• Princessdiamond

    Göteborg (med omnejd) 2006 #3

    Hej alla brudar..
    någong gång under dagen bör de stänga den andra tråden.. så jag gjorde en ny igen :)

    välkommen till
    Göteborg (med omnejd) 2006 #3

    :D

  • Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3
  • Olivia-06

    Hej allihopa! Jag är inne lite då och då och läser lite grann. Men jag har inte kommit mig för att skriva så mycket. Jag gifter mig 29 juli och det är väl ungefär nu som jag verkligheten har kommit ifatt!

    Var i veckan inne och provade klänningar och jag tror att jag faktistkt har hittat den jag vill ha! Så nu på något känns det verkligt! lilla jag ska gå och gifta mig! Och jag tror att jag vet hur jag vill ha min bröllopsring!

    Hur som helst, det skulle vara hur kul som helst att få träffa lite andra blivande brudar att snacka och speciellt om inbjudningskort. Det vore härligt att få komma med på er fikastund!

    Imorgon åker vi på skidresa en vecka men jag titttar in när möjligheten ges! Gott nytt år!

  • Charleston

    Hej!

    Slutet av januari passar mig bättre för en fikastund...
    Ni vet väl att det är bröllopsmässa på mässan i Gbg den 23-26/2?!? www.fest-brollop.se/ fast då vill väl alla gå med sina blivande äkta hälfter förstås... ;)
    Idag har vi gjort första sonderingen vad gäller ring!!!Det slutade egentligen bara med att vi kom fram till att prata ihop oss lite mer själva, och sedan beställa en tid för att prata med guldsmeden tillika designern i dett fall. Vart har ni köpt/tittat på era ringar?!? Någon som låtit designa egen?!? Tips på duktiga guldsmeder i Gbg tages tacksamt emot!

    Vi var inne på arkivet också och kollade upp stämplar + ev. låta göra en egen och det lutar nog åt det. (Och sen gick jag raka vägen till bibblan och lånade 4 böcker om embossing och kortmakeri, så nu ska vi slå våra kloka huvuden ihop och koka ihop nåt´ riktigt fint hoppas jag... (Har ju tur som har en blivande make med både blick, känsla och intresse för/av grafik, typografi, färg och form och allt annat som kan behövas i sammanhanget... ;):)

    Och Vårbrud, jag ska ha dig i åtanke om vi har några glas kvar efter skål på Vingas klippor samt 90 minuters båtfärd... ;)

  • Princessdiamond

    om bröllopsmässan har samma utbud som i februari detta året så kan jag inte råda ngn att gå.. om man nu inte är helt grön..
    för alla som är en bit in i planeringen ger det ungefär nada..

    välkommen till oss olivia
    självklart ska du med på fika!
    du med HoJ!

    slutet på januari säger vi då :)
    då kanske vi får med trollvinter också om vi har tur :D

  • Inkan1

    Får jag också följa med och fika? Vore skönt att kunna prata bröllop med någon utan att behöva oroa sig för att tråka ut folk som inte är intresserade. Mina kompisar spyr på mig snart.

  • Olivia-06

    Hallå, tack för välkomnandet Princessdiamond !

    Slutet av januari låter toppen för att ta en fika!

    Jag blir lite stressad vad det gäller inbjudningskorten...jag är inte helt duktig på sådant och jag försöker få pojkvännen inspirerad eftersom han är duktig på färg och form. MEN han är lite seg i starten kan man säga. Hmmm...får ta tag i det där om nån vecka.

    Vi gifter oss som sagt 29 juli, när skicka ut ibjudningskorten? (de flesta vet såklart om det eftersom jag INTE kan hålla på sånt här )

    Må så gott nu ska jag gå och packa allt inför vår alpresa imorgon! M2b tycker att jag borde engagera mig lite mer i packningen och jag tycker som sagt att han kan ägna lite tid åt inbjudningskorten.......GOTT NYTT..!

  • Princessdiamond

    jag tycker nog att ni bör skicka inbjudningarna under februari..
    med tanke på att ni gifter er mitt under semestertider..

    okej vi gör så här..

    fika 30/1
    Princess

    skriv till er ni som kan..

  • Vårbrud -06

    David och jag skall börja en salsakurs (!!!)den 24 som går på måndagar. Träffas gärna tis den 1/2 istället. Är det många som vill de andra datumen så kör på det. Jag hoppar över träffen isf.

  • MiNik

    Så nu var det NYÅRSAFTON!!
    Traditionsmässigt går vi alltid ut dagen innan, så nu har vi kommit hem. Nu finns det tid att sova ut så man får njuta av nyåret.
    Välkommna alla nya och
    GOTT NYTT ÅR TILLL ER ALLA!!!!

  • HanOchJag

    gott nytt år på er från oss

    jag är på med fikan den 30/1-06

    håller med Princessdiamond om bröllopsmässan. Rena rama s.k.i.t.e.n. Tyvärr. men som så många sa till mig oss efteråt så kunde det ha berott på att vi gick sååå tidigt och att det bästa kom senare på dagen. så kanske man går dit endå,. Kan ju inte skada att slösa ytterligare på bröllopt än vad man redan gjort

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3