• Princessdiamond

    Göteborg (med omnejd) 2006 #3

    Hej alla brudar..
    någong gång under dagen bör de stänga den andra tråden.. så jag gjorde en ny igen :)

    välkommen till
    Göteborg (med omnejd) 2006 #3

    :D

  • Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3
  • yrvädret

    Moriawe

    Vi har inte heller fått någon bokningsbekräftelse. Däremot har vi sett pappret där de skrivit upp vår bokning. Kanske skulle kräva en kopia av det... Ska ringa till Carl Johans församling och höra hur det brukar vara med präst. S.t Birgitta har ingen "egen" präst eftersom det sällan är vanliga gudstjänster där.

    Vårbrud
    Dina krav är högst rimliga. Det är härligt att känna att det hela är speciellt, trots att svaret redan är bergssäkert.
    T var rädd för att jag skulle tycka att hans frieri var för enkelt, men jag hade nog blivit lika glad om han hade droppat frågan en onsdag i TV-soffan. (Mina krav är inte så höga )

  • Vårbrud -06

    Nu tjejer finns det inget spår kvar av vår träff. Så ingen kan leta upp gamla länkar mm. Tog bort bilderna idag.

  • Lindha

    Hmm... men när ni förlovade er då, friade han (ni) inte då? Vad gör ni om era m2b´s INTE går ner på knä och friar? Ställer in hela bröllopet??? Bröllopsplanerna är ju i full gång så självklart vill era m2b`s gifta sig med er. Förstår inte riktigt grejen med att dom ska fria EFTER det att bröllopsplanerna är i full gång.

  • Vårbrud -06

    Klart att vi gifter oss ändå. Det är bara det att jag skulle vilja få ett "riktigt frieri" där han går ner på knä. När vi förlovade oss pratade vi om det tilsammans så det var ju inte på samma sätt.
    Det är ju bara en gång i livet (förhoppningsvis) som man blir friad till. Vi sa när vi förlovade oss att David skulle fria sedan. Men eftersom vi började prata om hur vi skulle göra med kyrkan mm så började vi i fel ände när vi bokade kyrka och lokal. Sedan har vi haft fullt upp med Davids resor och huset så vi har inte haft så mycket tid att tänka på bröllop och allra minst klämma in en romantisk dag med frieri.

  • Vårbrud -06

    Yrvädret

    Vi har lyckats göra iordning vårt första rum. Om du kommer ihåg det lila sovrummet med trägolv är det nu beigerandigt och med oljat ekparkettgolv. Så mycket finare.
    Det går framåt.. synd att det kostar såååå mycket att renovera bara..

  • Trollvinter

    God morgon tjejer!

    Nu är det itne långt kvar... bara två helger kvar och så är det vår tur

    Men, jag har ett önskemål till er: snälla kom inte till kyrkan!! Den är verkligen jätteliten och vi har mååånga gäster och jag vill att det ska kännas som om alla får plats.... Jag förstår att det är roligt att gå och titta och hade det varit i en annan kyrka så hade det inte varit några problem, men nu vill jag få plats med de "ordinarie" gästerna i första hand - hoppas att ni förstår

  • Princessdiamond

    trollvinter..

    ja, jäklar.. det e banne mig inte långt kvar nu!
    pirrigt?
    klart vi förstår!

  • majbruttan

    Ja du trollvinter! ingen ledig lördag kvar ;)

    Förstår dej till fullo. Inte bra om de inbjudna gästerna får stå på kyrktrappen :( Hoppas att ni får en underbar dag :D (trots att vi inte kan vara med dej...)

    Vi ska fixa våra inbjudningskort i mellandagarna! Hoppas på att kunna skicka ut dem i mitten på januari... Klänningen ska jag oxå beställa in mellandagarna :)

  • Vårbrud -06

    Trollvinter

    Förstår. Vi får vara med dig i tanken istället och sedan hoppas vi på massor av bilder mm

    Lyckliga du som snart kommer bli någons fru! Håller tummarna för att allt skall klaffa mm

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3