• ina3

    uddevalla med omnejd

    Hej

    Finns det någon mer än jag som ska stå brud i maj i uddevalla trakten? Vore kul att träffas o dela idéer över en fika!

  • Svar på tråden uddevalla med omnejd
  • Merlin

    Försöker minnas vad jag betalade i frakt, men nej... Och inte hade jag kvar mailkonversationen heller.

    Men de svarar snabbt på mail.
    Beställde också min caketopper på ebay, fast en Beverly Clark.

    Vad gäller namn så har vi haft en segdragen historia med PRV under fyra månader. Vi har -son namn båda två och ville återta ett gammalt släktnamn. Skickade in hur många intyg som helst, men det första namnet ratades. Vi fick ett annat namn godkänt i måndags tack och lov, men det har kostat ett antal tusenlappar. Betydligt billigare att hitta på ett nytt. De där intygen är inte billiga...

  • ina3

    Den var jättefin, romantisk precis som jag gillar! Hur betalade du? Har inte lust att ge ut kortnr på nätet.

    Funderade en snabb sväng på ett gammalt släktnamn oxå..Af Vinterkorn..he, he! Det hade låtit det! Tror dock att det är taget och det känns som at man inte behöver bli påmind om vintern mer än nödvändigt heller

  • Merlin

    Betala via paypal. Funkar klockrent. Du skapar ett nytt konto på ebay och registrerar paypal till det. Sedan får du en kod när du hämtar ut pengar i en bankomat som du får knappa in för att aktivera ditt paypal-konto. paypal är väl något av det säkrare som går att betala med på nätet. Jag har beställt mängder med grejor till bröllopet från USA och det har aldrig varit några problem. Faktum är att det nog är mer problem med svenska företag i så fall.

  • Merlin

    Beställde en hel bunt med grejor nu i morse. Sortimentet i USA går inte ens att jämföra med här. Det finns så otroligt mycket roliga grejor som inte går att få tag i här. Och även om det gör det så är det mycket dyrare. Det behöver nödvändigtvis inte bli billigt att handla via ebay eller annan amerikansk site, men man får definitivt mer att välja på. Jag gav ungefär 300 kr för caketoppern inkl frakt och försäkring.

  • ina3

    Det låter ju bra, alltid skönt att höra att det funkar innan man beställer. Såg att det gick o beställa väst o slips med tll ett billigt pris. Tack så hemskt mycket för tipset!

  • Merlin

    Helt ok. Sök runt lite på ebay innan du köper ngt i Sverige. Bara ett tips. Det kan löna sig...

  • linda23

    Merlin.
    Det verkar som att du har köpt en del saker över nätet från usa. Vi var där i vintras och såg mkt fint. Skulle gärna kunna tänka mig att beställa lite roliga och annorlunda saker.
    om du vill får du gärna maila mig med ex.
    linda_svahn@hotmail.com

  • linda23

    25maj-ina3, Flatö kyrka, Flatö skola
    5aug-orustbrud, bokenäs nya kyrka, kärlingesundsgård
    5 augusti-Linslus, Morlanda kyrka, Hälleviksstrands "Havslokal"
    19 aug-Merlin, Villa Elfhög
    26 aug-Linda23, Lane-Ryrs kyrka, Villa Lindesnäs

Svar på tråden uddevalla med omnejd