• Princessdiamond

    Göteborg (med omnejd) 2006 #3

    Hej alla brudar..
    någong gång under dagen bör de stänga den andra tråden.. så jag gjorde en ny igen :)

    välkommen till
    Göteborg (med omnejd) 2006 #3

    :D

  • Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3
  • yrvädret

    Det är helt okej, trollvinter.

    Vårbrud; jag tror du och jag är de enda som förstår det där med frieri i efterhand
    Kul att det går framåt med huset. Får komma dit och titta sen!

    Jag har ändrat helt koncept när det gäller inbjudningskorten, var inte riktigt nöjd innan (lila papper, brunt tryck) så jag ändrade helt enkelt om. Så nu blir det vitt papper i botten och empossade stämplar. Tror att det blir jättesnyggt!! Får ta med ett ex till nästa BT-träff!
    Jag har varit nere idag och köpt värmefön och embossingpulver; så nu kan jag ha roligt!!

    JAg har funderat på att tillverka en egen stämpel; ett monogram med H och T. Vi var nere och pratade med dem på Arkivet och det tar max två veckor för dem att framställa en. Kostnaden ligger på 300-500 kr, beroende på storlek. (Jag tror det var någon här som undrade just om vart man kan beställa stämplar, var det du Charleston?)

  • Trollvinter

    Tack för att ni förstår! Såklart jag visar foton sen!

    Jo, det börjar bli lite pirrigt nu Men, det är ju så mycket som ska klaras av innan (bli färdiga på jobbet, jul och nyår) att vi inte riktigt hinner fundera på att vi faktiskt ska gifta oss om 2 1/2 vecka :-O Ingen tid kvar att pyssla nästan - visserligen är det mesta klart, men jag har ändå lite saker som festprogram och vigselprogram kvar att göra (själva inlagorna i alla fall). Men, jag ringde blomsterbutiken igår och det går att få tag på den blå blomma som jag vill ha (nästan den enda som inte är lila på vintern) så nu är jag glad

    Yrvädret, jag beställde en stämpel från inkywings, den kostade bara 175:- inkl. frakt och tog kanske 2-3 veckor att få. Jättesmidigt tycker jag - kolla det om du inte redan gjort det!

  • Princessdiamond

    trollvinter

    du får berätta för oss andra sedan om allt småpill som kommer på slutet som vi kanske skulle glömma annars ;)

  • Vårbrud -06

    ja och självklart hjälpa oss med bra idéer om inbjudningskort, stämplar mm.

  • Trollvinter

    Såklart jag kommer att tipsa! Men, jag gissar att det blir ganska lite aktivitet från min sida fram till slutet av januari... Dels är det så mycket nu innan och sedan försvinner jag ju på bröllopsresa

    God Jul på er allihopa!

  • yrvädret

    Trollvinter
    Jo, jag har kollat upp inkywings, men de har väldigt knepiga beställningstider. Den närmsta beställningorder de kommer skicka iväg är inte förrän i slutet av januari, vilket är lite sent. Vi kommer sitta som galningar i hela januari och göra inbjudningarna, och jag känner inte för att skjuta upp görandet av dem, bara för deras knepiga tider... Så då går vi och får personlig service istället

  • yrvädret

    Måste bara skälla av mig lite. Är lite irriterad, eller ja, något är jag iallafall.

    Imorgon åker vi iväg för att fira jul hos T:s föräldrar. Så vi har massor att göra idag. Dels så håller jag på att baka kakor som vi ska ha med oss imorgon. Vi ska tvätta, städa, bada katter samt rensa öronen på dem.

    Jag har varit ledig idag, men jag fick migrän igår så jag har varit halvspak hela dagen och inte hunnit med så mycket. T skulle ha julavslutning nu vid lunch på sitt jobb. Sagt och gjort. Kl. 16.30 kommer han hem, stupfull. Kul, de hade bjudit på vin, öl och snaps på jobbet, och när alkohol kommer med i bilden så försvinner T:s omdöme, ja, eh snabbt. Speciellt det omdöme som säger hur mycket han klarar av att dricka. Han tror fortafarande att han är student... Nåja, han kommer hem och verkligen STINKER sprit, och då hade han ju självklart druckit snaps (som han inte klarar av även om han tror det) och jag säger lite snett " du vet väl om att vi har massor att göra här hemma?" och han sluddrar att "ja, det var därför jag kom hem så tidigt" sedan rumlar han in i sovrummet och slänger sig på sängen, och där har han legat sen dess. Sover som en stock. Jag kan ju säga att jag har så OTROLIGT mycket nytta av honom idag! Jag vet inte om jag ska vara förbannad eller bara skratta åt det hela. Jag är både och... Ja, ja jag får väl helt enkelt bestämma att han får ta och städa imorgon så tar jag tvätten idag. Katterna får jag väl bada själv. Och det där med att hinna till H-ljunga innan lunch, kan vi ju bara glömma, vi får komma dit senare helt enkelt...

  • Princessdiamond

    dessa jäkla karlar asså...!
    och ursäkta, men att det flyter finsk blod i ådrorna gör ju inte saken bättre..
    jag vet ;)

  • Charleston

    Tack Yrvädret!!! Jag tänkte ta mig en tur till Arkivet i mellandagarna, hade hört talas om att de gör egna stämplar redan innan du sa det, men nu fick jag det ju bekräftat + prisuppgift. SUPER!!!
    (Och lycka till med allt julstök... jag blev tvärtom glatt överraskad av att min sambo INTE ska jobba imorrn´ som jag trott, så nu blev vi 2 på det lilla av julbestyren som fortfarande är kvar. Bra va´?)

    Ha en riktigt GOD JUL allihopa!!!

    /Charleston

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3