• ina3

    uddevalla med omnejd

    Hej

    Finns det någon mer än jag som ska stå brud i maj i uddevalla trakten? Vore kul att träffas o dela idéer över en fika!

  • Svar på tråden uddevalla med omnejd
  • ina3

    Väkommen till denna tråd! Kul att vi börjar bli några! Har du kollat ut din klänning än? Vilken kyrka el borgeligt?

  • Merlin

    Tackar tackar...

    Klänningen hänger klar i garderoben!

    Det blir borgerligt på Villa Elfhög hade vi tänkt. Hon som skulle viga oss backade ur, så nu vet vi inte riktigt hur vi ska göra med det. Lite sent att leta kyrka nu och inte riktigt vår grej heller. Det löser sig nog...

  • Merlin

    ina3-
    Hur löste du problemet med inbjudningskorten förresten? Fick släktingarna ett överstryket "19.."?

  • ina3

    Ja, det viktiga är ju att det känns bra för en själv. Märker att många har åsikter hur ett bröllop bör vara osv så tillslut känner man att det bara är att köra sitt race..
    Blir det något efteråt eller smiter ni iväg?

  • ina3

    Oops såg inte att du hade lagt in en liten tråd till.. Jo, visst fick det bli ett snyggt överstruktet 19 i kortet... Det grämer mig lite måste jag säga! MEN försent att göra något åt..

  • Merlin

    Vi kommer att ha alltihop som ett "vanligt" bröllop fast utan präst. Vi är inte så jättereligiösa och det känns väl lite pinsamt när man inte tror på det som sägs. Men vi får fixa en annan vigselförrättare helt enkelt.

    Lite coolt med inbjudningskorten. He he!
    När och var gifter ni er? Var har ni festen?

  • ina3

    Vi gifter oss på Kristihimmelsfärdsdag, rätt knäpp dag när man tänker efter vad den innebär.. ute i Flatöns kyrka på Orust. Därefter är det middag o fest i en intilliggande lokal som tidigare varit en gammal skola, 20 meter att gå så slipper vi tänka på att ordna någon bil el dylikt! Från början var det tänkt att vi skulle smitit iväg till Skagen o gift oss i Skagenkyrkan men det var ju tydligen en enormt stor dag för seglarna där då.. SÅ vi fick tänka om.

    Måste kännas bra o inte ha det alltför kyrkligt... Det hade jag oxå kunnat tänkt mig! Jag är redan skeptisk till att ta någon alltför biblisk psalmsång under bröllopet, på sin höjd "en vänlig grönska". Har ni tänkt ut sånger o dyl? Någon solist?

  • Merlin

    Nej, vi har inte kommit så långt i planeringen om jag ska vara ärlig. Vi har mest haft fullt sjå med att komma på vart vi ska resa bort någonstans efteråt. Vi har ingen större lust att gå till jobbet på måndagen och våra chefer vill väldigt gärna veta hur länge vi är borta. Vi har fortfarande inte fått ordning på det, men det löser sig nog.
    Vi kommer ha ett ganska litet bröllop, vi blir max 25 personer. Kommer göra all mat och tårta själva för att få det lite mer personligt och för att slippa åka runt och provsmaka mat överallt. Vi är lite småkräsna, så då är det lika bra att göra det själva.

    Det låter väldigt trevligt ute på Orust-vi har festen i samma lokal som vi gifter oss i vilket är rätt praktiskt med tanke på transporter. Det är rätt skönt att slippa tänka på det. Det är tillräckligt att tänka på ändå.

    Har ni planerat in någon bröllopsresa?

  • ina3

    Neee..trist nog inte . Jag byter jobb precis i påskveckan och kan inte med o be om ledigt det första jag gör och min blivande m2b är nystartad egenföretagare vilket gör att han måste jobba baken av sig denna sommar. Så vi kommer att ligga lågt detta året med resor men vi var i grekland höstas och lever på det än!
    Vart har ni tänkt att åka?

Svar på tråden uddevalla med omnejd