• R&F (1/7 2006)
    Äldre 28 Mar 12:47
    43151 visningar
    322 svar
    322
    43151

    Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)

    Här är vår nya tråd.......... Välkomna alla. Gamla som nya!

  • Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)
  • ak76
    Äldre 3 Apr 12:08
    #0

    Jag kommer på söndag. Sa vi när och var?

  • R&F (1/7 2006)
    Äldre 3 Apr 12:14
    #0

    Nej vi har inte bestämt tid och plats. Vet inte riktigt vad som är öppet en söndag. Regnbågen (där vi var första gången) tror jag öppnar vid 11 (för de har aldrig öppet när jag vill ha frallor på söndagmorgnarna). Med de andra fiken vet jag inte.

  • tina14­jan
    Äldre 3 Apr 19:14
    #0

    Trist att jag inte kan komma ner, hade varit kul att träffa er och få några som är lika bröllopstokiga som jag att prata med. Ska förresten hämta min brudklänning i påsk, Längtar, den blev klar nästan tre månader tidigare än beräknat, snacka om överraskning.

    Ska även provsmak bröllopstårtor, ska bli spännande.

  • Poppin­ella
    Äldre 4 Apr 21:51
    #0

    R&F
    Jodå, andra dagen avklarad! Det går bra (tror jag i alla fall )! Det är jättekul, men massor att lära sig. Känns som det kommer ta en evighet, alla dessa förkortningar! Är väldigt trött i huvudet och i benen, dock av olika orsaker. Benen för att man ju går hela tiden och huvudet för att hjärnan går på högvarv.
    Annelie, väntar allt på att få se dig strosa omkring i korridorerna! Eller kanske hon är i London och roar sig...

    Idag var vi på Sally och Sara och kollade underkläder. Hittade en BH som jag tror blir bra under klänningen och sedan blir det nog ett par sexiga strumbyxor/gördel/trosor (om jag inte fattade fel på det sistnämnda). Visst låter det otroligt sensuellt? Det bästa med de där strumpbyxorna är att de slutar under brösten! Wow, kan det bli snyggare?!? *harkel* I vilket fall så syns det inte under kjolen och det är det jag är ute efter. Sedan kollar jag efter nåt annat att ha på kvällen för jag tror knappast att jag vill visa mig för Conny i den där kreationen...

  • Poppin­ella
    Äldre 4 Apr 21:52
    #0

    Ska vi ta Regnbågen igen då förresten? Jag är på det i alla fall.

  • Poppin­ella
    Äldre 4 Apr 21:53
    #0

    tina14jan
    Tr¨kigt att du inte kan komma, alltid kul att träffa fler som är i samma sits!

  • Poppin­ella
    Äldre 4 Apr 21:53
    #0

    Tråååååkigt skulle det ju vara

  • R&F (1/7 2006)
    Äldre 5 Apr 05:46
    #0

    Ja vi kan ta Regnbågen. Jag kan gå förbi där idag och kolla deras öppettider.

    Petronella: Ja det låter ju sexigt som bara den ;) Men som du säger så är det ju viktigast att känna sig fin utåt. Du får springa in och byta om innan Conny ser dig :)
    Bra att du trivs på sjukhuset.

  • ak76
    Äldre 5 Apr 10:33
    #0

    Robie och ni andra! Efterlyser hjälp!

    Jag ska vara en sån där brud som ger mina gäster en liten "present".

    (Har läste lite trådar om dett här på BT och det verkar som många tycker det är skit-töntigt, men då är jag väl töntig då...)

    Att köpa en liten box med chokladgodisar från sweettouch.se är ganska dyrt, typ 1500 kr för våra gäster...har kollat runt lite på e-bay och funderar, en papp-ask + band+ godis (köps i sverige) kommer inte det hamna på ungefär samma pris med frakt och allt ?

    Tänkte att kanske någon har kollat (eller vill hjälpa mig kolla) och se så jag hänger med i penga-karusellen...hur gör ni...
    Kram,

  • R&F (1/7 2006)
    Äldre 5 Apr 11:52
    #0

    Kan du inte göra det själv då? Det finns ju mallar att göra efter i så fall på brudobrollop.se/ under gör det själv, weddingfavors.

    Det bröllopet vi var på i januari hade en "påse" i tyll som de hade några godisar i + en lapp med deras namn på. Jag kan ta med den på söndag. Måste det vara papper? På ebay har de fina och billiga i transparent papper typ cgi.ebay.com/1-dz-12-WEDDING-BAGS-White-Favors-Ribbon-GARDEN-wow_W0QQitemZ9505938869QQcategoryZ33159QQrdZ1QQcmdZViewItem eller tyg cgi.ebay.com/100-3X4-Gold-Organza-Gift-Bag-Bags-Pouch-Wedding-Favor_W0QQitemZ9504558674QQcategoryZ33159QQrdZ1QQcmdZViewItem

    Jag hittar inte många på ebay som säljer till Sverige och som är i kartong.

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)