• August­ibrud-­06
  Äldre 4 Dec 20:15
  69927 visningar
  493 svar
  493
  69927

  Stenungsund 2006 Del 2

  Hej allihop!
  Vår tråd försvinner för svar om ett par dgr, så jag tänkte att det är lika bra att starta nästa nu!
  Hoppas vi blir fler och får lika mkt bra tips och hjälp i den här tråden!

 • Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2
 • August­ibrud-­06
  Äldre 16 Dec 22:40
  #0

  Grönt är skönt
  Vi har bokat Stephan Berglund som fotograf. Känner oss jättenöjda med honom! Trevlig, tar fina bilder, bra kamera och hyfsade priser!
  Vi betalar 4900:- för fotografering innan bröllopet, vigseln och minglet efter vigseln. Han fotograferar digitalt och vi får ca 100 bilder högupplösta på dvd, Wingfolio från Art Leather med fem bilder i (fyra st 9x 12 cm och en bild 25 x 20 cm ), bildspel från fotograferingen på Art Leather DVD och rättigheterna till våra bilder. Känns iaf bra att ha bokat nu, för vi har hållt på ett tag med att hitta rätt fotograf nu!

  Kalaskockarna låter bra, vi ska nog också kolla upp dem! Tänkte ha förrätt och huvudrätt på catering och göra efterrätt själv. Den där tunnbrödskorgen lätt go!

 • Hemlig­t ( fast inte längre­)
  Äldre 19 Dec 10:11
  #0

  Måndag igen...
  Vi var på Nösunds Värdshus i lördags, kom mitt i incheckningen men det var inga problem. En tjej visade oss runt, vi kunde dock ej se några rum då det redan hade checkat in folk där. Men hon förklarade hur de såg ut och visade vart de låg. Hon var jätte trevlig och allt kändes super så nu har vi bokat, JIPPI!
  Har även fått hem min röda klänning så nu är det bara underkläderna kvar... Det är nära nu, va pirrigt!

 • Linslu­s
  Äldre 19 Dec 10:20
  #0

  Hemligt: skönt att ha det klart
  Vad får ni ge för alltsammans?

  Nu har vi äntligen fått besked att vi får tillgång till en präst från en annan församling efterssom Morlanda inte kan lova någon präst. Skööönt men känns sådär ändå att behöva stå för kostnaden med tanke på att man ju faktiskt betalar kyrkoskatt men jag får strunta i att bli irriterad & jag känner mig oerhört tacksam för att det finns så vänliga människor som ställer upp för andra

  Sen har jag ringt en kantor som Morlanda tipsade om men nu fattar jag inte om jag ska betala henne OCKSÅ Åhhhh blir så pinsamt att fråga "öhh hrm, ska du få betalt eller står Morlanda för detta?"

 • Hemlig­t ( fast inte längre­)
  Äldre 19 Dec 10:57
  #0

  Linslus
  Är lite osäker men jag tror det var 995/pers och då ingår: kaffe och räksmörgås, välkomstdrink och snaxbuffé, trerätters supé och frukost då förstås.
  Tycker det är helt ok pris, sedan kommer väl en saftig dryckesnota tillkomma

 • Hemlig­t ( fast inte längre­)
  Äldre 19 Dec 10:58
  #0

  Linslus
  måste du betala för prästen?

 • Linslu­s
  Äldre 19 Dec 11:05
  #0

  Hemligt: Låter gott & bra! Men betalar ni gästernas totala drinknota? Eller till middagen?

  Ja vi får BETALA för prästen för Morlanda församling kan inte lova att det FINNS någon det datumet (5 augusti) Känner sig LÄTT lurad med tanke på att man gifter sig 1 gång i livet (förhoppningsvis) & då ska man SJÄLV leta präst & betala?! Borde inte den församling som inte kan GE präst betala då?? Vände mig till min hemförsamling men fick ett väldigt tråkigt bemötande Det ÄR ju faktiskt inte alla som vill gifta sig i just den kyrka man BOR vid?!
  Men men: that´s life I guess

 • Hemlig­t ( fast inte längre­)
  Äldre 19 Dec 11:19
  #0

  Linslus
  Va trist! Men bra att det ordande sig iaf.

  Det kommer inte att vara några gäster för vi kommer att vigas på/vid värdshuset med bara våra vittnen närvarande och de kommer åka hem efter vigseln. Vi hade tidigare tänkt gifta oss till sommaren med kyrka och fest m.m. men vi kände att det spårade ur och förväntningarna blev för höga och så ville vi inte ha det. Så vi gifter oss den 14/1 utan att nån vet om det.

 • Orustb­rud
  Äldre 19 Dec 11:25
  #0

  Ja, det är ju verkligen olyckligt det här med prästen i Morlanda pastorat. Att han ska gå i pension precis just då man tänkt att gifta sig där. Själva har vi precis avbokat Hälleviksstrands kyrka då det blir alldeles för långt ifrån våran festplats. Bokenäs kyrka är prel. bokad och nu hoppas vi på att prästen där är bra annars är vi kvar i "letapräststadiet".

 • Orustb­rud
  Äldre 19 Dec 11:29
  #0

  Förresten min allergi, eller vad det nu är, har blivit mycket bättre. Jag har de senaste dagarna kunnat ha på mig ringen lite på dagarna, men vågar fortfarande inte ha på mig den för mycket då eksemen fortfarande inte är borta helt.

 • Linslu­s
  Äldre 19 Dec 11:37
  #0

  Orustbrud: åh va bra med ringen!! Håller tummarna!! Tråkigt på sätt & vis att ni avbokade Hälleviksstrands kyrka men Bokenäs är väl den där vackra stenkyrkan? Eller finns det 2 kyrkor i Bokenäs förresten??

  Ni kan ju alltid döpa eventuella barn i Hälleviksstrand sen så den står ju kvar menar jag

Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2