• August­ibrud-­06
  Äldre 4 Dec 20:15
  70032 visningar
  493 svar
  493
  70032

  Stenungsund 2006 Del 2

  Hej allihop!
  Vår tråd försvinner för svar om ett par dgr, så jag tänkte att det är lika bra att starta nästa nu!
  Hoppas vi blir fler och får lika mkt bra tips och hjälp i den här tråden!

 • Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2
 • inside­harmon­y
  Äldre 29 Dec 23:13
  #0

  Hej hej! Jag kommer från Stenungsund å hittade denna tråd å blev jätte glad. Kul att kunna prata med fler i från samma trakt med giftastankar. Vårt datum är ej fast ställt ännu men det ska ske innom 1- 1 1/2 år iaf. Gäller ju å vara ute i god tid. Vi kommer att ha ett medeltida bröllop så det blir lite annorlunda. Vart vill jag ej avslöja innan det närmar sig lite mer. En smart lösning vi kommer att göra, är at vi önskar oss tjänster från flera av gästerna i bröllopsgåva. Å pengar till bröllops resa av resten. En väninna kommer att sy klädningen den betalar vi materialet men får jobbet, som precis som "Hemlig" skulle ha rött. Det ha ja alltid velat ha på mitt bröllop. Jag har själv designat den så den är väldigt udda. Jag ritade den redan förra sommaren :D Vi har 2st som kommer att ansvara för maten å istället för att ta in på hotell kommer en väninna att bröllops pynta vårt eget sovrum medans vi är hos frissan osv, istället för att lägga massa pengar på hotell dem kan vi lägga på resan istället. Min syster är ännu lyckligt ovetande om att det är hon som kommer att stå å baka tårtan för hon är ruskigt konstnärlig. Frisör kommer jag att ha Charlotte på X-elent i Stenungsund. Hon ska nu iväg å gå en stylist utb på 1/2 år under våren å jag kan varmt rekomendera henne som frisör hon är jätte duktig på bröllops uppsättningar. Å skönt e de ju å ha samma pers som gör allt på en gång. Drickat handlar vi i Tyskland. Sen sist men inte minst har vi en väninna som ordnar fram min överaskning till min blivande den dan. Jag är tacksam för lite tipps å ideer på vad man kan göra för å få en lyckad medeltida fest som ändå ej måste bli allt för dyr. Vill gärna ha förslag på vart man kan ha festen vet att de finns endel stugor/byggdegårdar man kan hyra runt om kring. Men vill gärna ha namn på dem så jag kan hitta dem å ta reda på priser å så. Kjamizzar på er alla insideharmony. ;)

 • SaT
  Äldre 30 Dec 00:26
  #0

  Valkommen till tråden!

 • Hemlig­t ( fast inte längre­)
  Äldre 30 Dec 10:00
  #0

  Välkommen hit insideharmony!

 • SaT
  Äldre 30 Dec 10:42
  #0

  Hemligt
  Vi är väl här för att få tips och idéer

 • SaT
  Äldre 30 Dec 10:42
  #0

  (ang e-post adress)

 • Hemlig­t ( fast inte längre­)
  Äldre 30 Dec 10:44
  #0

  Japp, tackar!

 • inside­harmon­y
  Äldre 30 Dec 14:08
  #0

  Tack så mkt för ett varmt välkommnande. Jag har suttit här inne nu i 2dagar å fått massor med tipps å ideer tycker jag. Jag stormtrivs här redan :D

 • inside­harmon­y
  Äldre 30 Dec 14:11
  #0

  hej hej hoppas jag oxå får vara med i gänget har ju läst era inlägg å blir nyfiken hur det går. Så jag lägger till mig här oxå iaf. Kram till er alla.
  Linslus24@spray.se
  fido200@hotmail.com
  inside_harmony@yahoo.se

 • Hemlig­t ( fast inte längre­)
  Äldre 30 Dec 14:15
  #0

  Lägger in länken till en liten frågeställning jag har här oxå. Ni brukar ju vara så himla bra på att komma med förslag.
  Kram och Gott Nytt på er Gulliga Tjejer!

  www.brollopstorget.se/Forum-1-8/m1387215.html

 • Linslu­s
  Äldre 30 Dec 15:48
  #0

  Gott Nytt år imorgon
  Vi hörs!

Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2