• Prince­ssdiam­ond
    Äldre 15 Dec 11:01
    75390 visningar
    549 svar
    549
    75390

    Göteborg (med omnejd) 2006 #3

    Hej alla brudar..
    någong gång under dagen bör de stänga den andra tråden.. så jag gjorde en ny igen :)

    välkommen till
    Göteborg (med omnejd) 2006 #3

    :D

  • Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3
  • Charle­ston
    Äldre 15 Dec 14:51
    #0

    ...och jag knep det första "riktiga" inlägget... ;) ;) ;)

    Sitter fortfarande med fotograffrågan - alternativet för 12 000:- kändes ju föga aktuellt... Har nu eg. 3 alternativ som vi skall kolla upp lite närmare - det visade sig efter en noggrannare inventering i beknatskapskretsen att det fanns fler bekantas bekanta som är fotografer... (? en bekant till min pappa som är en erkänd och duktig - och erkänt duktig;) fotograf som kan tänka sig att ställa upp utan att vi blir ruinerade.

    Har nu också prelbokat båttaxi ut till Vinga för mig och brudgummen, tärna, bestman, präst, fotograf och ev. solister -det har jag inte rikigt tagit i ännu, men jag har lite kontakter inom det området, så det hoppas jag inte skall vara några större problem.

    En helt annan fråga; ni som är "embossare", är det någon av er som låtit göra en egen stämpel nån´ gång? Hos vem? Kostnad? Leveranstid? Blev ni nöjda? Många frågor - många svar?!?

    Ivkäll ska vi ha julfest på jobbet! ;)

    Ha det bra alla!

    /Charleston

  • Prince­ssdiam­ond
    Äldre 15 Dec 15:14
    #0

    ja en annan ska iväg till jobbet också snart.. och imorgon med.. *suck* ;)
    usch, vad bortskämd man e :D

    vi har köpt ny säng idag!!!

  • yrvädr­et
    Äldre 15 Dec 15:58
    #0

    Jag köper denna tråd också

    Det var sjutton vad ni handlar, princess!!

    Charleston

    Tycker det är riktigt häftigt att ha vigseln ute på Vinga! Coolt
    Det där med fotografen låter konstigt; 12 000 kr känns ju absurt mycket.
    Jag och nu också Princessdiamond ska ju ha Quirbach - supertrevlig tjej, med ett riktigt schysst stuk på sina bilder. Fotograferar innan, under och efter vigseln samt porträttbilder, vi får alla rättigheter till bilderna. 3500 kr. Topp, köpt och klart

    När det gäller stämplar så kommer jag inte ihåg om det var Lindha som beställt en från Inkywings. Hör med henne - hon är inne i embossandet

  • yrvädr­et
    Äldre 15 Dec 16:22
    #0

    Nu börjar jag fatta problemet med det där med präster! Ringde nyss till min hemförsamling och hon trodde det skulle bli svårt att få präst till sommaren efterom de har så mycket vigslar själva. Dessutom är predikoturerna inte lagda ännu. Jag börjar undra lite nu hur det kommer sig att så många kan viga sig i kyrkan på sommaren - jag menar eftersom det inte finns några präster!!

  • prince­ss_edi­tion
    Äldre 15 Dec 19:42
    #0

    yrvädret: är det inte så att man brukar ha prästen i den kyrka man väljer att gifta sig, även om det är en annan kyrka än ens hemförsamling? så har jag fått för mig att det är iaf.

  • ninni7­805
    Äldre 15 Dec 19:53
    #0

    jag hittade oxå hit :)

    tittar bara förbi en snabbis innan det blir sängen för mig... har inte sovit på ca 2 dygn nu så jag måste gå o lägga mig nu ;)

  • Prince­ssdiam­ond
    Äldre 15 Dec 21:17
    #0

    princess_edition

    noppe, det e precis så det inte e..
    vi måste också ha präst från vår hemförsamling, trots att vi gifter oss i en annan kyrka..
    gäller även alla andra jag känner som ska gifta sig..

  • Vårbru­d -06
    Äldre 15 Dec 21:24
    #0

    Har ni funderat på vad för slags musik ni kommer köra på festen? Pop, dansband, slager, radiolåtar mm?

    Fick frågan idag och blev helt ställd. vi kommer bara att ha folk i åldern 20-50. Våra föräldrar är äldst och de är rätt moderna och "unga" till sättet

  • yrvädr­et
    Äldre 15 Dec 22:35
    #0

    Princess_edition

    Det hade varit MYCKET enklare om prästen följt med kyrkan så att säga. Har vi otur står vi utan präst till den 22:e juli. Tydligen går församlingsmedlemmar som gifter sig i "hemkyrkan" först även om man är ute i god tid och säger till att man behöver en präst. Tycker att det är helt idiotiskt. Jag ska ta och ringa svenska kyrkan och kolla upp mina rättigheter samt hemförsamlingens skyldigheter att ställa upp med präst. Man ska ju inte behöva ändra datumet bara för att det inte finns tillräckligt med präster...

    Vårbrud
    Vi kommer ha en lång playlist med gott och blandat. Ska ha musik som jag vet mina föräldrar gillar och mer modern musik som jag och T gillar. Schlager kommer det vara med, definitivt. Finns inget mer tacksamt att dansa till, oavsett vad man dansar.

  • Charle­ston
    Äldre 16 Dec 11:21
    #0

    Tack, Yrvädret! Ja, visst är det lite coolt med Vinga, det tycker vi också! ;) Har du varit där? Det är jättefint tycker vi, lagom saltstänkt, kargt, lagom "klippigt", stoooor solchans - an av västkustens säkraste faktiskt ;) vi var där ute i augusti, det spöregnade i stan´ men på Vinga sken solen... Sen blir det ju en del Taube-tema förståss, änna Gööötebossskt så de´ förslår ;)

    Bra info om egengjorda stämplar också, kollade Inkywings, men nästa best. blir i slutet av januari med 2 veckors leveranstid, så det känns lite, lite sent. Ska leta vidare, det finns tydligen en butik någonstans i kvarteren runt gamla Sheraton som gör stämplar på beställning. Jag ska kolla där + en kile i Malmö somtydligen gör också, såg en länk i en annan tråd här på BT. THANX anyway!

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3