• Augustibrud-06

    Stenungsund 2006 Del 2

    Hej allihop!
    Vår tråd försvinner för svar om ett par dgr, så jag tänkte att det är lika bra att starta nästa nu!
    Hoppas vi blir fler och får lika mkt bra tips och hjälp i den här tråden!

  • Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2
  • SaT

    Jag har hört positivt om kalaskockarna, och de är väldigt trevliga! Men har ej ätit något av deras.

  • Augustibrud-06

    Sat
    Tack, alltid bra att höra vad andra tycker. Kalaskockarna var ett alternativ som vi missat, men överväger nu.

  • Grönt är skönt

    Augustibrud-06:
    Jag har inte ätit något som kalaskockarna gjort, men jag har läst en hel del positivt i gamla trådar på BT. Hur som helst så verkar de väldigt proffsiga, flexibla och trevliga när vi haft kontakt med dom. Bra priser är det ju också!

    Beatrice håller på och gör en hemsida nu, det finns dock ingen offeciell som ligger ute än. Första mötet med henne hade hon med flera album och jättemånga bilder. Hennes bilder var verkligen jättefina och speciella, inga såna tråkiga poseringsbider! Det vi gillar mest med henne är att hon verkar ha många idéer och att hon kan "ta tag" i fotograferingen. För min del är det viktigt, eftersom jag känner att jag vill kunna slappna av lägga ansvaret på fotografen på bröllopsdagen.

    Vi har bokat fotografering före och under vigseln (samt plåtning av gäster) och priset för det blir drygt 7000:-... egentligen lite dyrare än vi tänkt, men vi resonerar som så att det är bilderna som finns kvar om 100år!

    Vilken fotograf har ni bokat?

  • Linslus

    Grönt är skönt: ingår det att få alla bilder framkallade i det priset då? Eller bara "arbetet"?

    Vi har bokat Kalaskockarna

  • Orustbrud

    Hej på er. Några dagar sen sist. Som många andra skrivit tar jul och annat bestyr över lite.
    Min klänning hänger iaf här hemma och det är svårt att inte gå och titta på den med jämna mellanrum. Prislappen slutade på 2200:- inkl. justeringar och övrigt sömnadsarbete (har sytt in ett vinrött band under bysten) Jag är mer än nöjd med både priset och klänningen.

  • Grönt är skönt

    Linslus:
    I priset ingår ett album med ett antal bilder (minns inte på rak arm hur många...), tre förstoringar samt råkopior på samtliga bilder som tagits, all framkallning ingår. Vi får hem kontraktet nu i dagarna, så jag kan återkomma med mer exakt info senare om du vill!

    Kul att ni också bokat Kalaskockarna! Har ni bestämt menyn? Vi ska ta tag i det efter nyår nångång!

  • Linslus

    Grönt är skönt: vi har tänkt oss skagenröra i tunnbrödskorg samt troligtvis fläskfilé till huvudrätt

    Hur gör ni med tårta??
    Funderar på Farmor Gretas i Stenungsund, 35kr/bit hos Kalaskockarna tyckte jag lät dyrt

  • vera08

    Linslus:

    vi har tänkt att ha "vanlig" tårta. Ingen av oss tyckte att det var en viktig sak att lägga pengar på. Plus att vi har hört från redan gifta par att dom ångrade att de la pengar på snygga tårtor som smakade trist.
    Tydligen har min blivande någon kontakt som är duktig på att göra tårtor, sen köper vi väl ett brudpar själva tror jag...
    vet inte vilken sort vi ska ha dock!?

    vi har tänkt att ha den som efterrätt för att slippa avbryta dansen senare eftersom vårt bröllop är sent... är rädda att kvällen kommer gå alldeles för fort ändå...

  • Grönt är skönt

    Linslus: Vi har inte riktigt börjat fundera på tårtan ännu, men vi kommer inte att ta den genom Kalaskockarna. Egentligen tycker jag att egenbakad är både godast och trevligast, men...då måste ju nån fixa den också... och det blir nog inte jag

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Hej på er!
    Vi kommer gifta oss den 14 januari ute på orust, Nösunds Värdshus tror jag det blir. Vi ska dit på lördag och kolla på rummen och omgivningarna.

Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2