• August­ibrud-­06
  Äldre 4 Dec 20:15
  70037 visningar
  493 svar
  493
  70037

  Stenungsund 2006 Del 2

  Hej allihop!
  Vår tråd försvinner för svar om ett par dgr, så jag tänkte att det är lika bra att starta nästa nu!
  Hoppas vi blir fler och får lika mkt bra tips och hjälp i den här tråden!

 • Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2
 • SaT
  Äldre 14 Dec 13:21
  #0

  Hej hemligt

  Vi hade tänkt ha vår börllopsfest på nösundsvärdshus, men vi belv så nonchalant bemötta av dem där så vi tröttnade. De skulle ringa upp ett par gånger och gjorde inte det. Blev utskällda av en när vi kom dit för att titta på lokalerna, men vi hade kommit överens om det med en annan. Det är väldigt fint där, men dessvärre blev vi dåligt bemötta. De kanske var stressade för tillfället. Hoppas det blir bra för er!

 • Hemlig­t ( fast inte längre­)
  Äldre 14 Dec 13:27
  #0

  SaT
  va tråkit! Jag pratade med en tjej i telefonen idag och hon var jätte trevlig, hoppas det blir samma bemötande på lördag när vi kommer dit.

 • Hemlig­t ( fast inte längre­)
  Äldre 14 Dec 13:43
  #0

  Efter en stunds tänkande, så blev jag nu lite nervös...
  Om vi inte får nåt trevligt bemötande, hur gör vi då. Ni som känner till omgivningarna kanske har nåt tips? Vi vill vara på ett "litet" ställe vid havet, det får gärna finnas typ badtunnor som på Nösunds Värdshus.

 • SaT
  Äldre 14 Dec 13:49
  #0

  Som sagt var de lite stressade när vi var där, då det var nog därför. Men det tappar lite när man får det bemötandet. Men det är verkligen fint där.
  Nu ska vi vara i magasinet, tillhör Mollösundsvärldshus, men där finns inte badtunnor och sånt.

 • Linslu­s
  Äldre 14 Dec 14:20
  #0

  Hemligt: Välkommen hit först & främst!

  Men:tyvärr fick JAG OXÅ ett otrevligt nonchallant bemötande; efter att ha mailat ett antal gånger och ej fått svar fick jag ringa per telefon och de var "sådär" trevliga. Likaså bemöttes min pappa nonchallant när han ringde angående min farmors 80-års fest. Fick jaga dem för besked, villkor m.m Så börjar UNDRA om det är en slump??
  Men det var i somras; i förrgår ringde jag för att höra mig för om svit för bröllopsnatten & fick som svar att "ett norskt par har festen där och de har inte valt RUM än så vi kan inte ge er något besked + att vi i stort sett bara hyr ut rum till dom som även ÄTER här" Kryptiskt eller?? Men de kan väl välja & vraka bland gäster i överflöd så...

  Nu till ett TIPS: Handelsman Flink på Malö/Flatön ligger jättefint (& Ja de har spa-avdelning & utomhusbadkar i trä) MEN de är relativt dyra. Men erkänd god mat & fruktansvärt vacker miljö!!

 • Linslu­s
  Äldre 14 Dec 14:21
  #0
 • Hemlig­t ( fast inte längre­)
  Äldre 14 Dec 15:25
  #0

  Tack för tipset. Såg jätte fint ut, men ganska dyrt. Vi får se hur det hela utvecklar sig.

 • Orustb­rud
  Äldre 16 Dec 18:28
  #0

  HJÄLP!!!
  Jag har blivit allergisk mot min förlovningsring. Vad ska jag göra?? Har ju haft den dag och natt i ett år nu och inte haft några problem alls, till nu. Har inte ens kunnat ha ringen på mig på ett par dagar. Känner mig så fruktansvärt naken utan den. Här går man och drömmer om nästa ring och kan nu inte ens ha den första. HJÄLP!

 • Linslu­s
  Äldre 16 Dec 21:42
  #0

  Orustbrud: OJ! Hur visar sig detta?
  Det får vi verkligen inte hoppas att det är allergi?!

  Men efterssom du haft den utan problem så lång tid:
  Kan det möjligtvis inte vara så att det är årstiden som ställer till det?;
  Alltså: Nu så här års när det är kallt, man tvättar händerna, händerna blir uttorkade, & så får i alla fall jag till & från röda kliande torra irriterade områden t.ex vid knogarna & mellan fingrarna. Men då smörjer jag extra noga med handkräm så ger det sig efter någon dag (men det kan svida en del & tyckas bli ännu mer rött precis när man smörjt)

  Prova annars att tvätta ringen noga med diskmedel eller dylikt; det kanske har fastnat något på insidan ringen som du reagerar på (typ tvål-rester?)

  Hoppas det går över!!

 • August­ibrud-­06
  Äldre 16 Dec 22:21
  #0

  Orustbrud
  Vad jobbigt med ringen! Men kan det inte vara som Linslus säger att det är årstiden. Verkar konstigt att du kunnat ha den ett år annars... Jag blir också torr och fnasig om händerna, kanske är så att du är känsligare nu bara! Hoppas det! Tråkigt att inte kunna ha den på sig!
  Hoppas det rättar till sig för dig!

Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2