• Lindha

    Göteborg (med omnejd) 2006 #3

    Vi kommer inte att gifta oss i vår hemförsamling men församlingen där vi gifter oss står för prästen. Har aldrig varit tal om något annat! Får ringa och fråga för det låter som alla ni andra måste fixa präst själva. Eller?!

    Charleston butiken vid Sheraton heter Format, den ligger på baksidan av hotellet. Vet dock inte om dom tillverkar egna stämplar. Men dom har iaf stort utbud av stämplar. Lycka till!

  • Lindha

    Hmm... men när ni förlovade er då, friade han (ni) inte då? Vad gör ni om era m2b´s INTE går ner på knä och friar? Ställer in hela bröllopet??? Bröllopsplanerna är ju i full gång så självklart vill era m2b`s gifta sig med er. Förstår inte riktigt grejen med att dom ska fria EFTER det att bröllopsplanerna är i full gång.

  • Lindha

    God morgon tjejer!

    Nej då jag har inte försvunnit från jordens yta. ;) Men tyvärr så känner jag att jag varken får ut så mycket eller kan tillföra tråden något just nu. Förlåt! Men jag kikar förbi ibland och läser vad ni skrivit. :)

    Jag kommer inte med på fikan den 1/2. Har grejer varje vardagkväll utom tisdagar och den känner jag att jag vill ägna åt familjen. Och så är det ju fullt upp med allt inför bröllopet, man har ju inte så mycket tid över för det som småbarnsförälder. ;)

    Jag vet att Trollvinter hade en helt underbar dag. Hon kikar nog förbi och berättar när hon kommer hem. :)

    Ha det gott allihopa!

    Kram Lindha

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3