• Augustibrud-06

    Stenungsund 2006 Del 2

    Hej allihop!
    Vår tråd försvinner för svar om ett par dgr, så jag tänkte att det är lika bra att starta nästa nu!
    Hoppas vi blir fler och får lika mkt bra tips och hjälp i den här tråden!

  • Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2
  • insideharmony

    Visst kan du det Hemligt ;) om du inte kommer att frysa ihjäl. Annars kan du ju alltid ta någon bild innifrån ändå du har ju de andra bilderna från akten ute å så. Man gör ju tvärt om annars gifter sig inne å tar bilder ute el i studio så vad spelar det för roll. Huvudsaken är ju att du får med hela din fina klädning som du är så stolt över.
    Lycka till.

  • insideharmony

    Hej hej! Nu har vi ett datum Å den stora dagen blir 2007-08-01 Om det inte blir en kall augusti i år. Sommaren skjuts ju hela tiden nu känns det som. Vi vill ju hälst vara ute så vi är rätt behov av fint väder. Men skulle vi sjuta på det så kommer det att bli 2007-09-23 i stället. Men just nu jobbar vi mot 1/8.

  • insideharmony

    Vi kommer bli närmare 100st är jag rädd för. Så vi kommer Behöva en stor lokal. Nån som har några bra tipps. Gärna lantligt utanför Stenungsund???
    Ps. Församlingshem kan vi glömma då vi ej gifter oss kyrkligt.

  • Orustbrud

    Gott Nytt År på er allihopa.

    Jag gick förbi Madame Glamour igår och såg att de har stor utförsäljning. (även på nyheter) Det ska snart ske ett ägarbyte. Själv har jag ju redan fixat min klänning men det kanske är någon annan som är sugen på att göra ett fynd.

  • Augustibrud-06

    GOTT NYTT ÅR ALLIHOP!
    Vårt modem har krånglat så de har inte gått att komma ut på nätet!!! Vilken abstinens efter BT jag haft! Det är nog minst 10 dgr jag inte varit här! Men nu är jag tillbaks! Hinner inte läsa och skriva allt nu, ville bara önska er ett gott slut och gott nytt år!

    Ses nästa år!

  • gnizz

    är det någon som vet vad en underkjol med ringar kostar på ett ungefär?

  • Millo

    Hej alla!
    Har inte varit här på ett tag. Har haft mycket att göra. Har försökt att inte tänka på bröllopet så mycket, tiden går mycket fortare då har jag märkt. Nu är det "bara" 6 mån kvar!!!!!
    Måste nog börja fila på inbjudningarna nu.
    Tänkte skicka de i Mars kanske (ca 3,5 mån innan). Vad tror ni om det??
    Väntar på brunt sidenband från Vietnamn (en kompis är där nu).
    Kramar Millo

  • Millo

    gnizz

    Jag köpte min underkjol med 4 ringar här på köp o sälj. 125 kr och så blev den hemskickad till mig. Jättebra!
    Ett tips i alla fall.

  • vera08

    Gott nytt år!

    Orustbrud: Jag gick också förbi Madame Glamour häromdagen, så nu har jag planerat in en tid för att prova klänning med tärnan i veckan, hoppas att vi hittar något bra :) ska bli roligt iaf.

    Hemligt: Jag har också sett fina utomhuskort på vintern utan ytterplagg. Ett tips är väl bara att vara avslappnad så att det inte syns att det är kallt. Jag har själv helt gräsliga kort från min konfirmation där axlarna sitter uppe vid öronen... inte så kul och då var det ändå vår! men kallt.

    Millo: känner lite som du, nu är det "bara" ett halvår kvar... jag har inte planerat något på länge men nu har jag bara 2 veckor kvar på mina studier så sedan ska det nog sätta fart på riktigt, eller det måste väl det rättare sagt!

    Är det några fler som ska på Fest och bröllopsmässan i slutet av februari förresten?

Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2