• Lindha

    Göteborg (med omnejd) 2006 #2

    Jag har hittat hit! :)

  • Lindha

    Jag kan inte följa med på fikan nästa måndag. Johan ska på fotboll och Ebba ska ju sova så måste vi ju åka hem vid 18.30. Känns rätt meningslöst att åka hela vägen in till stan för 30-60min. Men nästa gång! :)

  • Lindha

    Vart ska ni åka på bröllopsresa tjejer?

    Vi hade ju tänkt önska oss bidrag till resan. Men efter att ha tänkt lite så inser vi att det finns andra saker vi hellre vill ha och behöver än att lägga pengar på en resa. Men vi vill ändå komma bort över en helg eller weekend. Någon som har ett bra och billigt förslag?

    Sen undrar jag om ni har lust att hjälpa mig med en grej till... vilket efternamn hade ni valt; Hellmark eller Berglund??? :)

  • Lindha

    Om ni ska träffas redan 16.30 så kanske jag och Ebba oxå kan komma förbi. Ska höra med henne imorgon när hon vaknar. ;)

    Brudvalsen är det wienervals man ska dansa då???? Majbruttan du som är expert på området? :)

    Ninni jag vet faktiskt inte hur vi ska göra med fotograf. Vi hade ju bestämt oss, men det blir väääldigt dyrt. Och man får ju inga negativ eller bilder på CD. Så vi har börjat tveka. Med tanke på att vi har 400kr på bröllopskontot och bröllopet är om 7 månader så känns det som en utgift man kanske kan dra ner på. Men vi får se. Hon tar ju helt klart finast bilder, men....

  • Lindha

    Vilken film ska ni se princess? Vi va på bio för några veckor sen och såg Mr and Mrs Smith. Tyckte att den var bra. Och jag tycker ju Brad Pitt är en riktig snygging så jag var helnöjd! :)

    Bara nyfiken... vilka kändiskillar tycker ni e snyggast? Jag är inte så mycket för det här manliga med massa mörkt hår på bröstet och så, så mina "favoriter" är ju Brad Pitt då och David Beckham. ;)

  • Lindha

    Coco klart att du oxå är välkommen! :) Är du gravid, med tanke på att ni ska ha dop samtidigt som bröllopet?

  • Lindha

    Du är hjärtligt välkommen hit Coco! Känner mig lite ensam då jag är enda mamman i gänget. ;) Vi ska gifta oss den 22 april.

  • Lindha

    Hej tjejer! Inte säker på att jag kommer med på fikan imorgon. Har haft konstant huvudvärk i ca 2 veckor. Den vägrar släppa! Sån där äcligt tryckande huvudvärk ni vet. Får ringa vårdcentralen imorgon. Så jag får se hur jag känner mig imorgon. Men jag hör av mig!

    Yrvädret här har du nr till våran catering; 0303-745095 Mia´s catering. Jättetrevlig och billig! :)

  • Lindha

    Yrvädret det vet jag faktiskt inte. Du får ringa henne och kolla. Hon finns i Nol här i Ale kommun. För 200kr/tim så följer hon med och fyller på maten. Vi ska fråga en av mammas väninnor om hon kan ha huvudansvaret för köket. Och sen ska vi se om vi kan hitta några "småtjejer" som kan hjälpa till oxå. Vi ska ju ha buffé så vi behöver ju ingen som går runt och serverar.

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #2