyvärr så är jag inge bra på det heller så kan inte hjälpa dig själv. Varför kunde inte Body shop då? Jag var där igår för ytterligare en provsminkning och ögonbrynsplockning.

  • ak76
    Äldre 28 Jun 08:40
    #0

    Oj! Annelie, stackars dig! Usch vad oproffsigt att göra så!

    Hur går det, har du fått tag i någon annan? *hoppas hoppas*

    Hör av dig om man kan göra något för att hjälpa till!

    /Anna

  • R&F (1/7 2006)
    Äldre 28 Jun 09:09
    #0

    Body shop har varit allt annat än oproffsiga mot mig. Jag har fått så mycket hjälp och de har varit helt underbara.

    Vårt hem ser ut som helvetet! Här står grejer överallt som ska upp till Burseryd (hur kantten ska vi få upp allt?). Vi åker upp dit i morgon em och stannar till på fredag tills vi blir färdiga med dukning och förberedelser.

    Igår övade vi på vals och hur vi skulle gå och hålla i varandra i kyrkan. Vi övade även på våra löften. Konstaterade att jag kommer att lipa :)

    Men nu ser jag fram emot lördag, ska bli så roligt att se hur allt blev till slut.

  • ak76
    Äldre 28 Jun 09:56
    #0

    Ja, Robie, skönt att de varit bra mot dig! :)
    Förstår att det är mycket nu, men ni säger väl till om ni behöver hjälp med något?? Vi finns ju här och det är inga problem om ni behöver bär, lyft, transport eller något annat!
    Bara säg till!!!

    Åhhhh, nu är det nära *lipar nästan nu*
    Ska verkligen bli roligt att få se er!
    Kram,

  • Poppin­ella
    Äldre 28 Jun 17:02
    #0

    Annelie!

    Gud vad tråkigt att de gör så! Hur har det gått nu? Har du eget smink eller skulle de använda sitt? Om du har eget kan du kanske höra med nån du känner som verkar duktig?
    Hoppas verkligen att det löser sig...

  • Anneli­eE
    Äldre 28 Jun 20:53
    #0

    Nu är jag såååå glad. Min kompis Mirre har ordnat så att hennes systerdotter sminkar mig. och hon är superduktig (gjorde ett brudsminkjobb, som var i Frotté samtidigt som Popinellas blivande blivande hade skrivit om och fotat oss på Regnbåge). Det var omständigt, hänger ni med?

    Har träffat prällen idag, känns jätte-bra!

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)