• Princessdiamond

    Göteborg (med omnejd) 2006 #3

    Hej alla brudar..
    någong gång under dagen bör de stänga den andra tråden.. så jag gjorde en ny igen :)

    välkommen till
    Göteborg (med omnejd) 2006 #3

    :D

  • Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3
  • Torvan

    God morgon! Såg just i GP att de har floristutställning på Stadsbiblioteket vid Götaplatsen idag och imorgon. 20 florister visar brudbuketter, det kanske vore något??? Ett litet tips, och ett trevligt avbräck i julstressen kanske

  • yrvädret

    Torvan

    Åh, om jag hade vetat om det tidigare... Istället får jag hålla på och greja i tvättstugan. :-P

  • Princessdiamond

    torvan

    ååå vad bra :)
    vet du vilka tider som gäller imorgon??

  • Charleston

    Jag har varit där!!! (På brudbukettutställningen på bibblan alltså...) Den är 1 trappa upp, åt "tidskriftshållet" mestadels. Det var mycket fina blomsterarrangemang - en del av blommorna började dock ledsna lite, så jag antar att det kommer att se än mer "sorgliga" ut imorgon, men det var i alla fall inspirerande och gav mig några HELT nya idéer!!! (Som jag hoppas kan funka, för det kändes klockrent när jag kom på det... ;) TACK för tipset om utställnngen,Torvan!!!
    (Sedan fortsatte eftermiddagen med att jag vann en liten ask Marabou-hjärtan i ett chokladhjul på Liseberg - jag som ALDRIG vinner nåt´... ;) Bra dag va´?! ;)

  • solflickan80

    Hej!

    Vem i all världen är Quirbach!
    Finns det någon hemsida???

  • Lindha

    Vi kommer inte att gifta oss i vår hemförsamling men församlingen där vi gifter oss står för prästen. Har aldrig varit tal om något annat! Får ringa och fråga för det låter som alla ni andra måste fixa präst själva. Eller?!

    Charleston butiken vid Sheraton heter Format, den ligger på baksidan av hotellet. Vet dock inte om dom tillverkar egna stämplar. Men dom har iaf stort utbud av stämplar. Lycka till!

  • princess_edition

    synd att ja haft/har så mkt annat för mig i helgen, hade vart kul å gå på den där blomsterutställningen. igår va vi ute i skogen å högg gran. sambons familj äger mark här i närheten, så vi gjorde en utflykt me dem me fika å allt. väldigt trevligt! resten av tiden har ja använt till skolarbete. börjar bli riktigt trött på det hela nu, så ska bli skönt me lite jullov!

  • Moriawe

    Har varit i Stockholm i helgen och provat klänningar. Fastnade direkt för denna!!
    www.foreverbridals.com/gownpix.asp

    Grymt snygg! När jag kollade hemsidan hittade jag en del andra snygga kläder med... synn att man inte har pengarna.

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3